Boys will be boys



Nu får det räcka! Jag blir tokig! Hur tänker det motsatta könet egentligen? Jag har i hela mitt "vuxna" liv försökt förstå hur dessa oerhört konstiga varelser funkar och jag kan för mitt liv inte förstå. Varför ger de sken av en sak men sen plötsligt bara vänder och menar något helt annat? Hur kan det vara så svårt att känna efter innan man ger förhoppningar? Kan man inte tänka på att man faktiskt inte är ensam i situationen utan att det finns en annan människa som har känslor? Hur kan det vara så oerhört jävla läskigt att lova någon något? JAG FÖRSTÅR INTE!
Därför har jag gett upp, jag och J ska bli nunnor, gå i kloster och älska Gud för resten av livet!
Fast...när jag tänker efter så vet jag inte hur bra det kommer gå när jag kommer tillbaka till skånelandet och ska ut och festa, får nunnor supa skallen av sig?

Nu ska jag åka och shoppa lite!
Puss på er alla





Har jag gjort rätt?



Jag har ont i magen. Jag hatar när tankarna börjar snurra och man undrar ifall man tagit rätt beslut. Men det har jag, tror jag, eller? FAN, jag vet inte.
Jag ska sluta tänka, bara vara. Nu är jag inne i en sån där ond period igen, en sån där jag bara vill festa och slippa tänka. Jag längtar till nyår!!!
J, när jag kommer ner ska vi ha en sån kväll som bara du och jag kan ha!! Lova det!




You and me bejbi!




Lite mer människa idag



Ni är jag lite piggare än vad jag var igår, men jag känner mig fortfarande lite seg! Det är väl så det blir när man håller på att bli gammal, baksmällan håller i sig i två dagar istället för en.
Idag har jag varit ute i reakaoset och försökt hitta något tjusigt, men efetrsom att jag är sämst på att handla på rea så slutade det med att jag köpte en väska, en sjal och ett spel som inte var på rea, mohahaha. Förlåt Dennis, när du inte håller koll på mig så köper jag sjalar, jag vet att jag inte får, du kanske måste skicka in mig på rehab!

Ikväll blir det spelkväll med alla underbaringar, det ska bli riktigt skojj tycker jag! Jag är verkligen en speltjej, det är så mysigt att sitta med några kompisar och bara spela spel!!

Nu måste jag hoppa in i duschen för de orkade jag inte imorse!!!

PUSSSSS



 

Är det så här det känns att vara död?



Ord kan inte beskriva hur trött jag är just nu. Min kropp är slut, min hjärna fungerar inte och jag vill bara sova i två dygn.
Som ni kanske förstår blev gårdagens utgång ganska sen. Jag tror jag kom i säng strax före 7 imorse, ush varför utsätter man sig själv för sånt här?
Men kul var det, mycket dansande och en hel del öl/drinkar/shots blev det. En viss grad av drama måste det ju också vara och det blev det! Jag är inte normal så är det bara=)

Nu ska jag fan ta mig sova!
TJIPP




Nu är julafton slut



Är alla lika mätta som jag? Jag håller på att sprängas av all julmat och julmust och julgodis! Men en riktigt mysig julafton har jag haft! Med julfika hos farmor med kusinerna på förmiddagen och sen julmiddag och julklappsutdelning med andra kusinerna på kvällen. O så fina klappar jag fick, jag måste verkligen varit snäll i år! En supermysig morgonrock fick jag av mamma och pappa, en hårddisk till datorn, en fin tröja av syster yster och en kalender av lillebror! Plus massa andra fina saker och pengar att shoppa loss för i mellandagarna, jag känner på mig att det inte kommer bli speciellt svårt att spendera dem!

Vad har ni fått av tomten?
Hoppas ni haft en riktigt härlig dag och kväll!
Puss på er och sov sött!




Jul, jul, strålande jul!



Hej alla förväntansfulla! Tänk när man var liten och den här dagen var den absolut längsta på hela året! Man gick runt och väntade på att dagen skulle ta slut så man kunde vakna upp på morgonen och det var julafton! Tänk om den känslan kunde infinna sig igen. Men det gör den nästan för mig idag, jag har julstämning. Granen är klädd, paketen är inslagna, köttbullarna rullade och skinkan är provsmakad! Jag sitter här med tända ljus och hoppas på att det ska börja snöa, då skulle allt bli perfekt! Snälla tomten, ge mig snö!

Jag kommer ihåg de året då jag började tvivla på att jultomten faktiskt fanns. Pappa lånade in grannen för att vara tomte och alla mina tvivel försvann, det var klart att jultomten fanns på riktigt, jag hade ju faktiskt sett honom. Så året därpå var jag helt bombsäker på att han var riktig, han kommer in till alla oss barn med sin stora mage och sitt vita skägg och glasögon. Då säger mormor
"Barn, akta nu morfars glasögon!"
Åh herregud, det var som att något förstörde hela min julafton, mormor, hur kunde du göra så? Avslöja på självaste julafton att jultomten inte fanns? Det var en mycket tragisk upplevelse för mig! =)
Jag längtar tills det finns barn i släkten igen så man får tillbaka tomten, jag saknar det!

Hoppas nu att ni alla kan sova och inte ligger och tänker allt för mycket på vad tomten kommer med imorgon=)
Hoppas ni får en riktigt, riktigt mysig julafton!
Massa julpussar!




Fick superfina klappar av Smarre och Betty idag, två par söta örhängen, tackar tackar!



Nu kan julen komma



Phew! Nu är jag äntligen klar med alla klappar! Till och med till min knäppa lillasyster som är så sjukt jobbig att handla till eftersom hon är grymt kräsen!!!!  Det blev til och med några klappar till mig själv eftersom många affärer har smygstartat rean! En kjol och en sjal blidde det! Så nu är jag jättenöjd och sitter här och tittar på pappa när han bakar julgodis och lyssnar på världens bästaste julskiva med Peter Jöback!
Nu är jag redo för julen och har en mysig julstämning i kroppen!!! Huset håller på å bli julefint nu också så nu är det bara granen som saknas, men enligt traditionen så kommer den in imorgon!!!

Nu ska jag mysa lite!
Puss på er alla tomtar!!!


              

Mina julklappar som jag köpt till mig själv!




Hemma i storstaden



Ojojoj, efter en riktigt lååååång dag av städning och flyttning så är jag äntligen hemma. Gud så skönt det är att vara hemma i ett riktigt hem efter att ha bott i ett totalt kaos i två veckor, bland flyttlådor och damm! Inatt ska jag sova riktigt gott i mitt mysiga rum i min mysiga säng!!!!

Jessie gullungen var gullig och körde mig till flygplatsen och innan det tog vi en sväng till Nova där vi käkade på Max, sjukt goda garlicburgare måste jag säga, tittade lite på mattor till J's lägenhet och gick och kollade på sjukt overprized möbler. Du är så gullig J som hjälpte mig!!! Tack tack!
Och på flygplatsen slapp jag betala övervikt för att hon i incheckningen var så humlans snäll, det känns som om alla har lite julhumör just nu=)

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med en filt och kolla på en film!
Puss på er





Gulle!





Va brudig jag är!



Ibland så är jag väldigt brudig, extremt faktiskt! Jag blir så sentimental! Nu sitter jag här och tittar ut  över mitt rum som är så tomt att det ekar när jag trycker på tangenterna på datorn och tänker tillbaka på när jag flyttade hit. Ett och ett halvt år sedan. Jag kom ner hit utan att veta någonting överhuvudtaget, ny skola, ny stad, nytt boende! Jag kommer ihåg att jag undrade hur jag skulle göra det här stora tomma rummet personligt och till mitt eget. Men det gick ju bra att ordna så att man kände sig hemma, men nu är allt nerpackat och nya äventyr väntar! Men brudig som jag är så blir jag ju lite vemodig när man tänker tillbaka på allt som har hänt här, alla förfester med nya vänner, myshäng med D i våras, galna nätter med C och J, filmkvällar med A, och såklart dom galna katterna, tro det eller ej men jag kommer sakna dom! Och så kan man ju inte låta bli att tänka att man gör allt här för sista gången. Går och lägger sig, duschar, herreguuuuuud vad töntig jag är=)
Jag tror det är för att jag hatar att packa, jag vill inte se den här tomheten, jag vill bara lämna det som det är så det är de man kommer ihåg, hur mysigt det faktiskt har varit här och inte två stora ekande rum. Att någon annan skulle kunna komma senare och tömma det så jag slipper se det!

Nu ska jag i alla fall göra det, gå och lägga mig i min säng, på Tullis, för sista gången.
God natt allihopa och sov nu riktigt, riktigt gott!


             


   








Jullov!



Nu är det äntligen jullov!!!! Äntligen äntligen, som jag har längtat! Imorgon bär det av till stora staden efter att jag har lyckats få ner alla mina grejjor i källaren. Jag måste ha bärhjälp, hoppas att carro och ollie dyker upp snart annars kommer jag behöva gå ut på gatan och desperat försöka hitta någon som kan hjälpa mig, och det vill ni väl inte?!?

Imorse följde jag med Jessie till hennes praktik för att intervjua tjejerna där. SHIT POMMES FRITES, vilken skillnad det var på tjejerna där och på min skola. Tjejerna i J's klass går i trean och fyran men det känns som om mina treor är så mycket äldre än både treorna och fyrorna hos J. Så vi har nu börjat undra över vad detta beror på och nu hoppas vi på att kunna göra en alldeles ny upptäckt om detta. Kanske nobelpris för att vi kommer på hur tjejer fungerar? Eller? Varför inte?=)

Gaaaaah, jag håller på å dö av tristess, jag har ju liksom packat ihop hela mitt liv i kartonger så det finns inte jättemycket att göra hemma hos mig just nu förutom att hänga vid datorn och kolla på tv.
Nu ska jag försöka hitta nåt att göra!!!

PUSS



Sista skoldagen innan jullov



Så var sista skoldagen innan jullovet avklarad för jag och J behövde inte komma in på handledning på fredag eftersom vi är ganska klara över vad vi håller på med, just nu i alla fall!!!
Idag var det redovisningar och kors i taket, vår klass diskuterade, det har jag aldrig varit med om tidigare! Vår redovisning gick superbra, mycket bättre än jag hade trott att det skulle göra eftersom vi gjorde den så sent. Så jag är jättenöjd!

Efter skolan åkte jag, Carroliten, Emelie och Malin till Max och käkade hamburgare, MUMS va gott det var. Sen var det kramkalas eftersom vi inte ska ses på väldans länge nu!
Myspys!
Lite trist nu, när man har lärt känna alla lite bättre att de e så många som ska ta uppehåll och försvinna på olika håll, men vi får se till att hålla kontakten i alla fall!!

Sen blev det städning av lägenheten och packning för hela slanten, fy fan va tråkigt det är! Men nu börjar  det mesta bli klart och imorrn har jag tvingat Oliver och Carro att komma över för att hjälpa mig att bära, så nu får dom allt göra det!!!

Nu ska jag försöka hitta på något för att stilla min rastlöshet!
Puss på nosen






             






    


Kommer sakna er, mina söta klassisar!




Jordskalv eller krig?



Alltså, dagen idag började på det absolut sjukaste sättet jag någonsin har varit med om. Jag vaknade, mitt i natten trodde jag av att hela huset skakade och att jag ramlade ur sängen... Utanför fönstret var det människor som skrek.

Min första tanke: Nu har vi hamnat i krig, de e krig, vad ska jag göra nu?

Min andra tanke: Vad är det för dag, är det mina grannar som har värsta festen?


Min tredje tanke: E jag riktigt riktigt dum i huvudet, eller var det där en jordbävning?

Jag satte mig, riktigt förvirrad upp i sängen och satte på teven för att kolla om dom sa någonting om en jordbävning i skåne, jag hoppades verkligen verkligen att dom skulle säga någonting för jag trodde jag hade blivit knäpp! Och där sa dom det, det hade verkligen varit ett jordskalv i Skåne, SKÅNE! Det är ju liksom inte den första tanken som dyker upp i huvudet klockan 06.20 i SVERIGE!
Galen morgon blev det i alla fall!

Sen var det skola och vi satt hela jäkla dagen för att bli klara med vår redovisning som vi ska ha imorgon. Vi blev klara så vi får se hur det går!

Sen när vi skulle åka hem så var det såklart stopp på alla tåg eftersom det var sådan kalabalik så det  var bara att finna sig i situationen och sätta sig på bussen som tar megalång tid!
När vi kom hem till mig så blev det en snabb middag och sen iväg till Emelie för lite julmys och julklappslek! Det var supermysigt och jag fick två jättefina ljus och sex stycken läckra dricksglas!

Nu ska jag och Jessie mysa ner oss i sängen och titta på TITANIC, guuud va längesen det var!
Godnatt alla godingar!

The end of an era!




Ett och ett halvt år på Tullis i bilder, en himlans massa förfester har det blivit!
Jag kommer sakna det!







               





              











Sista dagen på praktiken



Helluli!
Idag har jag varit min sista dag på praktiken, dagen bara flög förbi. Jessie var med mig idag för att få lite material till vår uppsats så vi har suttit och intervjuat tjejerna mest hela dagen. Vi har i alla fall fått väldigt mycket användbart så det känns grymt bra!
Sen var jag tvungen att säga hejdå till alla underbaringar, dom är så söta så! Kommer sakna dom faktiskt!
Nu är det bara intervjuer på hennes praktik som ska avklaras också sen är vi redo att börja få ihop det till något vettigt!

Imorgon blir det skola dagen lång eftersom vi måste fixa till examinationen som är på onsdag och vi har inte gjort ett smack, men det är bara att bita i det sura äpplet och sitta där tills det blir klart!
SUCK!

Nu är det bara några dagar kvar på Tullis, på fredag sticker jag till storstaden och när jag kommer tillbaka så ska lilla Smirre bo hos Jessiegos! Sen blir det inget mer Lund nästa termin för min del, så storstaden får stå ut med mig under våren!
Sista dagarna innan jullovet är helt packade, hela dagen i skolan imorgon, julfika hos Emelie på kvällen med julklappsutdelning, onsdag blir det examination och ihoppackning/städning av lägenheten och sen torsdag är det dags för J's praktik, fredag handledning och sen sticker jag! Shit pommes frites, var tog all tid vägen?

Nu ska jag städa lite i alla fall!
Tjipp!


Sjukling



Ush, jag har jätteont i halsen och har legat i sängen hela dagen å tyckt synd om mig själv!
Sen fick jag ett ryck och insåg att jag ska flytta på fredag så jag var tvungen att fortsätta packa ihop mitt rum. Så nu känns rummet helt tomt och opersonligt men jag  måste ju göra det eftersom jag säkert inte kommer ha jättemycket tid i veckan. Suck! Det känns lite sorgligt att packa ihop för att flytta härifrån, jag har ju ändå bott här i nästan 1,5 år! Man hinner samla på sig en del grejer kan jag säga!

Så nu när jag packat ihop lite ska jag lägga mig i sängen igen och tycka synd om mig själv!
Hoppas ni har en bra söndag!

TJIPP!




Jag lever!



Jessie, jag lever!
Jag har fått oroliga kommentarer på både mobilen, facebook och bloggen. Jag lever jag lovar. Det är bara så att ja har varit på julbord med Alexias och Marcus familjer och inte velat svara på meddelanden eller samtal när jag satt å åt mat!!!
Förlåt att du blev utkastad ur sängen och fick sova på den trasiga luftmadrassen! Men du tog det som en man och gjorde det bästa av situationen=)
Och så är du väääääääärldens gulligaste flicka som diskade all min disk från heeeela veckan, de var underbart att vakna upp till ett rent kök, tack tack tack tack TACK, du är underbar!

Som sagt har jag varit på julbord idag, fy va gott det var, men jag är så mätt så jag tror att jag inte kommer behöva äta på flera veckor. Sen blev de filmmys hos Alexia å Mackan!
Igår var det julkonsert i en liten mysig träkyrka och såklart luciatåget med mina underbara treor, dom var så himla duktiga och söta när dom stod där med sina ljus och stjärngossestrutar. Dock fick jag gripa in när en tjej höll ljuset alldeles för nära ansiktet och höll på att svimma, men efter lite luft och några glas vatten mådde hon prima igen!
Med andra ord har jag haft två riktigt juliga dagar!

Nu ska lilla jag ramla i sängen och sova i måna långa timmar och hoppas på att mitt halsonta försvinner!!!!
Puss på godnatt på er!


Chilli chilli, curry curry, blinki blinki



Jajjamen på fredag e sista dagen på praktiken ÄNTLIGEN, och sen blir det julkonsert och utgång på kvällen, å då blir det minsann lite chilli chilli, curry curry, blinki blinki, tihi!

Jag är så trött nu så att jag håller på att dö, det var helt underbart när man hade bil till praktiken varje dag för nu när jag inte har det har dagarna blivit så oändligt mycket längre, bussarna i fucking skåne går ALDRIG och då menar jag verkligen ALDRIG på utsatt tid, jag hatar landsbygden, saknar storstaden! Igårkväll fick jag vänta fucking 45 minuter och idag en halvtimme bara för att alla de jävla bussarna inte kommer, hur kan man göra så? Bara skita i en buss? Det borde vara olagligt, åtminstone under vintern. FY SKÄMS SKÅNETRAFIKEN! Jag vägrar betala för bussresor om ni ska fortsätta så här!

Imorrn blir det en riktigt tidig morgon så jag ska nog snart hoppa i säng tror jag!

Godnatt allahopa!



Fnittertippa



Idag är jag glad och riktigt riktigt trött. Har praktiserat sen 7 imorse och haft lektioner och hållit i julpyssel hela dagen känns det som, inte en lugn stund på hela dagen.

Var förbi en sväng hos Mackansnackan å Plexi å kollade på deras nya lägenhet som är superfin och sprang till hemköp för att inhandla ris till mina tomtar vi ska göra imorgon.
Phew, nu fick jag nog med allt.

Nu håller jag på å laga mat så jag måste springa, tjipp!!!





Want a trip inside your head






Want a trip inside your head
Spend a day there...
To hear the things you haven't said
And see what you might see
















Gladeliglad



Nu är jag mätt som en sån där du vet med sylt på, hahahahaha!
Anna fattar i alla fall vad jag menar om ingen annan skulle göra det!!!

Idag har jag varit effektiv, tvättat, packat ihop lite av mina grejer i lägenheten (som jag nämde tidigare, fy fan va trist de e) och varit på Nova med Dennis och inhandlat en försenad födelsedagspresent till en viss liten gris, HAHA, nu blev du allt nyfiken va??? Men du får vänta med att se vad det är!!!

Har precis pratat i telefon med min Smarre och hon fick sig i alla fall ett gott skratt så där på bakfyllan. Gick man och la sig halv fem på morgonen så kan till och med något som ett namn vara hur kul som helst;)

Sen har jag även fått veta att mitt diskställ kommer slippa den plågsamma döden på en soptipp och istället hamna i ett alldeles nytt fint sprillans kök hemma hos Jessie, jag tror han kommer bli mycket nöjd över uppgraderingen. Ta väl hand om honom nu.
För er som inte redan har listat ut det så JA, jag är inte normal och jag har aldrig påstått något annat.

Imorgon blir det julpyssel med mina barn på praktiken, vi ska ge oss på att göra ristomtar, vi får se hur det går med den ack så ohändige (är det ett ord?) Smirre. Spännande!

Nu ska jag sätta mig framför teven och chillychilly, currycurry, hahaha!

Fick ett kul meddelande idag oxå, men mer säger jag inte, hoohohho.




Helgen snart slut



Jag har fortfarande inget vettigt att skriva här. Min hjärna ligger på lågvarv, hehe!

Idag håller jag på att packa ihop lägenheten för jag har kommit på att det är mindre än två veckor tills jag måste vara ute. FYYYYY FAAAAN, va tråkigt det är att packa, ush jag hatar det verkligen. Så nu strejkar jag och tycker att någon ska komma hit och göra det åt mig. Snälla? Kom igen då? Gulle?

I fredags hade vi tjejkväll med middag och utgång. Det var sjukt kul och vi hade en askul kväll på Hallands nation, vi dansade som galningar och drack en massa alkoholhaltiga drycker haha. Sen blev det nattamat i form av köttbullar och spaghetti när vi kom hem!!
Så gårdagen spenderades till stora delar i sängen, Jessie och jag låg och kollade på en av världens mest  tjejiga filmer, Bring it on! Sen skulle jag ut å träffa Carro men det pallade jag inte så jag stannade hemma och kollade på Stjärnor på is finalen, töntig som jag är!!



Den enda bilden som går att visa från i fredags, hehe.






Mina små änglar



Sorry för min bloggtorka men det händer inte så mycket i mitt liv just nu förutom praktiken eftersom jag är där hela tiden så det finns liksom inget skojj att skriva om, men jag kommer igen jag lovar!

Ibland så förstår man sitt beslut att jobba med barn, ibland är de helt enkelt underbarare än underbarast! Idag när jag kom till skolan så kommer M fram till mig med ett litet paket, och i det låg ett supderduperfint halsband som hon har gjort till mig. Nu snackar vi inte ett resårhalsband med plastpärlor utan ett långt fint halsband i silver med en liten ängel på. Hon hade gjort till alla fröknar men ville ge mig den som hon tyckte var finast för hon tycker jag är "Den bästa fröken av ALLA!" Det var ju så man fick tårar i ögonen, jag kommer aldrig mer kunna bli arg på henne den lilla gullungen!
Sen vid lunchen kommer N fram till mig och säger att jag "minsann är den näst bästa människan i hela världen" näst efter henne såklart då da, men att jag var så snäll å gullig å snygg, det är inte varje dag man får höra det! GULLUNGAR ÄR VAD NI ÄR!
Sen fick jag senare under dagen höra att jag är den bästa lärarstudenten de nånsin har träffat och de har FAKTISKT haft fem stycken, och av en kille fick jag höra att jag är "Jävligt cool för du kan åka snowboard".
Var kommer alla gulligheter ifrån, och hur kan alla komma under en och samma dag? Ibland inser man verkligen hur kul det är att jobba med de mest ärliga människorna i världen, nämligen barn!

Idag är sista kvällen jag å A bor ihop. Imorrn flyttar hon ihop med M och jag kommer bo här själv i några veckor. Det kommer kännas tomt och tyst men samtidigt skönt. Hennes rum kommer kännas stort och tomt däremot eftersom jag är van att där alltid är stökigt eller en tv står på. Det är verkligen the end of an era! Kommer sakna dej men samtidigt inte=)

Nu måste jag ramla ner i sängen å kolla lite på teve!
PUSSSSS



Glad som tusan



Just nu är jag på tiptop humör, jag vet däremot inte alls varför eftersom jag har haft en ganska pissig dag på praktiken. Jag blev nämligen utskälld av min handledare för att hon inte tycker det verkar som att jag är tillräckligt engagerad, sanningen är att jag verkligen inte är det och därför hade jag jättesvårt att ta åt mig av kritiken, min tanke just nu är bara att ta mig genom dessa två veckor för att få godkänt och sen lägga det bakom mig. Därför blev jag inte arg eller ledsen, jag tar det med en klackspark och skärper till mig!!

Så vill jag tacka för bra förslag till min idrottslektion, de fick mig på ännu bättre humör. Det är konstigt hur jag funkar, det är inte många som förstår sig på mig, men det är ju det som är charmen!!!

Nu ska jag kolla teve och slappa!

PUSSSSS


Dagens födelsedagsgris








Grattis Carroliten idag är det din dag!

Idag fyller Carroliten 21 år men blir inte så mycket större för det, för mig kommer hon nämligen alltid att vara CARROLITEN!
Så för att fira henne var jag och hälsade på henne och hela hennes tjocka släkt ute på landet i Revinge, guud så mysigt det var, massa god mat och god efterrätt! Myspys!

Idag var även första dagen på praktiken, har alltid lite ångest för det men det var faktiskt okej, hade en bra diskussion med min handledare om vår uppsats och fick en del matnyttigt material. Jag ska hålla i en idrottslektion på torsdag, något som jag verkligen aldrig har gjort tidigare så vi får vällan se hur det går, jag har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på så alla förslag är välkomna!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, är så galet mätt!
Puss på er alla!



RSS 2.0