Ont, de gör ont

AAAAAjjj, smärta! Jag har så ont i magen nu så att jag bara vill lägga mej under täcket å aldrig mer komma fram. De e inte rättvist=(


Trötter

Ojojoj, idag har jag faktiskt haft mycket för mig för att inte ha någonting att göra. Jag var och tränade med mamma imorse, sen åt jag lunch med Bettson och sen har vi hjälp hennes pappa att hämta två olika bilar och nnu är jag helt sluuuuut. Så nu ska jag bara ligga i soffan och vila en stund innan jag ska in till stan för att äta middag med Emi. Vi har inte haft någon kvalitetstid med varandra på jättelänge så det ska bli supermysigt, om jag bara kan hålla mig vaken. Man blir ganska trött av att faktiskt göra något på dagen när man inte haft speciellt mycket för sig på nästan två veckor. Hur ska det gå när/om jag börjar jobba? Jag kommer ju ramla i säng klockan 20 när jag kommer hem från jobbet... Ja, det märks att man börjar bli gammal=)

Ha en trevlig kväll nu allahopa!

Vill inte bli vuxen

Nu har jag precis pratat med min gamle vän Kicki som jag inte pratar med så himlans ofta. Å hon har minsann gått å blivit vuxen. Snart färdigpluggad och köpt lägenhet tillsammans med pojkvännen. Shit pommes frites, då är man ju verkligen vuxen. Å vad gör jag liksom...har precis flyttat hem till mamma och pappa, går hemma och är arbetslös. Jag går ju bakåt i utvecklingen för sjutton gubbar.
Nu måste jag allt ta mig i kragen och rycka upp mig själv. Jobb, och bli vuxen, det är mina mål för våren. Okej inte helt vuxen bara lite "vuxnare". Enligt vad jag och Anna har bestämt så behöver vi ju inte bli helt vuxna förräns vi är 25 å då är det ju nästan 2 hela år kvar. YES! Jag kan fjanta runt ett litet tag till i alla fall...phew!

Mongojag

Ibland är jag ett pucko. Ett ärkepucko. Å nu har det gått alldeles för lång tid. Jag ska ringa å säga att jag är ett pucko, men jag vet inte vad jag ska säga mer. Det är inte så himlans lätt när när man inte kommer ihåg en sekund...
Förlåt!


Arbetslös på riktigt

Nu på morgonen har jag pratat med människorna på mitt gamla jobb på Åhléns, och jag var nästan säker på att jag skulle få komma tillbaka eftersom dom ALLTID söker folk. Men så pratade jag med henne och hon sa att dom egentligen skulle behöva folk men att dom inte får anställa just nu. FAN, jag trodde inte att krisen skulle drabba dom så hårt som den faktiskt gjort. Dom skulle höra av sig om dom mot all förmodan skulle behöva någon, men det ser inte direkt så ljust ut. Så, nu är jag verkligen arbetslös på riktigt, suck. Nu får jag bara hoppas att något av jobben ja sökt ger utdelning.
Jag har i varje fall gjort något som jag egentligen inte vill göra. Jag har satt upp mig på en vikarielista för förskolor. Jag ville ju ta ett brejk från allt det där för att fundera ut vad jag vill, men man måste ju tjäna lite pengar också. Jag hatar att vara fattig. Men jaja, jag får väl stå ut!

Jag har ju faktiskt lyckats att hålla mig sysselsatt nästan varje dag men idag tog idéerna slut. Ingen som är ledig, inga pengar, jag har varit å tränat två dagar i rad så jag måste väl ta det lite lugnt där oxå. Suck, det är tråkigt som tusan att vara arbetslös. Någon som har ett jobb till mig?

Nu ska jag väl försöka få ihop någon typ av lunch.
Puss på er.


Världen kan vara allt bra liten

Idag har jag varit ganska duktig faktiskt. På förmiddagen var jag och tränade på gymmet plus att jag simmade strax över en kilometer. Så nu känns det allt lite i musklerna, men det är en sån där skön känsla av att man har gjort något.

Sen har jag varit snäll och gett min sjuka vän Natalie min Sex and the city box så att hon har något att göra när hon ligger hemma i sängen.
Sen åkte jag en sväng till Mörby för att köpa lite grejjer åsså gick jag förbi ett sånt där Rädda barnen "stånd" så hoppade ju förstås killen på mig och ville tvinga mig att skänka pengar men då sa jag snällt att jag tyvärr inte kunde det eftersom jag är fattig å arbetslös. Då sa han att han kanske kunde fixa jobb till mig om jag ville det. Å så stod vi å pratade lite om det, sen kom vi fram till att vi tror att vi har träffats på Lunds nation i Lund, världen kan ju vara bra liten ibland, det är helt galet!

Nej, nu ska jag gå och äta middag, pappas hemmagjorda köttbullar blir det minsann, MUMS!

Tjipp!

Seriös söndag?

Nej, det kan man väl inte säga att det har blivit. Jag tror liksom att baksmällan från fredagen kom idag eftersom dagen igår blev mest...ehh...ja...sömn. Så jag har sovit länge och sedan legat i soffan å kollat på vintersport hela dagen, nörd som jag är.

Men jag har faktiskt hunnit med en fika med min favoritSmarre och släktmiddag hos farmor. Supergod mat blev det så nu är magen mätt och belåten.

Men någonting seriöst har jag faktiskt lyckats åstadkomma, jag har suttit den senaste timmen och skickat jobbansökningar till butiker som jag vill jobba i så nu är det bara att hålla tummarna för att jag kanske kan få något. Det kommer bli hemskt att inte ha något att göra den här veckan! Men imorgon bitti blir det träning med mammsen, det är läge att jag inte tappar träningen nu eftersom jag har mitt lilla mål att kunna åka bräda i mars! Nu jäklar hörrni!

Hoppas ni har en härlig söndag!
Puss å godnatt!

Dagens gris

Grattis mitt lilla mongo! Idag är det din dag!!!






Dagen efter en sen natt...

Idag är jag trött. Igår blev de sent, jättesent, eller man kanske ska säga tidigt...
Klockan 07.00 ramlade jag och Bettson i säng, vi somnade på två sekunder och vaknade klockan 15.15. Så länge har jag nog aldrig sovit i hela mitt liv eftersom jag alltid har varit en morgonmänniska även om jag gått å lagt mig klockan sju på morgonen. När vi gick upp var det mörkt ute, det va lite sjukt.

Gårdagskvällen var i alla fall trevlig. Förfest hos Jacob som ALDRIG känner igen mig. Jag har träffat honom hur många gånger som helst men han lyckas aldrig komma ihåg mig. Sen var det tjejsnack på den mycket exklusiva baren Flamenco där en snuskig indier försökte ragga upp mig. Sen var det fjortiskväll på Magenta, vi gömde våra jackor bakom gardinen för att vi inte hade några pengar till garderoben å om vi inte hängde in jackorna skulle vi bli utslängda...hahaha. Sen blev det efterfest hemma hos Linda å Gustav, fast jag låg mest och sov=)
Så en lyckad kväll var det i alla fall, den kanske kunde ha avslutats lite tidigare dock, så kanske jag hade varit mer människa idag!

Så kvällen kommer jag spendera med säsong ett av mitt nya favvoprogram How I met your mother, chips och dipp och en massa cola!
Hoppas ni har en riktigt kul lördag!

P.S Nu får du nog visa vad du går för, annars vill inte jag vara med i leken längre.... 


Vem vore man utan vänner?

Jag kan inte för mitt liv förstå mig på hur vissa människor tänker. Personer som beter sig som odjur.
En gammal pojkvän/väldigt bra vän till mig sa upp kontakten med mig för typ lite mer än ett år sedan. För att han inte fick prata med mig för hans flickvän. Hon har även tvingat honom att säga upp bekantskapen med alla sina andra vänner och fick jag reda på nu, flytta till Norge. Han har hoppat av sitt plugg som han skulle varit klar med alldeles snart och flyttat bara för hennes skull.
Nu har dom bråkat och det är tydligen dåligt mellan dom, då passar det bra att komma krypande tillbaka till mig bara för att ha någon att prata med. Vi har liksom varit bättre vänner efter vi var tillsammans än det nånsin var när vi var tillsammans. Så det ligger inte nån sån kärleksgrejj i det utan han vill bara att jag ska vara hans vän igen eftersom han inte har någon annan. Hur kan man säga sådana grymma saker och sen bara förvänta sig att man ska vara precis som innan när det krisar i förhållandet? Bara för att man hittar en partner så kan man inte försumma ALLA andra, det fungerar inte så, då får man vara beredd på att man inte kommer ha någon när förhållandet tar slut också. Jag är så trött på att vara den som snällt är en bra vän igen när förhållandet spricker trots att man har blivit försummad jättelänge. Förstår ni inte att bra vänner är det bästa man kan ha. Det är ju ens familj, dom man känner sig trygg med, som man ALLTID kan vara 1000% sig själv med. Dom som alltid alltid finns där för en. Hur kan man vilja vara utan det? Det är för mig totalt oförståeligt.


Utan mina vänner vore jag ingen, INGEN!


Take a chance

Jag ska chansa. Jag ska kasta mig in i något jag är jävligt rädd för. Det är dags. Jag har varit en liten fegis alldeles för länge och nu är det dags att våga kasta sig ut i det okända. Om det går fel så går det fel och jag kommer att komma över det. Hur ska man annars vinna något om man inte vågar satsa? Man kan inte gömma sig alldeles för länge. Min goda vän Mongot tycker också att det är läge. Eftersom mitt rum nu har blivit mer vuxet så kanske personen som bor i det också måste bli det? Eller vad säger ni? Kanske bara en gnutta, jag måste ju inte växa upp helt... Det är viktigt att kunna vara barn ibland=)

Det här är vad som händer när man går och ser en romantisk film. Ikväll såg jag Australia, gud va bra den var. Och han är ju så sjukt jäääävla snygg. Att få titta på honom i nästan tre timmar är bara det värt att gå och se filmen för. Dom jag såg den med tyckte inte om den men jag älskade den. Naiv som jag är får jag alltid tillbaka hoppet efter sånna där filmer. Hoppet om att det faktiskt finns en filmromans för oss alla. Det tror jag. =)




Kolla bara på honom...



Nu känns det som hemma igen!

Idag har jag verkligen varit duktig. För att kompensera min pausdag igår så har jag gjort massa saker idag. Jag har städat ur hela min garderob och slängt en jäkla massa kläder. Varför ska man spara en gammal urtvättad t-shirt från H&M för att man KANSKE kommer behöva den? Man kommer ALDRIG mer använda den, vad ska de till för att man ska lära sig? Så nu är det ren och fint och ordning där inne. Jag undrar hur länge jag kommer kunna hålla det den här gången.

Sen var jag på min gyminstruktion idag också. Min tränare var superbra och JA J, han var ganska het=)
Han tyckte att jag var stark i alla fall så det kändes bra, det var bara en maggrej som jag verkligen inte klarade av, men om några veckor så ska jag ta mig sjutton kicka ass på den med. Och så fort jag tränar så känns det verkligen mycket bättre i knät, vilket betyder att nu ska jag ta mig fan bli bra i det så att jag kan åka bräda igen, jag vill, jag vill!!!

Sen kom Bettson och Friday över och hjälpte mig att rensa ur mitt flickrum. F tyckte att det var läge att bli vuxen och packa ner alla Nalle Puh bilder och andra minnen från barndomen. Sagt och gjort. Nu är mitt rum åtminstone lite vuxnare. Och imorrn ska jag å B åka till IKEA för att köpa lite förvaringsgrejjer och fotoramar. Det kanske är dags att sätta upp foton på personer som jag faktiskt fortfarande umgås med och inte på dom som jag var kompis med för tio år sedan!!!

Oj vilket långt inlägg det här blir men jag måste bara skriva lite till!!

Igårkväll när jag skulle sova fick jag ett VÄLDIGT överraskande meddelande. Jag blev helt ställd. Jag fattar ingenting. Ibland kan man ju undra hur folk tänker...jag skulle väldigt gärna vilja veta vad som försigår i ditt huvud...

Nu ska jag väl sova antar jag!
Puss på er alla älsklingar!





Mellandag

Idag har jag tagit en paus från livet. Jag kunde inte sova inatt och därför blev det en förmiddag spenderad i sängen med att kolla på tv. Jag tror att det var precis vad jag behövde efter min oväntade känslostorm. En dag med paus. Paus från pluggandet som jag nu lägger bakom mig, paus från att tänka på att packa upp och omorganisera mina saker, paus från att tänka på att jag är arbetslös. Paus från ångesten. Helt enkelt stängde jag bara av för ett tag och lät allt vara.

Sen ringde min Frida och sa att jag nog antagligen måste komma ut ur huset, och jag höll med henne. Därför spenderade jag eftermiddagen med att vara med Frida och hennes underbara systerdotter Flora. Vi lekte prästens lilla kråka och myste. Sen blev det tacosmiddag med F och hennes mongo. Myspys. F's mongo var snäll och bjöd in mig till Spotify, shit vilket bra program, hur har jag kunnat leva utan det?

Så nu ligger jag här och spotifyar mig för fullt och tänker på att imorgon måste jag nog börja ta tag i mig själv. Jag har i alla fall börjat, jag har bokat en tid med en gyminstruktör imorgon för nu jäklar måste jag börja träna. Mitt knä gör så ont och håller på att falla sönder så nu börjar det bli kris. Ett steg i rätt riktning i alla fall, eller hur?
Så, wish me luck!

Puss på er alla!

Söta systeryster!

Min syster kan verkligen vara snäll ibland. Som nu, innan hon åkte till Thailand så har hon minsann gjort en liten hög med vinterkläder som jag får ha när hon är borta i värmen. Ibland e hon allt go hon. Jag är inte alls avundsjuk på att hon just nu ligger på en strand med en drink i handen och bara njuter=).

Å jag har en väldans gullig lillebror också sörru. Vi åkte iväg och åt en liten välkommen hem storasyster middag, det var himlans mysigt. Vi kom fram till att vi har väldans bra syskon och att vi aldrig skulle bryta mot den heliga syskonkoden, hehe!

Ja, nu ska jag nog ta och försöka sova lite. Jag har en väldans söt liten kissemiss som ligger här och tittar lite surt på mig för att jag håller på med datorn istället för att kela med honom så jag får väl ta och ägna min uppmärksamhet åt honom för en stund!

Sov så gott allihopa!

             





Känslostorm

OJ, jag var inte alls beredd på det här. Jag har så jäkla mycket känslor som rinner genom mig just nu. En sida säger att det är jätteskönt att vara hemma och en annan säger att jag är galen som lämnade Lund bakom mig. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu. Shit pommes frites vad jag inte var beredd på det här. Men det är klart att det måste kännas, eller hur? Det är ju ändå 1,5 år som jag har spenderat där och det är klart att man kommer sakna det och alla kompisar där nere. Annars är man väl inte mänsklig? Det vore välkonstigt om jag inte brydde mig alls.

Det var konstigt att säga hejdå till mongot, inte lika att göra det med A för henne vet jag att jag kommer träffa om mindre än två veckor. Men mongot, ja det kanske blir till balen i mars då?!? =)

Något som känns galet konstigt är att inte syster är här. Hon drog i lördags och kommer hem om typ 4 månader eller nåt sånt. Jag har liksom aldrig bott hemma utan henne, det är det bara hon som har gjort utan mig. Ojojoj, nu måste jag nog lägga mig i soffan och bara titta på TV och försöka smälta allt.

Hoppas ni har en supermåndag!
PUSS

En jacka fattigare

Nu är den sista helgen i skåneland snart över. Och avslutat med stil det kan man verkligen säga att jag har (?).
Fredagen blev GALEN. förfesten hemma hos Dennis var supertrevlig och jag fick säga hejdå till Emelie och Malin, men resten, ehh ja, det är bara ett svart hål.
Lördagens bravader blev lite lugnare men ack så skojj! Kändisleken och Mojitos, det är ju en perfekt blandning, å så såklart härliga människor! Jag knöt ihop säcken på ett bra sätt, på Lunds nation, min nation och den första jag besökte när jag kom ner. Med andra ord ett perfekt avslut på den här perioden.

Nu är jag trött och sliten och sitter hemma hos Jessie och slötittar på skidskytte, har precis käkat donkmat å e mätt som en plätt!

Nu orkar jag inte skriva mer, tjipp tjopp flaggstångsknopp!


Smånervös

Jag är så töntig, alltid när jag ska redovisa eller göra något annat som innebär att jag måste prata inför folk så blir jag nervös. Det sitter kvar sen den hemska tiden på gymnasiet när jag verkligen inte ens klarade av att göra det. Den enda anledningen till att jag gjorde det då var att jag hade min trygga Smarre som hjälpte mig. Och nu har jag mitt mongo vilket gör att det känns mycket lättare. Jag vet ju att det kommer gå bra men jag är alltid så här jobbigt nervös innan! Så önska mig lycka till!

Nu är det början på sista helgen i skånelandet. Det känns vemodigt och det kommer bli jobbigt att behöva säga hejdå till allihopa men samtidigt känns det verkligen som att jag har gjort rätt och det ska bli skönt att komma hem. Var man än är när man lever dubbelliv så saknar man ju någon. Men vi kommer ju att ses igen, det tvivlar jag inte på!

Nu ska jag kolla så att jag har med mig allting som jag ska till skolan och sen till Alexia ikväll!
Hoppas att ni får en härlig dag!
Puss på nosen!


Vi som trodde vi skulle bli miljonärer...

Fan alltså, vi som trodde vi skulle bli rika. Vi skulle utvinna aloe vera, jag och mongot, ur hennes aloe vera växter som hon har i köksfönstret, men det gick inte. Det luktade mest äckligt, men det var kladdigt och roligt att gojsa runt i. Vi hade tänkt på att undersöka saken väldigt länge och nu blev det äntligen av tjohooo. Tryck på länken så får ni se lite bilder från äventyret!

Nu sitter jag och väntar på att få smaka sockerkaka som J har bakat till mig eftersom jag är knäpp och väldigt sötsugen! Vi ska kolla på Criminal Minds och gosa ner oss i soffan och bara njuta. Imorgon ska vi nämligen till skolan och bli opponerade/opponera på våra uppsatser. Det ska bli mycket intressant att höra vad dom säger om vårt arbete. Enligt oss själva finns det ju absolut INGENTING att anmärka på eftersom det är perfekt, men det finns ju en risk att andra inte tycker som vi...hehe.

Å äntligen, äntligen förstår vi varandra plutten. I löv u, u know it!

Nej nu ska datorn få sova en stund och jag, jag ska bara mysa.
Tjipp tjopp, flaggstångsknopp!



Städdag

Just nu håller J på att städa badrummet för fullt, jag känner mig lite skyldig som sitter i soffan å pillar på datorn men jag har faktiskt, fixat köket och plockat ihop min oordning i väskan å bäddat min säng=) Jag känner mig bara i vägen för hennes städande=)

Idag är en sån där seg dag när man bara inte orkar ta tag i något överhuvudtaget. Jag är trött och seg och orkar inte engagera mig i någonting alls. Vi ska ta och göra klart vår opponering tills imorgon och J ska fixa något till sin nya kurs, det är väl ungefär det som kommer hända idag, man måste ju ladda upp lite inför helgen!

Jaja, nu ska jag kanske försöka göra något vettigt i alla fall!
Puss


Bitter

Idag när jag vaknade, var det verkligen på fel sida. Idag har jag varit bitter och gnällig hela dagen, helt osocial så stackars Jessie har fått stå ut med en jobbig Smirre idag. Vi var en sväng på Ikea där J handlade lite saker till sin lägenhet och jag köpte vinglas och en vitlökspress till henne, det är sånt man bara måste ha hemma!

Ikväll ska vi hem till Dennis och sen ska vi spela lite biljard, det ska bli skojj och jag hoppas att min bitterhet hinner försvinna åtminstone lite innan kvällen börjar.

Nu ska jag slå mig ner och dricka mitt kaffe och hoppas att det är precis vad som behövs för att bitterheten ska försvinna!
PUSS



Drömmer om sommar

Sommar och konstiga äventyr, det skulle inte vara helt fel just nu. Maskotar, bad i poolen och galna tjejkvällar på Bettys balkong, resor till turkost vatten, det måste vara livet!
Ett litet smakprov på den som var...

               















Virrpannor

Åh jag hatar velighet. Jag vill ha ett beslut så jag vet vad jag ska göra, hur svårt kan det vara? Två virrpannor som inte kommunicerar med varandra gör inte saken bättre.
Suck!

Done and done

Nu är uppsatsen klar och inlämnad, nu ligger det inte längre i våra händer. Jag är så himlans stolt över oss och väldigt chockad att det har gått så otroligt smidigt. Ingen ångest, ingen stress, helt otroligt!

Så nu är vi redo för min sista vecka i lund, bara kul, inget jobb. Tjohooo!
Så idag har jag och J planerat att vi ska åka in till Lund så att jag kan få kolla igenom mina flyttkartonger efter böcker man kan sälja och sen tänkte vi ta en tripp till Nova för att strosa runt lite i butiker och äta en välförtjänt uppsatsen är klar och inlämnad lunch!

Så hejdå pluggrottan och hej världen!


No work, just play!



Min söta Smarre

Min Smarre kan vara väldigt söt ibland. Idag har hon till exempel läst igenom hela vår uppsats som är typ 15 sidor och skrivit kommentarer på det. Både gulliga och saker som vi ska ändra på, det tycker jag var väldigt smarrigt av henne...hihi!!
Taxamåcka taxamåcka!

Nu sitter jag själv här i J's lägenhet för hon skulle iväg å träffa en pojk, mohahaha! Så inatt ska jag ta över hennes säng och sova mjukt istället för på en luftmadrass!!!

Sov sött nu allahopa!

Slutspurten

Nu har vi suttit och finslipat på uppsatsen i stort sett hela dagen och den börjar bli klar, nu är det bara en sammanfattning, innehållsförteckning och referenslista som saknas. Sen behöver vi några andra ögon som kan korrekturläsa och sen är den ta mig sjutton klar för inlämning. Vi gjorde det, och utan ett uns av stress, vi har varit väldigt lugna och till och med tagit paus från skrivandet fredag och lördag, det är ju helt otroligt. Gud va bra vi är!

Men efter en vecka av sittande framför datorn och ätande av en jäkla massa onyttigheter så behöver vi nog ut och röra på oss lite. En långpromenad får det alltt bli nu på eftermiddagen så vi kommer ut ur lägenheten för en stund!

Hoppas att er söndag är mysig!


Död

Världens slappaste lördag. Jag sov hemma hos Alexia och Marcus inatt så jag fick sova i en riktig säng, det var mycket uppskattat måste jag säga. En katt och en liten vovve hade jag sällskap av i sängen också, myspys!
Så imorse låg jag, A, Mysen och hunden Edward i sängen och tittade på TV. Sen tog jag mig i kragen och åkte "hem" till Eslöv och en trött/hungrig J som väntade. Det blev en dag i soffan med pizza, chips och choklad. Sånna dagar måste man få ha ibland!

Kvällen igår blev inte jättegalen, men lite dramatik blev det, det måste det ju alltid=)

Nu ska vi kolla på film och sen blir det nog bara direkt till sängen tror jag för jag är galet trött.
Hoppas alla får en trevlig lördagkväll!


Helgen är här!

Äntligen är det fredag! Ikväll ska vi ut och dricka lite öl, de ska bli trevligt och jag tror att en viss person verkligen kan behöva det...hehe. Det nervösa vraket!

Just nu ligger jag i soffan och slötittar på teve och laddar inför kvällen. Pratade precis med min kära Anna och som vanligt blev det ett lååååångt samtal om allt mellan himmel och jord, allt medan J sprang runt som en nervös galning för att försöka reda ut sitt liv:)

Hoppas ni får en riktigt skön fredag!


Belöning

Sitter här och lutar mig tillbaka med ett glas vin. Det får man göra när man till största delen är klar med en viktig uppsats. Och det är ju faktiskt torsdag, snart helg=)

Smirre har varit duktig denna vecka och förtjänar en riktigt rolig helg! Så det så! Puss på er.


Sängproblem

Efter en välbehövlig fika på Grappa här i Eslöv så hämtade J's syster upp oss för att åka tillbaka till plugggrottan. Hon hade med sig massa saker till oss och uppsatsen samt en äppelkaka från J's snälla mor. En skiftnyckel från hennes pappa kom också med och sen gav vi oss på att spänna sängbenen på Jessies säng. Det blev väldigt spännande när tre flamsiga flickor skulle ge sig på att försöka vara händiga...

Så här såg det ut...

                  





Purple rain

För några dagar sedan var det en person som sa till mig att jag är väldigt lila av mig. Och ja det kan nog stämma, jag gillar färgen, den e mysig! Så nu matchar min nya fina blogg min lila personlighet, wiii! Tack J!

Nu sitter jag här i köket och tittar ut på ett snöigt Eslöv, det snöar verkligen mycket just nu, det är helt galet. Jag hoppas verkligen att det ligger kvar så att man kan springa ut och göra snöänglar!

Snart ska jag väl sätta igång och skriva igen, men jag vill bara njuta av snön lite till, och den fina nystädade lägenheten som luktar gott av rengöringsmedel. jag och J har varit duktiga på förmiddagen, städat, diskat och tvätten ligger i maskinen. Ibland måste man ta ett brejk från tråkigheterna för att göra något som endast är kul när man slipper plugga!

Hoppas ni får en riktigt mysig dag, och säg nu vad ni tycker om mitt nya lila hem!
Puss på er!






Mongona på TV?

Jag satt och funderade på ifall vi mongon skulle starta en gemensam klubb där vi mongon kan träffas och prata om vår mongoism. Sen funderade jag på att vi kunde starta en blogg där vi kan skriva och berätta om allt vi gör i våra mongoliv. Men sen kom jag på den alldeles ultimata idén. Jag menar det allra flesta MONGOMOMENTS sker ju när två mongon är inlåsta i en lägenhet och då gick det upp för mig. En alldeles egen DOKUSÅPA! Perfekt, vi kan bli kända över hela världen, för alla vet ju faktiskt att allt vi har för oss är bara så oerhört roligt. Fast om man tänker efter så kanske det bara är vi som fattar det? ÄH, jag tror att det kommer bli en MEGAHIT!






Mitt mongo

Mongot Kan vara snäll ibland också! Nu har hon gjort min blogg så här himlans fin, det är ju nästan så man får lite vårkänslor!!

Dags för helg snart?



Nu vill jag ha helg! Jag vill gå ut och dansa och ha lite skojj, slippa tänka på plugget för en stund, det skulle vara riktigt trevligt!!!! Men i helgen kommer jag få göra det om jag och J bara lyckas hålla koncentrationen i två dagar till!!!
Nationsutgång kommer det bli, wiiii, det kan bli galet. Jag, J, Alexia och lite alkohol, det kan bli riktigt farligt! Man måste ju satsa nu de sista två veckorna i Lund! Hoppas på att få träffa några av dem jag inte sett på väldans länge också!

Just nu ligger  jag i Jessies soffa och väntar på att få smaka på hennes nybakta kladdkaka, MUMS! Vi är ett bra team vi två, jag lagar maten och hon sköter efterrätten!
Hoppas ni också får något mumsigt ikväll!




Kalas med mongot vill jag ha!




En fin bild från nyår när vi sjunger vår låt=)



Mätt som en sån där, du vet med sylt på...



HAHAHAHAHA, jag är ju så himlans rolig alltså!!!
Nu har vi varit nere i Eslövcity och gjort en massa ärenden och ätit kinabuffé, guuud så gott det var men det känns som att man nu kommer vara mätt i flera veckor! Så ikväll blir det nog ingen stor måltid!

Igårkväll la jag upp alla mina foton från julens bravader på facebook och det är konstigt när folk börjar kommentera fotona och man märker att folk man känner på olika håll också känner varandra, mycket underligt måste jag säga. Tänk vad man kan få reda på på facebook, spännande! Världen är allt bra liten ibland! Eller i alla fall norrort:)

Alltså nu sitter jag och J här mitt emot varandra igen med varsin dator och orkar bara inte sätta igång med
 att plugga igen, det är så förbannat tråkigt och J håller bara på å snuskar sig hela tiden, SLUTA NU SNUSKUNGE!
Mitt liv är inte så jätteskojj att läsa om just nu kan jag tänka mig eftersom jag inte har så mycket att berätta här, allt jag gör är äter, sover, pluggar, äter lite till och terroriserar min kära J såklart, lite kul måste man väl också få ha?!?

Tillbaka till pluggandet då...






Mina fina flickor som jag kommer hem till i vår.



Och snusket som jag är fast med för tillfället...



Hej världen!



Nu ska jag och Jessie lämna lägenheten för första gången på två dagar, vi känner oss som eremiter och måste ut i solen, annars kommer vi ruttna bort framför den här datorn i det här köket och så kommer ni kunna läsa om att grannarna börjar känna konstig lukt i trapphuset och bryter sig in och hittar två döda flickor framför varsin dator. Det låter inte så skojj va? Nej, just det, därför ditchar vi pluggandet för en stund, går ut på "stan" för att äta lunch å fixa ett nytt VISA kort till mig för det har på något konstigt sätt blivit avmagnetiserat bara sådär!

Eslövcity here we come!


Hörs senare!



P.S I Love you...



Igår kväll tittade jag och J på film, den var jättesorglig och jag grät typ hela filmen, det var någon som sa att den var dålig, men det tyckte verkligen inte jag, jag bara grät och grät, det var skönt att gå och lägga sig efter den!!!

Idag har jag nog vaknat på fel sida tror jag, klockan är snart 14.00 och jag är fortfarande inte pigg, vad ska det bli av den här dagen egentligen? Jag har i alla fall varit duktig och skrivit en hel del på uppsatsen så det känns inte lika hopplöst längre, nu känns det faktiskt som att vi kommer bli klara i tid och kanske hinna ha lite kul också innan jag flyttar tillbaka till stora staden, för det måste vi hinna ha!

Ikväll blir det middag med underbaringarna, så det ska bli lite trevligt att se dom igen. Plexi kanske också kommer över en sväng, det hoppas jag, för det var längesen nu, jag är ju van att se henne varje dag!

Nej nu ska jag återgå till det viktiga skrivandet istället för att sitta här och skriva en massa onödigt!
Kram på er.




Mongon e vi båda två idag!



Fixa min blogg NU!



Alltså, jag är jätteledsen för min dåliga uppdatering på sistone, men min blogg funkar inte. Jag har skrivit en massa inlägg som liksom aldrig kommer upp, dom försvinner ute i internetrymden och kommer aldrig tillbaka, då orkar man ju liksom inte lägga ner någon energi på att skriva något!!!! Kan någon fixa det? Nu...snälla?

Men nu gör jag ett försök i alla fall!!!

Som jag sa förut så är jag tillbaka nere i skånelandet nu och hemma hos Jessie i hennes supermysiga lägenhet. Vi har suttit och kämpat hela dagen med den himlans uppsatsen, men nu har vi i alla fall kommit igång. Vi har varit på biblioteket och lånat böcker och skrivit metoden åtminstone nästan klart, tjohooo, så nu känns det i alla fall lite bättre och mindre motigt än vad det gjorde igår!!!
När vi var klara med dagens pluggande tog vi en tur till ICA där jag lärde Jessie vad man behöver ha hemma när man har blivit vuxen och sen gick vi hem och lagade en gourmetmåltid. Ni förstår, jag håller på att lära henna laga mat också, hon måste ju få lite vuxenpoäng nu när hon har skaffat egen lägenhet!!

Imorgon blir det middag med Carro, Dennis och förhoppningsvis Alexia! Myspys!!

Nu ska vi käka chips och kolla på en film, hoppas ni får en riktigt mysig kväll!!!!





Tillbaka till verkligheten



Ush, ångest! Nu måste vi börja med vårann uppsats på riktigt, jag vill inte, jag är grymt omotiverad och har ingen lust alls!!
Igår kom jag ner till Skånelandet och hem till Jessies nya fina lägenhet, gud så mysigt hon har det här!!

Nu ska jag väl återgå till arbetet innan en viss tös smäller till mig=)

Puss på er alla





Mitt 2008



Jag är arg på bloggen, skitsur, förbannad!  Jag har inte kunnat lägga in någonting överhuvudtaget på flera dagar, ingenting kommer upp och jag är trött på det. Om inte det här kommer upp nu så blir jag tokig!

Gott nytt år på er alla, lite försenat men ni förstår säkert!!!
Nu är det hejdå 08ornas år och hej 09! Ush, snart kommer jag vara gammal och grå och sitta där och tänka tillbaka på min ungdom=)




Mitt 2008 har varit väldigt händelserikt.

Jag har snart gått 3 terminer på min utbildning vilket känns helt galet, det känns som att jag alldeles nyss flyttade ner till skånelandet och nu i vår ska jag inte vara där längre, jag ska tillbaka till storstaden och komma på vad det är jag vill göra!

Men Malmö/Lund har fört med sig något av det absolut bästa år 2008, nämligen alla mina underbara nya vänner. Hur skulle jag klarat mig utan min Carroliten och min Jessie? Jag är så glad att jag har er gullungar! Vem skulle jag annars ha gjort alla galna grejjer med? Blöta nationskvällar, sjuka förfester på Tullis, mysiga utflykter....

Med mina nyfynna underbaringar och min gamla goda Smarre åkte vi på årets resa till Kreta, en härlig vecka av sol, bad, Mythos vid poolen och mys. Det var en riktigt härlig vecka.

Under året har jag även varit med om en del konstiga grejjer, som till exempel en jordbävning i Skåne, vem hade förväntat sig det? Om inte annat är det någonting som jag föralltid kommer att komma ihåg från året 2008.

Årets sämsta var att jag trodde jag förlorat en underbar vän, men något av de bästa var att vi hittade tillbaka till varandra innan året tog slut. 

Året började med mina flickor och avslutades med mina flickor, och jag hoppas att 2009 kommer bli ett riktigt bra år!




Nu ska jag sova lite eftersom jag inte kunnat göra det inatt!
Puss på er!




 

Gott nytt!







 Ett snabbt gott nytt år till alla!!! E dålig på att skriva just nu! Lovar att uppdatera snart!
Pussiluss!







RSS 2.0