Saknar

Pratade med min fina carroliten igår. Det var så himla himla längesen å jag kom verkligen på hur mycket jag saknar henne å Jessie å gamla Dennis å Alexia, Marcus å alla djuren. För ett år sen såg mitt liv väldigt annorlunda ut, bodde i Lund å levde studentliv! Jag saknar det, men samtidigt så trivs jag väldigt bra där jag är nu. Måste nog åka ner å hälsa på nu under hösten, få lite skåne, det kan jag behöva! Får jag komma ner å hälsa på er?
Vill ju se hur C å O bor, träffa J å pojken. A o M o alla djuren, valpen som blivit stor...

Nu ska jag snart titta på svenska Hollywoodfruar och sen blir det nog sängen tidigt, fick inte så mycket sömn inatt så jag e väldigt väldigt trött!

Puss på er!



Stress

För första gången typ någonsin så har det varit gaaaaalet mycket att göra på jobbet. Har sprungit runt i butiken som en förvirrad kråka å hämtat kläder till folk. Men det visar sig i kassan också, snart e vi uppe på rekord!

Benen värker, fötterna värker... men nu är det bara att börja ladda för snart e de dags att stänga, sätta på sig lite finare kläder å sminka upp sig. Sen blir det in till stan för middag och sen vidare till globen där Ladies night är idag! Det ska bli så himlans himlans skojj! Jag e laddad till tusen, det känns som det var evigheter sedan jag hittade på något!
Det blir garanterat bakisdag på jobbet imorrn!

Nej nu ska jag väl städa å fixa lite, hoppas er lördagskväll/natt blir fantastisk!

Puss å puss


Fredag

Hallå allihopa. Shit pommes frites de e redan fredag, vad hände? Den här veckan har bara sprungit iväg... Inte för att det spelar mig någon som helst roll att det är fredag eftersom jag jobbar hela helgen så det blir en ganska lugn kväll för mig ikväll... men imorrn jäklar då ska det firas. Vi har tre superhärliga anledningar att fira:

* Frida har fyllt 20 år, den lilla bananen har nu blivit en stor tjej å får äntligen gå på systemet! Det är hennes födelsedagspresent!

* Smarre har kommit med till Nederländerna nästa termin, hennes förstahandsval vilket är hur kul som helst! Grattis finaste!

* Bettson har fått nytt jobb. Det är du så jäkla värd gumman, du kommer bli grym!

Skumpa ska det bli, det är ni värda flickor! Fy fasen va ni e bra!

Nej nu måste jag fixa det sista inför morgondagen innan jag går hem. Det är ju vällingbydagarna i vällingby centrum imorgon så om ni är i närheten, kom hit vetja!

Hoppas ni får en härlig fredagskväll!





Negativ, jag?

Som jag har sagt förut så hittar jag sjuka grejjer att ha för mig när jag har tråkigt på jobbet. Gjorde precis ett personlighetstest med resultatet:

Du kan verka något nedstämd och negativ till din natur. Det kan bero på dagsformen men det kan också vara så som du är. Samtidigt är du väldigt ambitiös och målinriktad och vet vad du vill vilket är bra! Du är också en person som tycker om när det händer saker och gillar att röra på dig. Du ser dig själv som huvudpersonen i ditt eget liv men kanske pressar du dig lite väl hårt?Du är en omtänksam person som ofta bryr dig mer om andra än om dig själv men kanske borde du bli bättre på att också ta hand om dig själv?

Helknäppt, första delen stämmer inte alls å speciellt inte idag för idag e jag på väldans bra humör men siusta delen stämmer precis...hur kunde de bli så=)?

Onödigt ja vet!!




Nu kör vi!

Igår blev en ganska seg dag på jobbet, inte speciellt mycket att göra så de blev lite plockande, dammande å sånt tråkigt! Vad är det för fel människor, ni måste ju handla, alla behöver väl kläder? Kom till mig!!!

Efter jobbet åkte jag å Frida iväg till gymmet å tränade, jäklar va jag e mycke starkare än jag tror att jag är:) det känns väldigt skönt å veta. Å igår körde jag crosstrainern ett bra tag utan att ramla ihop i en liten hög, tjohooo! Men idag har jag trääääningsvärk. Låren, vaderna, magen, axlarna... de e nog faktiskt ingenstans som jag inte har träningsvärk. Men de e ganska skönt faktiskt. Imorgon blir det en vända till å efter det ska jag klippa mig. Jag är lite rädd för att gå dit eftersom mitt hår e grönt å min frisör kommer antagligen slå ihjäl mig eller klippa av mig allt mitt hår som Carroliten var tvungen att göra förra hösten. USH! Jag vill inte klippa av allt. Hoppas att jag inte kommer behöva de...

Jaja nu ska jag sluta babbla å försöka komma på någonting vettigt att göra... eller kanske något helt ovettigt... Någon som har ett bra tips på ett kul ämne jag kan skriva om? Kom igen give me something!

Ha en bra dag!


Tillbaka till verkligheten

Gårdagen blev mycket slappare än vad jag hade tänkt mig. Tog mig upp ur sängen klockan fem när pappa kom å skulle hjälpa mig sätta dit en dimmer till taklampan. Men då gjorde jag i alla fall någon nytta. Jag diskade all disk vilket var typ allt jag äger, städade, torkade av allt, dammsög och till å med skurade. Så nu är min lilla lya i toppform å de känns skönt att komma hem till!!! Nu längtar jag bara till lönen kommer så jag kan köpa lite mer fix å trix.

Idag var man tillbaka på jobbet då, känns inte lika tugnt efter min megaslappardag! Men igår hade dom absolut INGENTING att göra så jag hoppas det ramlar in lite folk till mig idag.

Jaja, nu ska jag väl försöka komma på någonting vettigt att hitta på här på jobbet!

Hoppas ni får en bra dag!




Vardagslyx

Klockan e halv tolv å jag ligger forfarande i sängen. E ledig idag vilket känns helt underbart. Har varit så himlans mycket jobb på senare tid så idag har jag bestämt mig för att inte ha några måsten. Egentid. Ta ett långt bad, städa lägenheten, å bara vara. Känner mig helt lycklig. Töntigt kanske men jag tror inte ni förstår hur mycket jag har jobbat. Ladda batterierna e precis vad jag behöver!!!

Hoppas ni får en riktigt bra dag!

PUSS



Independent

Okej, nu är det så här att jag skiter i dig! Jag är stark själv och om du e en idiot är inte det mitt problem, du är ändå ingenting att ha! Jag vet att jag är så mycket mera värd än detta.
Idag börjar jag ett nytt liv, utan dig, utan alla jävla problem och klarar mig själv. Det vet jag åtminstone att jag kan göra bra!
Va och tränade med Frida imorse och det är garanterat något jag ska fortsätta med, fy fan va lite endorfiner kan göra för humöret. Idag känner jag mig stark, gladare och jag vet att jag kommer må bra snart igen!
Som jag brukar säga ska man inte lägga energi på någon som inte ger någon energi tillbaka, lyssna på dina egna råd för fan!

Haha, vilket argt inlägg... men det kändes bra:)
PUSS på er som är underbara




Förtvivlad

Nu är jag förtvivlad, hopplöst förtvivlad. Fattar absolut ingenting. Va fan är det för fel på mig? Varför varför varför lyckas jag alltid med sånt här? Jag hamnar alltid i sånna här situationer, vad gör jag för att det ska bli så här? Jag har verkligen försökt rannsaka mig själv för att komma på någonting men jag hittar ingenting. Felet kan inte ligga hos mig...
Jag orkar inte mer.



Ärlighet varar längst

Nu äntligen efter nästan ett halvår har vi fått dator på jobbet så nu kommer ni nog garanterat se mer av mig här! Äntligen har man något att fördriva tiden med dom långa timmarna som de inte är några kunder inne över huvudtaget.

Igår kväll somnade jag som ett litet barn vid elvatiden. Jag var helt utpumpad och lite nere, så jag ville bara att gårdagen skulle ta slut. Hoppades på att jag skulle känna mig lite bättre idag men nixpix, så är inte fallet. Det känns som att jag har fastnat i ett emotionellt kaos.
Jag har en förmåga att alltid fastna i sånna här onda spiraler. Nu kanske jag inte ska ta ut något innan jag verkligen vet men det är garanterat något som känns riktigt riktigt fel. Jag undrar vad som hände med de där vi sa om ärlighet och rak kommunikation...?

Jag undrar en sak... Jag tycker själv att jag är en relativt rak och ärlig person och jag uppskattar andra som är så. Sen är det ju klart att det kan vara både på gott och ont beroende på hur ärlig man är men jag kan tycka att det alltid är bättre att säga som det är än att inte säga någonting alls.
Även om det är något som är riktigt jobbigt att säga så är det bättre att bara få ut det än att bara skita i det. Det värsta som finns är när någon man trodde man litade på uppenbarligen har något den vill säga men inte gör det och lämnar en ovetande, frågande, panikslagen! Även om det är något som kanske gör en ledsen är det väl bättre att bara säga det?!? Har jag fel? Om någon till exempel inte vill träffa en längre är det väl bättre att säga det rakt ut så att man vet, istället för att man ska springa runt som ett jävla fån och inte veta vad som försigår? Det där måste ju handla om egoism, att man gör så för att slippa ta tag i saker som känns jobbiga? 
Äh, jag blir förbannad. 

Jag hoppas verkligen, verkligen att jag får något att göra på jobbet idag... 
Det har inte hänt någonting överhuvudtaget sedan jag kom hit för över en timme sedan...

Hoppas ni får en mysig söndag!



Tröttlördag.

Just nu ligger jag i soffan hemma hos mig och håller på att somna. Har fixat med nya lampor i lägenheten idag å fått undan alla kläder som har en förmåga att hamna överallt. Diska har jag däremot inte orkat göra än så det får väl bli imorrn!
Har varit hemma hos Kicki och ätit tacos och fått stolar till mitt lilla kök, jag vet inte riktigt om dom går in, jag tror dom e för stora men de kanske funkar ett tag tills jag lyckas hitta några som jag tycker om, det är så himla himla svårt!

Känner mig väldigt trött och väldigt nere idag så jag tror att jag bara ska gå å lägga mig. Vill bara att den här dagen ska ta slut så morgondagen kan komma.
Mycket som känns konstigt just nu... måste få prata ut men de går tydligen inte.

Hoppas ni har en riktigt mysig kväll!

Sov så gott!!!



Gröngöling

Idag har jag gjort något dumt. Något som jag borde ha lärt mig att jag inte ska göra. Jaghar färgat håret hemma eftersom  jag var så otroligt trött på mitt blonda hår med utväxt, jag kände mig riktigt ful och ville ha förändring. Men tji fick jag för nu sitter jag här med grönt hår och vet inte riktigt vad jag ska göra. Gå tillbaka till hon som sålde färgen till mig och sa att de skulle gå jättebra. Jag läste nämligen på deras hemsida senare att man alltid ska färga med röda pigment när man ska gå från blont till mörkare för annars blir det med största säkerhet grönt. Alltså hade hon ingen aning om vad hon pratade om och borde inte fått rekommendera mig en hårfärg. Jag ska fan ta mig ha en gratis hårfärg som plåster på såren. Jag kan ju inte stå i butik med grönt hår och se ut som en galning, jag tror inte att så måga vill handla av mig då...

Så be till gud att de går att ordna annars kommer ni nog inte se mig utanför huset på ett bra tag.
Skulle visa bilder om jag vågade men de gör jag inte så ni får helt enkelt föreställa er hur jag ser ut med grönt hår.

Insåg att jag inte e så bra på att skriva här just nu, ellerr har faktiskt inte varit på ett bra tag, undrar om det är någon som fortfarande går in här och tittar...

Mitt liv e ganska oexisterande just nu. Jobbar sex dagar i veckan, försöker hinna med kompisar, familjen å en viss annan sötnos. Så när jag kommer hem på kvällarna e jag slut å vill bara lägga mig i sängen å sova. Det finns så mycket jag skulle vilja hinna med att göra men inte riktigt känner att jag har tid med. Typ fixa iordning i lägenheten ordentligt. Köpa gardiner, matta, sätta upp hyllor och lampor... men jag har varken tid eller pengar så det får kännas lite halvdant ett tag till. E inne i en liten svacka där jag e trött på mitt jobb, känner mig sjukt trött å stressad å eftersom jag har den riktigt dåliga egenskapen att jag då stänger av helt och inte orkar göra någonting så blir det så här. Men jag hoppas på att vi snart lyckas få in extrapersonal så jag åtminstone har två dagar i veckan ledigt. Då kan jag förhoppningsvisfå lite energi att orka ta tag i allt som lagt sig på hög.

Oj nu blev det verkligen ordbajsning. De e skönt å skriva av sig, ska nog börja göra det lite oftare:)

Nu ska jag sova gott för imorrn ska jag upp tidigt å bjuda ett litet födelsedagsbarn på en riktigt härlig födelsedagsfrukost!!!

Sov sött så hörs vi förhoppningsvis snart!



Lycka

Just nu sitter jag i min nya soffa, vid mitt nya soffbord i min nya lägenhet med tända ljus och bara njuter av att äntligen få ha min egna lägenhet!
Jag e så glad just nu, så himla himla glad.

Jag kommer sova gott inatt å drömma fina fina drömmar!

God natt!


Hösten är här

Åh, vilken jäkla dag. Har jobbat nästan 12 timmar å kom precis hem, hela kroppen värker och jag är verkligen helt totalt slut. Känns perfekt att det är riktigt höstväder med regn å rusk för då kan jag få sitta inne med tända ljus och en filt och bara njuta av att få en stund för mig själv. Sen att man kommer hem till ett underbart mail gör ju bara saken ännu bättre...

Nu är det bara imorgon kvar å sen på lördag ska jag äntligen få flytta in i min nya lilla lägenhet, fick nycklarna redan i tisdags men på grund av kaoset på jobbet har jag inte haft möjlighet att flytta in än. De ska bli så himla himla mysigt!!!

Nu ska jag njuta!

Puss på er!



RSS 2.0