Galna dagar

Ojojoj, jobba jobba jobba! Hahahaha nej riktigt så är det inte. Just nu jobbar jag med Egmont serietidningar och åker runt i butiker å säljer in ett ställ för de populäraste. Det är meningen att det ska vara ett heltidsjobb men idag var jag klar med det jag skulle klockan 12.30 typ tror jag. Så jag har hunnit med lunch med bettson och F, en runda i täbban, färga håret och nu blir det middag med släkten. Tjoho, tror ni jag kommer somna som en liten bebis ikväll eller?

Nu blir det käk, sorry för den usla uppdateringen, men men sånt är livet=)


FLull like a kastrull

Tjippelitjipp!
Jag har knappt varit hemma en sekund i helgen. I fredags var jag på utbildning för jobbet jag ska göra den här veckan med Egmont. Verkar skitskojj, jag ska åka runt i Stockholm å ge serietidningsställ till dom som säljer Bamse, Kalle Anka, Fantomen och 91:an. Träffade jättetrevliga människor och fick reda på vad jag skulle göra!

Sen var det hem en snabbis för att göra iordning sig inför kvällen. Förfest hemma hos AnnaPanna å sen utgång på The Rose, jag blev absolut tokfull men hade väldigt väldigt trevligt. Däremot vaknade jag igår morse med alla kläder på, ovanpå täcket, en väska och lite andra saker som låg på min säng. Å jääääävlar va bakis jag var. Jag trodde jag skulle spy hela dagen, tills Christian övertalade mig att äta något. Då mådde jag genast bättre.

Igår så hade jag och Christian en äkta tramsbakisdag, vi bara flummade hela dagen å jag tror nästan vi fortfarande var fulla båda två. Vi hängde hemma hos friday fast hon var på jobbet å låg i soffan å degade medan hon lagade supergod middag till oss! Kyckling med god sås och klyftpotatis, mums! Sen blev det spelkväll med massa godingar! Hur fan visste du det spelade vi, så nu är vi alla mästare på önödigt fakta. Någon som vet vad fobofobi är? Hihi.

När jag kom hem möttes jag av en härlig present från en av mina katter, han hade bajsat på golvet. Var det en protest för att jag inte är hemma å gosar med honom tillräckligt mycket? Jag tror de. Så klockan två inatt var jag tvungen att ställa mig å torka upp snusket. Så söndags morgonen blev städmorgon, sanering av rummet och lakanbyte, dammsugning och moppning, men nu är det väääldigt fint!
Sen har jag varit å shoppat lite på SKHLM gallerian, det var första gången jag var där, riktigt bra shopping måste jag säga. Ett stort plus är att dom har mina favoriter Monki och Lush. Två tunikor och mitt braiga shampoo fick följa med mig hem.

Nu ska jag dega framför tv ett tag!

P.S Jag är otrolig, jag har inte tagit ett enda kort i helgen, sorry!



Vååååååååååååååår!!!

Idag har jag varit fröken aktiv. Gick upp imorse och åkte till gymet. Var skittrött och orkade knappt något alls men jag gjorde de jag skulle i alla fall. Sen kom Bytte och lämnade hundJessie till mig så kom Bettson och hämtade mig och vovve, åkte hem till F och hennes hundar för att gå ut på promenix i den helt underbara vårsolen. Det blev lunch utomhus i solen. Hur mysigt som helst!!! Sen plockade vi upp min lilla lillebror, för att åka å kolla kostym till studenten, vi hittade en skitsnygg kostym, ett par skor, ett par jeans och så fick vi honom klippt. En mycket produktiv dag i köpcentret!

Sen åkte jag B och lillebror hem till oss för att käka våfflor med pappsen eftersom de inte blev några igår!!! Gott!!!

Imorgon blir det utbildninng och sen girls night out, kan bli farligt!!!


Min otroligt läckra lillebror innan klippning!!!




Cheezy Anatomy

Jag är ett riktigt Grey's Anatomy fan, det är en av mina absoluta favoriter. Jag och Denise brukade ha Grey's kvällar när vi båda bodde i Lund. Men nu är jag besviken, vad har hänt egentligen? Förut var det alltid så spännande i slutet av programmet att man knappt kunde vänta tils nästa avsnitt. Men nu handlar det bara om allas relationer och så ska dom kramas för å lugna ner pulsen, BLÄH, jag vill ha tillbaka gamla bitchiga Christina och Dr Bailey som hon brukade vara när hon kallades the Nazi. Mer spänning NU!

Nu ska jag gå å lägga mig!


Jag e med jobb!

Idag har jag provjobbat andra dagen i butiken. Det gick hur bra som helst och Emelie som jag jobbade med var verkligen jättetrevlig. Vi hade kampanj idag plus att det är löning så det har varit en del folk vilket alltid är kul.
Dom ringde förresten senare å sa att alla har fått ett jättebra intryck av mig och att det "helt enkelt bara känns väldigt rätt" det betyder alltså att JAG HAR FÅTT JOBBET! Jag är så himla himla glad för även om butiken är väldigt damig så är personalen verkligen guldklimpar, ni vet sånna där människor som man bara klickar med. Dom vill ha med mig i sitt team och jag kommer få jobba både i butiken i Mörby Centrum och den i Vällingby som ska bli lite yngre om den nu får öppna vilket jag verkligen verkligen hoppas för annars blir det inte mycket jobb för mig!

Efter jobbet blev det en fika med B i solskenet, men den gick ner bakom huset efter en stund och då var det inge mysigt längre så vi åkte hem till mig!

På fredag ska jag gå på utbildning för projektjobbet med Egmont som jag ska göra nästa vecka, sjukt läskigt eftersom jag inte riktigt vet vad som väntar men det kommer säkert gå alldeles lysande!

Nu ska jag laga krov stroganoff till familjen.
Hör säkert sen!



Riktigt coolt

Imorse när jag satt på tunnelbanan så satt de en kille mitt emot mig som var helt sjuk i huvudet. Han tog fram en rubiks kub, heter dom så? Den med massa färger å så ska man få alla rutor i samma färg? En som jag aldrig i mitt liv skulle kunna lösa ens om jag satt ett helt år å försökte. Mellan universitetet och östermalmstorg löste han den FEM gånger. För er skåningar som läser och inte fattar hur kort tid det är så kan jag berätta att det kanske rör sej om 5 minuter. Jag bara satt å gapade å stirrade på honom.







Trötter

Dagen började verkligen på ett sjukt dåligt sätt. Alarmet på min mobil bestämde sig tydligen för att INTE ringa så jag försov mig en halvtimme. De va ju en jävla tur att jag är världens mest punktliga människa så att jag hade ställt klockan lite fölr tidigt för att inte ha bråttom på morgonen. Sen skulle pappa precis iväg så jag fick skjuts till tunnelbanan. men halvvägs dit ringde mamma å va galen för hon inte hittade bilnyckeln till bilen jag lånade igår, såklart hade jag den i fickan så de var bara å vända hem igen. Men sen kom jag i alla fall iväg till min intervju och lyckades vara där 15 minuter innan jag skulle i alla fall. Sen fick jag sitta å vänta i 40 minuter, fy fan va arg jag blev. När man har avtalat tid får man fan försöka hålla den, eller i alla fall be om ursäkt. Jävla idioter. Jag fick jobbet om jag ville men jag vill verkligen inte ha det, jävla skitjobb.
Sen gick jag i alla fall och provjobbade på klädföretaget som jag va på intervju hos igår, jobbade med en 64 årig tant (?) som var jättetrevlig och det gick jättebra!! Ska provjobba med den andra tjejen imorgon också så får vi se vad hon tycker om mig och sen se om jag får det!!!

Sen blev det donken med Bettson och en välbehövlig kopp kaffe! Nu e jag trött å ska nog snart gå å lägga mej!!!
Ses imorrn!




Trötta muskler

Va och tränade med F ikväll, de va verkligen inte en av mina bästa dagar på gymet. Jag tror att jag fortfarande var bakfull efter i lördags för min stackars kropp orkade absolut ingenting. Jag led mig igenom alla maskiner som jag annars brukar klara som en dans. Nästa gång får jag verkligen ta igen det!

När jag kom hem ramlade jag ihop i en liten hög i soffan å låg å zappade mellan kanalerna, så råkade jag hamna på femman där Charterhjältarna gick. Helt plötsligt dök ett bekant ansikte upp, då var det min gamla kollega från Åhléns som är med i programmet. Jag hade ingen aning om det. Coolt.

Nu ska jag sova sova sova, för att orka med  min morgondag.
Puss å godnatt!

Helgen som varit

Jag är verkligen dålig på att skriva någonting här just nu, men jag har liksom tappat sugen. Jag har ingenting att skriva om för tillfället. Jag hoppas på att jag ska komma på något roligt snart igen, jag hoppas ni inte slutar titta in hit bara för att jag är tråkig just nu.

I helgen var jag på 25 -årsfest. Det var riktigt trevligt för det var en himlans massa gamla kompisar där. Sånna man inte har träffat på flera flera år. Det var riktigt kul att prata me alla å se vad dom har för sig nu för tiden. Lite alkohol på de så blev det en riktigt lyckad kväll. Något som jag fick ta konsekvenserna för igår då jag mådde som en apa och mina kära vänner mobbade mig för att jag såg så jävla sliten ut. Inte snällt! Till och med Anders mobbade mig, varför e de alltid jag som ska vara offret? Jag tror jag måste se till att vändå på de här så att jag får mobbas lite ibland oxå!!! Jag ska INTE visa bilden som Smarre tog på mej igår när vi var och bakisåt hamburgare. Det var inte en vacker syn så jag räddar er från den.






Idag har jag varit på anställningsintervju på ett klädföretag. Det gick så jävla bra. Jagh ar aldrig varit på en sådan avslappnad intervju. Det var som att sitta och prata med en gammal kompis. Hon som intervjuade mig bor där jag bor, pluggar till lärare och har bott i Dublin. Det känns som att hon e en lite äldre version av mig. Riktigt skojj. Hon ringde nu precis och undrade om jag vill provjobba imorgon och på onsdag för att se om personkemin stämmer mellan mig och de andra som jobbar där för dom tycker de e så himlans viktigt, vilket jag verkligen tycker är jättebra. Så det ska bli kul att se hur man passar in!!!
Å innan jag provjobbar imorgon ska jag på en annan anställningsintervju, jag är verkligen på G just nu!!!

Nu ska jag gå å fösöka kurera min nacke som håller på å döda mig å sen blir det träning med F.
Puss på er.

Jag vill shoppa!

Idag har jag och Bettson varit på Skopunkten å kollat skor. Jag hittade två par skitsnygga som jag bara måste ha när jag får lön. Tur att det är så himlans billigt på skopunkten så man faktiskt kan köpa två par, å om jag inte har helt fel så får man väl ett tredje par på köpet?

Sen var vi i Täby C å kollade lite kläder, jag hittade ett skitfint linne som jag nog också bara måste ha, mina pengar kommer ju ta slut på en sekund när jag får lön, men jag behöööööver verkligen kläder!

Nu ska jag åka och skälla på dom jävlarna i trebutiken som ALLTID fuckar upp!
ha en trevlig kväll. Puss


Torsdag

Min fantasi är just nu nere på noll. Jag kommer inte på en enda sak att skriva här idag. Jag ska nog lägga mig i sängen istället å kolla på nya Lost.
Jag å Smarre har spenderat kvällen med två parti Alfapet och hon krossade mig så nu e jag deprimerad!!!

Jag skriver imorgon istället!

God natt, sov så gott.

Sol i sinnet

Idag är en härlig dag. Blå himmel och solsken. Långpromenad med favorittös och en himlans massa mysigt prat. Kaffe i solen med ytterligare en favorittös. Nervositet som övergick i glädje. Anställningsintervju. Träning ikväll med F.
Jag är verkligen på toppenhumör, jag älskar solen, den får en att må bra!

Nu ska jag äta nåt, ta på mig träningskläderna och hoppsa iväg till gymmet!
Sen blir det korrekturläsning av Carrolitens uppsats bara för att jag är världens bästa kompis=)

PUSSSSSS

Längtar efter långa sommarkvällar

De e nånting med mig just nu. Jag har spring i benen och är superpigg hela tiden. Jag önskar verkligen att det vore sommar så kvällarna var långa och ljusa. Det är så härligt att gå ut på en promenad i kvällssolen, jag älskar ljuset å lukten. Men det känns inte riktigt lika lockande att bege sig ut i mörkret. Så då sitter jag här med spring i benen och önskar att Anna fortfarande bodde här ute, då hade vi kunnat gå på en kortis å pratat lite skit som vi ALLTID gjorde när vi var yngre. Åh, vad jag saknar det.

För en stund sen när jag kollade på tv så råkade jag zappa förbi ettan å där var det ett reportage från Gotland. Så helt plötsligt dyker vår bonde upp, vår granne och så ytterligare en granne, hur sjukt som helst, tänkte bara tala om det.

Å sen vill jag bara säga att jag har tappat bort en sak som e ganska viktig för mig, jag hoppas verkligen verkligen VERKLIGEN att jag hittar det snart igen.

Nu ska jag kolla på nya Gossip Girl, One tree Hill och How I met your mother, score, alla mina tre favvisar!
Puss på er




Jag kommer inte på någon bra rubrik

Dagen började inte på allra bästa sätt, jag va arg å grinig å vissa personer är mästare på att göra dåliga stunder ännu värre. Men sen ringde F och vi bestämde oss för att ta en promenad med hennes hundar, så det var gummistövlar på och ut och klafsa i leran, men det var himlans mysigt. Däremot har jag kommit på att jag nog måste införskaffa ett par gummistövlar med högre skaft, mina är alldeles för låga för geggiga hundpromenader på landet.

Sen ringde Floras dagmamma och sa att hon inte mådde så bra så då fick vi åka å hämta henne. Så träffade vi Christian och åkte å käkade lunch på Clas Göran's! Jag och Frida misstänker att Flora fejkade sjukdom bara för att få vara emd oss, för pigg som en mört var hon. Hon snodde allas mat och charmade allihopa inne på restaurangen.

Efter det fick vi "hjälpa" Christian mecka med sin hoj, eller jag och Frida stod å tittade på när han meckade kanske man ska säga. Som tack fick vi kaffe hemma hos honom=)

Nu ska jag söka lite jobb igen. Tjipp.






Adrenalinkick

Efter jag hade suttit med alla mina ansökningar idag så fick jag någon sorts megaenergikick. Jag blev så rastlös att jag satt och hoppade upp och ner och bara väntade på att F skulle sluta jobba så vi kunde åka å träna så jag kunde få bli av med lite av min överskottsenergi. Jag till och med tog fram gitarren för jag skulle försöka komma ihåg vad Mr Dennis lärde mig i höstas, det gick inte så jävla bra eftersom gitarren var så jävla ostämd å jag kan inte göra något åt det, jag får försöka muta lillebrors flickvän att fixa när hon kommer hit nästa gång. Tur att man har en musiker i "släkten".

 Å jävlar va stark jag var idag när vi var och tränade då. Jag tror att jag nästan klarade dubbelt så mycket som förra gången jag var där, okej en anledning till det kan ju vara att jag var skadad i handen då, men ändå, det kändes jävligt bra. Imorgon ska vi iväg och simma på morgonen, basta å njuta. Det här känns väldigt bra och jäklar vad det gör gott för humöret. Man blir ju glad ända in i själen när man varit och rört på sig. Det känns inte riktigt som jag har blivit av med all energi, om det inte var så jävla kallt å blött ute skulle jag fan gå ut å springa.
Men jag får väl försöka bli av med den på annat sätt!

Med risk för att det här inlägget snart kommer spåra så lämnar jag er nu=)




Jag är sååå himla bra...?

Jag är så trött på att sitta och skicka iväg ansökningar nu. Man sitter bara och ordbajsar om hur himla bra man är på allt och vilken bra människa man är. Jag undrar vad folk tänker när dom sitter och läser allas ansökningar, dom måste ju fatta att man sitter och målar upp en utopisk bild av sig själv. Det är väl ingen som kan vara så perfekt i verkligheten som man säger sig vara i en ansökan. Jag är så bra på att ha mycket att göra, jag är så öppen och glad. Jag är så pedagogisk och bara så jävla duktig på allt. Det finns helt enkelt INTE ETT ENDA FEL PÅ MIG!  Vem tror på allt skitsnack?
Man kan ju hoppas att någon gör det...

Nu har jag skickat ungefär 15 ansökningar idag, det får räcka för nu, annars kommer jag börja snacka en jävla massa blaj i de personliga breven.


Ballar av stål

Ikväll börjar det. Ballar av stål på Kanal 5, jag har sett den engelska versionen och det är så sjukt jävla kul, jag hoppas verkligen att den svenska versionen av programmet är lika sjukt. Men om man ska titta till vad dom har lyckats med under inspelningarna (dagsböter, polisanmälningar, ramaskri) så bådar det gott!
Jessie du kanske ska kolla på det eftersom det finns en karaktär som heter Bitterfittan (får man skriva sånt här?), någon du kanske kan relatera till:) Puuuusssss.



Vårkänslor, jobbansökningar och semesterplanering

Idag är det nästan 10 grader varmt i Stockholm. Äntligen! Vårkänslorna infinner sig hos mig ganska snabbt när man inte behöver pälsa på sig 800 lager för att kunna gå utanför dörren. Kan det inte vara nog med bakslag nu? jag vill ha vår, sol, uteserveringar och mys!

Just nu sitter jag och kollar jobb och ska kolla biljetter till gotland i sommar. Var i Mörby och pratade med en butikschef om jobb så idag är jag verkligen på G, gör en massa nytta och ikväll blir det träning med F!

Nu ska jag återgå till min seriösa dag!



Vad tänkte ni på?

Jag är besviken på svenska folket! Hur kan man rösta fram en jävla operasångerska till vinnare av melodifestivalen och Caroline af Ugglas (enligt mig den kvinnliga versionen av Di Leva) till tvåa? Hur tänkte ni där? Enligt min åsikt så kunde vilket som helst av de andra bidragen vunnit framför La Voix. Hellre hon som sjöng på grekiska än opera. Usch. Hur FAAN tänkte ni nu? Är det här en låt som ni vill plågas av på radio hela våren, är det verkligen det?

Vi som hade en skitmysig uppladdningsdag inför vår myskväll framför melodifestivalen. Vi fick lite ångest efter vår megasvullarkväll i fredags och köpte en himlans massa goda frukter och lättdryck. Fruktsallad och lite glass till det, vem behöver godis? det här är mycket godare!
Så satt vi där och hoppade i soffan när dom skulle redogöra för tittarrösterna. Fy fan va arga vi blev när de var klart. Det var som om stämningen bara sjönk ner på noll. Vi var hela chockade allihop. Jag vet vem jag INTE kommer heja på i Ryssland i år i alla fall! Irland får min röst eftersom min gamla klasskompis har skrivit de bidraget!!!



Nästa års vinnare, FBM?







Man blir ju lite rörd

Sportnörd som jag är spenderar jag min lördagförmiddag med att titta på den alpina värlscupavslutningen från Åre, det går ju inte jättebra för svenskarna just nu alltså men jag satt å tittade på vinterstudion när dom visade intervjun med Hans Olsson efetr hans tredjeplats i störtloppet i torsdags. Jag börjar ju nästan gråta, han var så rörd å kunde nästan inte ta sig igenom intervjun för han bara grät. Där kan man snacka om passion för det man gör, och det är ju precis sånt jag gillar!

Jag e en nörd jag vet!


Brudarnas brudkväll

Vilken mysig kväll vi har haft jag och mina fina flickor. Vi har ätit en himlans massa onyttiga saker och kollat på Fucking Åmål för att få lite 90-talsnostalgi å vi upptäckte att vi fortfarande kan en del repliker från filmen. Vad säger det om oss egentligen?
Jag måste säga att mina kärleksmums blev riktig hit. Brudarna bestämde visst att jag aldrig får gifta mig så att dom kan utnyttja mig för mina baknings/matlagnings skills för alltid...

Efter filmen övergick kvällen dock till en äkta brudarnas brudkväll. Vi gjorde oerhört snygga håruppsättningar på varandra men även sminkningar. Jag övade mina sotadeögonkunskaper på Bettson medan jag fick de ena ögat sminkat av Friday och det andra av Smarre, de blev väl lite sisådär från Smarres håll men F var väldans duktig.

Nu är jag så mätt i magen att jag inte kommer behöva äta på flera veckor så jag ska rulla i säng.
Godnatt å sov gott!



                                                                                            Kan det bli bättre?







Visst har jag gjort en väldans söt rosettuppsättning på F, den behöver bara finslipas lite så kan den användas på röda mattan sen, eller vad säger ni?





Bak inför svullfredag!

Ja Smarre, nu är du tvungen att komma för nu har jag slitit i köket i nästan en timme för att göra en kaka till dig. Bakad med kärlek från mig till dig. Kärleksmums!








Jag är kär

Jag är en sådan sucker för människor med fina röster. Sarah Dawn Finer e en av mina favoriter. Jag vet att jag är töntig men hennes låt som hon sjunger i melodifestivalen är verkligen bra. Jag hatade den först och alla hade sagt att den skulle vara så otrolig, men jag blev verkligen besviken. Men nu när jag har hört den några gånger så måste jag erkänna att jag gillar den!!! Det har blivit en sån där låt som jag sjunger på när jag e ensam hemma å tar i som tusan. Ungefär som All by myself med Celine Dion!!!

Underbar säger jag bara!



Vart tog min hjärna vägen?

Jag loggade in på bloggen för jag hade något klokt att skriva, men nu kan jag inte för mitt liv komma ihåg vad det var. Jag tror jag håller på å bli senil, men det beror väl på att jag börjar bli gammal. Haha.

Jag har precis skällt på min mongolillebror som inte går till skolan längre. Kan inte någon vis människa säga till honom att man måste gå till skolan, speciellt när man bara har typ 2-3 månader kvar till studenten. Varför inser man inte själv att dte är jobigt att ha gymnasieplugg kvar efetr man gått ut, jag satt där å de var fan i mej inte speciellt kul.

Ikväll har jag och Smarre bestämt att vi ska ha svullarkväll, jajjemen en äkta svullarkväll. Jag ska baka kärleksmums (Kors i taket!) så ska vi ha chips, godis, popcorn, glass, ja gud vet vad. Det kommer bli en riktigt bra kväll tror jag minsann!

Sen måste jag bara tipsa om den nya rakhyveln från Venus, den e verkligen hur bra som helst, Venus Breeze som har "inbyggd" rakgel. Alla ni som lätt får irriterad hud när ni rakar benen, den här hyveln e grym, jag säger bara prova!!!! Jag har alltid varit superkänslig men den här funkar verkligen. Dom e ganska dyra, fast dom håller skitbra så de är det värt!

Nu ska jag gå å baka! Wish me luck.




Isbjörnar och jag

På begäran så ska ni få en uppdatering på läget när det gäller isbjörnarna.

I somras kom jag ju på mitt stora kall här i livet, nämligen att hitta EN isbjörn som är högerhänt, eftersom det är någon som hävdar att ALLA isbjörnar är vänsterhänta.

Jag har haft ett seriöst snack med C och vi har kommit fram till att vi måste skjuta fram vår expedition ett tag. Det är inga som vill sponsra vår resa just nu och vi känner att det här är ett viktigt uppdrag som vi måste kunna lägga ner hela vår själ i. Men om ni har några bra förslag på någon somm vill sponsra let us know=)



Lite irriterad

Jag har legat och hostat ihjäl mig inatt, jag har träningsvärk i magen för att jag har hostat så mycket. Därför har det blivit en del onödigt surfande inatt och jag måste säga att jag blir lite irriterad på folk. Jag var tvungen att låta min bloggadress bli smirrres.blogg.se med tre stycken R. Och varför var jag tvungen att göra det? Jo för att smirre på det vanliga sättet var upptaget och alla de andra adresserna jag försökte med var också upptagna. I alla fall, nu har jag suttit och kollat på vilka som har de här adresserna, oh my god, dom har startat en blogg, skrivit ETT inlägg för fyra år sedan, FYRA år sedan, och sen aldrig mer gjort någonting åt den, kan dom inte bara ta bort skiten då om dom är så himlans ointresserade. De e ju ingen som kommer ihåg min adress för att den är just med tre r. Suck...vilka problem man kan ha.

Tack å hej.


Gaah

Jag blir tokig, min blogg e pajj, eller okej de kanske e min dator. Orka just nu, jag blir skitarg. Skriver imorrn. Puss


En snabbis

Dagen idag har bestått av jobb jobb jobb och åter jobb. Sjukt ont i halsen har jag också, inget bra för koncentrationen i korrekturläsandet, snälla döda mej inte om ni hittar några slarvfel. Efter jobb blev det middag hemma hos C, gott var det å speciellt hans lyxiga kaffe, mums!

Nu blir det Lost, sen sova!

Orkar inte skriva så mycket mer just nu.

Till min kära kollega från i somras, jag bara jobbar just nu i några dagar så jag har inte så mycket att skriva om, men det kommer jag loooooooovar, du ska få något att roa dig med på det tråkiga jobbet, du kan ju tipsa mig om några sjuka ämnen att skriva om;)



Working 9 to 5

Oj oj va trött jag är. Idag har jag jobbat min första av tre dagar på Liber bokförlag. Det var lite pirrigt imorse eftersom jag inte hade en blekaste aning om vad som väntade mig, men det var absolut ingen fara, det var ett sjukt trevligt kontor och människorna som jobbar där är helt underbara. Så idag har jag suttit och korrekturläst boken "Bila med barn", en riktigt bra bok för alla er som har barn och inte vet vad ni ska hitta på i sommar. Där finns tips om aktiviteter i hela Sverige allt från muéer till badplatser å minigolf, alldeles perfekt. Så nu måste ni kolla i den när den kommer ut i nyutgåva i sommar så ni ser om jag har gjort många misstag!!! Det var verkligen ett riktigt skoj jobb, det skulle jag kunna tänka mig att jobba med, det känns som det är lite min grejj eftersom jag alltid rättar alla=)

Nu ska jag decka i soffan istället för att åka å träna eftersom F e sjuk å jag har asont i halsen. Tjipp!



Jag i en otroligt snygg hatt!

Dagen efter kvällen före

Igår var vi hemma hos Bettson och drack vin. Jag, Christian och Bettson var det. Det blev en trevlig kväll med en himlans massa skitsnack å en del vin...hehe. Sen åkte jag och C hem till honom å torterade stackars Frida som legat å sovit i flera timmar. Det kan inte vara så kul att vakna upp av två fyllon som får för sig å göra espresso å spela musik klockan tre på morgonen när man ska upp å jobba dagen efter. Men hon hämnades genom att vakna mitt i natten titta på mig med onda ögon och dra bort täcket från mig för att rulla in sig som en korv. Somliga straffar gud med desamma och jag kan väl säga att det var befogat den här gången=)

När F gick till jobbet idag så åkte jag och C för att käka pizza med B, det blev bakismat och riktigt dåliga skämt. Sen åkte vi till C å så kom Carro å hälsade på också för en kopp kaffe, det var riktigt mysigt. Sen kollade vi på den sjukaste filmen Stepbrother, galet rolig film, speciellt när man e lite trött å tramsig.

Imorgon blir det jobb för min del, det ska bli spännande å komma dit å se om de är nå skojj!
Nu är det dags för middag, tjipp!





Gos

Inatt sov jag hemma hos Friday som jag sa. Å när jag vaknade på morgonen var det två hundar som satt på mig och tittade med sina små hundögon. Dom tyckte jag skulle vakna så jag kunde mysa med dom. Dom e så söta lilla Stella å Soya! Jag vill också ha en vovve, dumma lillebror som är allergisk!


Spelning

Igår kväll skulle Lindas pojkväns band spela på Solna krog så vi bestämde oss för att åka dit och kolla på dom! De blev en riktigt trevlig kväll med en massa öl och livemusik. De e alltid trevligt med livemusik!
Men F och jag blev jääääkligt trötta och bestämde oss för att åka hem till henne och sova men först gick vi till Max å käkade hamburgare, fan va länge sen de va jag käkade hamburgerfyllemat, det brukade jag alltid göra i Lund=). Appropå Lund så ringde mina små galningar igår, fulla och jäkligt glada. Fy vad jag insåg att jag saknar er!
Å J, du får allt ta å ringa sen för jag har hört konstiga rykten...hehe.

Tänkte i alla fall bjuda på lite bilder så enjoy!











 

Dags för förändring

Jag går från vårlila smirre fin till svartvitt, men jag tycker det blev ganska fint eller vad tycker ni? Säg nu vad ni tycker om min nya design. Men ni måste säga att den e skitfin eftersom de e den första som jag har lyckats göra själv! Jag måste säga att Jessie är en mycket bra lärare, tur de, eftersom de e de hon ska bli så småning om! Däremot fattar jag inte hur man får bort krysset där profilbilden ska vara så om någon vet de får ni gärna hjälpa mig=)

Kommentera nu för tusan!






Gårdagens dag

Jag lovade ju igår att jag skulle lägga upp lite bilder från min dag och eftersom jag är en så himlans bra människa så håller jag vad jag lovar.

Jag och Bettson hade en riktig heldag. Först var vi ute på Nacka Forum och torterade oss själva lite genom att gå runt i butiker och kolla på vårkläder. Jag hittade en så jäkla fin kofta som jag vill ha, men 599 kronor äger jag inte ens just nu, haha. Sen åt vi lunch på ett mysigt café och drack kaffe, myspys.
Sen när vi kom ut så hade solen tittat fram, när vi kom dit var det snö/slaskstorm så det var en härlig överraskning. Så vi bestämde oss för att ta en prommis i det härliga vädret. Vi träffade en suuuupergullig röd katt som inte ville lämna oss så han följde med oss på promenad. Jag hoppas bara att den hittade tillbaka hem sen...

Sen blev det en kopp kaffe till hemma hos mig å sen åkte vi iväg för att träffa Christian och käka middag. Efter det blev det YTTERLIGARE en kopp kaffe hemma hos honom eftersom han hade köpt fint lyxigt kaffe, ni kan ju lita på att jag var speedad igår alltså. Men en riktigt härlig dag de va de allt!





Titta så fint det blev, mitt mongo har lärt mig hur man gör så här fint med texten på bilderna, hon kan vara snäll ibland. Men ibland så kan hon vara riktigt riktigt ond.



God morgon!

Klockan är 10 och jag har redan varit och tränat. Min onda mamma väckte mig halv åtta och tvingade upp mig. Fy fan va arg jag var, jag har ju utvecklat någon typ av ilska på morgnarna. Jag som alltid varit en morgonmänniska. Men men iväg kom jag i alla fall, men jag tror inte att jag ska träna så tidigt, min kropp är inte riktigt vaken och jag orkar inte alls lika mycket som jag gör lite senare på dagen.

Idag ska jag åka och lämna in min stackars dator på lagning för den har blivit sjuk, jag vet inte riktigt vad som har hänt med den men min touchpad har slutat fungera och den kan jag inte leva utan. Så om jag försvinner ett tag nu från bloggen så vet ni varför.

Nu ska jag sätta mig och försöka fndera ut hur mitt liv kommer se ut i höst.
Puss på er


Underbara härliga känsla

Såklart fastnade jag framför datorn. Pratar med en gammal vän på MSN. Ibland är det så skönt att bara prata av sig om allt mellan himmel och jord.

Jag måste bara säga att jag mår så himlans jättebra just nu. Det är konstigt eftersom det finns omständigheter som borde göra att jag inte skulle må bra. Men det gör jag, fy fan va bra jag mår just precis nu. Jag har fått jobb, jag har underbara människor omkring mig.
Den där känslan man får i kroppen när man känner sig tillfreds med de allra mesta, är inte den bland de härligaste som finns?
Tänk vad lite endorfiner kan göra för humöret!

Nu ska jag lägga mig i sängen med min snarkande fluffboll!
Gonatt igen alla ni som läser de lilla jag har att säga!


Paus

Jag hade verkligen tänkt att jag skulle skriva lite här ikväll och lägga upp lite bilder från dagen. Men den har varit lång och jag är trött och så ligger det en svart fluffig gullig sak i min säng och tittar på mig med sina allra gulligaste ögon så jag måste nog erkänna att det känns mer lockande just nu, trots fyra koppar kaffe. Så ni får ursäkta min lilla paus i uppdaterandet, jag lovar att vara tillbaka imorgon!

Godnatt och sov underbart gott, det ska i alla fall jag och min underbara Ozzy göra.
Puss




Mina Ozzy och min lilla Leoplutt när han var liten bebiskatt


Hopp å lek

Imorse skulle jag till läkaren för att kolla min hand. Smart som jag är glömde jag ställa alarm och lyckades med konststycket att försova mig. Så det var bara att strunta i allt kasta sig i bilen och åka. Jag träffade läkaren å hon sa att min handled med all säkerhet var bruten så det var bara att åka iväg till ortopedakuten. Där fick jag sitta i ett antal timmar för att vänta på röntgensvar. Som tur var så visade det sig att det bara var en muskelblödning. Phew så de blev inget gips!! Bettson och Friday var så gulliga som kom å höll mig sällskap å tog med sig lunch.

Sen åkte vi iväg för att hämta lilla Florisen, vi hade ju tänkt att vi skulle åka till junibacken men det hann vi inte med eftersom dom skulle stänga tidigt idag=(. Men vi kom på att vi kunde åka till leklandet på lidingö istället. Det var verkligen en superbra idé. Café för oss "vuxna" och megamycket lek för dom små. Men jag kan ju säga att vi som kallar oss vuxna tyckte det var minst lika roligt som plutten.
Det här stället kan jag verkligen rekommendera för alla er som har barn, massa klätterställningar, bollhav, studsmatta och annat skojj, men det bästa är att allt är vadderat så man gör inte illa sig=)
Kika in här om du vill  veta mer!

Nu är jag verkligen trött, det är jobbigt att leka!!





Still going strong

Ikväll har jag varit hemma hos Anna och kollat på film. Vi satt å pratade en massa strunt så där som bara vi kan göra. Men vad skulle man göra utan vänner som A? Jag kom precis fram till att vi har känt varandra i typ 16 år. Man kan ju verkligen förstå att vi känner varandra utan och innan vid det här laget och annars vore det väl konstigt. Vi har många roliga/knäppa/flippade/sorgliga/glada minnen tillsammans.

- Vad blir ett plus ett?
- Det är lätt som en sån där du vet, med sylt på...
- PLÄTT!
- Nej tack, jag har redan ätit.

HAHAHAHAHA, de e bara du som förstår!

Julmusk och påskmusk kommer förhoppningsvis att skapa ännu fler minnen tillsammans, tänk om vi skulle ta och fira det där 10 årsjubulieet vi sa att vi skulle göra för...ja 6 år sedan. Det får väl bli på 20 årsdagen då!

Imorgon ska jag, F och B till junibacken med söta Flora. Undrar vem som är mest uppspelt över det? Inte är det Flora i alla fall=)
Jag ska vara duktig och ta med kameran som jag totalt har glömt bort de senaste veckorna så ni ska få se lite bilder JAG LOVAR!
Nu blir det sängen! Puss på nosen

Smirre e bäst, ingen protest...

...Som barnen skulle säga på förskolan! Jag e bäst. Jag fick jobbet. Jag e sjukt nöjd. Så nu kommer jag vara nervös i två veckor innan det börjar. Men det kommer gå skitbra, det här kommer jag att klara galant!

Idag har jag varit och käkat lunch med Bettson och Friday sen åkte jag och B till sjukhuset för hon skulle till napprapaten å jag skulle sätta mig på akuten för att kolla min hand. Men dom ville inte ta emot mig, fråga mig inte varför men jag är tydligen tvungen att gå till min husläkare för att kolla min hand. Varför? Där kan dom ju inte röntga? Jag kommer ju ändå få komma tillbaka dit för att göra det...åh jag blir så trött på sjukvården i Sverige, bara en jäkla massa tjafs hela tiden.

Så jag fick gå runt i Täby C å kolla när b var hos läkaren. Jag blev ju nästan lite deprimerad av att se alla fina vårkläder som jag inte har råd att köpa. Men sen när jag har börjat på mitt jobb haha då blir det shopping, tjohhooo. Det blir nog en liten tripp ner till södra delen av Sverige för å hälsa på mina gullisar oxå. Jag lovar jag kommer så fort jag bara har råd.

Nu ska jag käka middag å sen blir det filmmys hemma hos Anna. Puss på er.




Skadad

Jag glömde säga att Bettan har pajjat min hand. Hon hoppade på mig när jag inte var beredd å jag måste ha landat konstigt på min hand för nu är halva armen svullen och blå och jag kan inte greppa med den, undrar om det är lite värre än vad jag troddefrån början? Jag har i alla fall lindat den nu och hoppas på att den ska bli bättre,men Bettson känn dig skyldig!

Jag ber om ursäkt om det inte är mellanslag mellan orden, men den knappen har hakat upp sig,vet inte riktigt vad som har hänt. Hoppas niinte blir allt förarga!


Män som hatar kvinnor

Igår kväll var jag och mina brudar ute och käkade mysmiddag på Capri, riktigt god mat och världens bästa sällskap. Efter middagen gick vi på bio. Vi såg Män som hatar kvinnor, filmen somär baserad på Stieg Larssons bok med samma namn. Jäklar vilken bra film. Jag säger bara GÅ OCH SE DEN! Men var beredd på en del riktigt obehagliga scener, det var en period under filmen som Denise satt och tryckte in sig i min arm medan jag inte andades på flera minuter. Jag har läst boken och jag kan nog för första gången i mitt liv säga att jag inte blev besviken på filmen efter att ha läst boken.  Men jag rekommenderar er verkligen att läsa böckernai Millenium serien omni av någon konstig anledninginte gjort det än!

Igår på dagen var jag och Friday innei stan och klippte oss. Tro det eller ej men jag harklippt av mitt hår. Det är jättekort, eller okej, med mina måttmätt så är det jättekort. Jag har ALLTID haft långt hår, ALLTID. Och nu är det svinkort. Jag var skit nöjd igår men idag när jag skulle försöka styla det lika fint som igår blev det inte alls lika bra men jag antar att det handlar om att vänja sig. Jag ska lägga upp bild så fort jag tycker att jag ser bra ut i det igen=)

I fredags hade vi som jag sa innan brudkväll, det var jag, C, B och F. Vi lagade thaimat som faktiskt blev lyckad, jag är stolt över mig själv. Drack en jäkla massa vin, spelade Med andra ord, och pratade om en himlans massa tjejgrejjer. Det var mysigt men fy fan va full jag blev. En riktig tjejkväll.
Kvällen slutade inte jättelyckat efter ett jävligt jobbigt telefonsamtal. Det är helt sjukt att d gör EXAKT samma sakigen, helt otroligt. Jag är så fruktansvärt tröttpådig och jag vill inte ha med dig att göra längre. 

Oj nu ska jag sluta babbla. Måste bara säga attimorgon ska jag komma på en andra intervju för företaget som jag vapå intervju föri förra veckan så håll nu tummarna.

Hoppas ni haft en mysig helg?


 


RSS 2.0