Freeeeeeeeeeeeeedag

Tjohoooooooooo!
Det här är första gången på vääääldigt länge som det verkligen är fredag för mig! Jag har jobbat och slitit hela veckan och nu är det äntligen helg. Jag fick sluta redan 12.30 vilket var mycket mycket skönt så nu ska jag å Denise åka till IKEA och kolla på grejjer. De e lite farligt eftersom det inte går att åka dit utan att komma hem med en massa onödigt tjafs men de e vår grejj liksom, for old times sake.

Ikväll blir det brudkväll med vin, jag ska laga mat men jag har ingen aning om vad jag ska laga. Jag vill hitta på något skojj, e det någon som har ett bra tips? Jag har liksom ingen fantasi alls just nu.

Å jag måste bara säga att jag kan ju ha världens sötaste kompisar. Min alldeles egna Friday ska bjuda mig på en klippning imorgon. Så himlans himlans gulligt. Men det behövs VERKLIGEN, mitt hår ser ut som en höstack, det är verkligen inte snyggt. Jag funderar på om jag bara ska klippa av det så det blir ganska kort men jag vet inte om jag vågar, ska jag?
Du får tillbaka så fort jag får pengar älsklingen min=)

Nej nu ska jag dricka en kopp kaffe å sen ska jag sticka!
Vad ska ni hitta på ikväll?
PUSS

Dilemma?

Dagen blev mycket bättre än jag tänkt mig. Jag trodde jag akulle jobba 8-17.30 men jag fick gå redan 15.30 för de var så få barn kvar! Så då hann jag åka och handla mat och städa lite i köket! Sen har jag tagit en låååååång varm dusch, gjort hårinpackning och ansiktsmask, riktigt riktigt skönt ska jag säga.

Anna ringde och frågade om jag ville komma in till stan och kolla på film med henne å nån till men efter en stunds övervägande bestämde jag mig för att stanna hemma. Klä på sig, sätta sig i bilen å åka hela vägen till stan eller mysa upp sig i soffan med tända ljus och kolla på grey's anatomy? Valet var inte jättesvårt=)

Nu är det bara två dagar kvar till helg så  nu känns det bra! Denise kommer hem så jag hoppas jag får se henne, jag tror vi sa nåt om en klassisk IKEA date...hehe.
Å imorgon får jag reda på om jag fick jobbet!

Nu ska jag bara mysa. Tjipp.


Fettisdagsmys

Idag har varit en riktigt lång dag. Jag har jobbat från 7.30 till 15 å sen åkte jag direkt till stan för att gå på intervju. Det gick i alla fall bra på intervjun tror jag, det är så himlans svårt att säga. Det känns så konstlat att sitta i en timme och bara prata om hur bra man är och hur bra man e på att ta sig an nya utmaningar. Hon som intervjuade mig ställde riktigt svåra frågot om vad jag är mest nöjd med att jag har gjort i mitt liv och ett mål som jag satt upp för mig själv och lyckats uppnå. Jag menar vem kan komma på nåt sånt på stående fot?

Sen när jag kom hem kom Friday å Bettson hem till mig med mat som vi lagade och semlor. Så det blev en mysig texmex middag å god efterätt med lite alfapetspelande. En alldeles perfekt fettisdag. Förresten så korssade jag på Alfapet!

Nu sitter jag och F här i soffan å kollar på house och gullig som hon e ska hon sova hos mig så jag slipper vara helt ensam i huset!

Hörs imorrn! Gonatt!

Måndag på riktigt

Idag är första gången på väldigt väldigt länge som det är måndag på riktigt för mig. Jag har ju nästan haft helg hela veckorna eftersom jag inte haft så mycket för mig men idag är det minsann på riktigt. En lååång arbetsvecka framför mig och jag längtar redan efter helg. Är det inte lite ironiskt, när man inte har något att göra klagar man på det och när man har något att göra längtar man bara tills man är ledig igen. Fast det måste ju sägas att det är så mycket roligare att vara ledig när man har "förtjänat" det!

Efter att jag kom hem har jag varit otroligt duktig. jag skottade hela uppfarten eftersom snön har fallit i nästan ett dygn så det var lite svårt att komma ut med bilen. Sen har jag städat lite i köket, lagat mat och tvättat. Det var bäst att passa på innan man satte sig ner och blev helt slut.

Sen pratade jag med min gamla vän Kicksterr som jag inte pratar med så ofta. Hon skulle kommit upp till stockholm i helgen men nu blev det inte så, tråkigt, men vi får ta de senare i vår eller så får jag åka upp å hälsa på!!!
(Å förresten K, jag har visst skrivit om dig. Här kan du läsa det jag senast skrev som involverade dig!!! Mohahaha)

Nu måste jag fixa ihop alla mina papper inför min anställningsintervju imorgon och ringa mina referenser så dom e beredda på att få ett samtal. Sen ska jag stupa i säng eftersom jag börjar 07.30 imorgon, jobbar till 15 å sen ska jag på intervju vid 16, phew, det kommer bli en hård dag!




Söndagsmys

Min söndagskväll har verkligen varit mysig. Smarre, Friday, Christian och Emi har varit här och ätit Tacos och spelat "Med andra ord". Fy va kul de spelet e, jag och Christian vann en omgång i alla fall. Jag tycker att min beskrivning av Benny Hill var alldeles superb. Ben + NY och kulle på engelska...det var väl logiskt tycker jag? Han klarade det inte, men det var kanske för att jag sa de i fel ordning och det på något konstigt sätt blev NY Ben Hill...hmm...
Kul var det i alla fall. Sen kollade vi på American Idol och åt glass. Det är vad jag kallar en perfekt söndagsmyskväll!

Nu är jag pigg vilket är dumt eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Det har blivit så på senaste tiden, jag är trött på dagen men sen sent på kvällen blir jag pigg. Jag ska nog ta och gå och lägga mig i sängen å kolla på 30 Rock som jag började på igår, jag har hört att den serien ska vara så bra så nu ska jag ge den en chans!

Igår kollade jag också på dansfilmen Center stage, jag har sett den flera gånger bara för att jag älskar den sista dansscenen den e bara sååå bra!



Pungråtta

Fan jäkla pungråtta, min plan gick i stöpet. Min livsavgörande plan... darn it. Men å andra sidan så blev utgången densamma som jag hade tänkt mig men nu är det ju inte jag som ordnat det. Crap. Men de e för det bästa  ändå!

Hörni mina små skåningar, jag saknar er! Jag  saknar er  och våra galna upptåg. När kommer ni å hälsar på mig?



Insnöad

Klockan fyra väckte pappa mig imorse. Jag trodde att jag skulle slå ihjäl honom. Jag ville BARA ligga kvar i sängen, det var så varmt och gosigt, ute var det snöstorm och kyla, inte alls så lockande. Jag kom i alla fall upp och fick köra min familj till Arlanda eftersom dom ska åka till Egypten och gotta sig i solen, inte alls rättvist om jag får säga mitt. När jag var på väg hem från flygplatsen hade jag en nära döden upplevelse. Jag tappade helt kontrollen över bilen och var på väg rätt ner i diket men som tur var lyckades jag i sista sekunden få ordning på det och klarade mig helskinnad. Jag körde riktigt långsamt när de hände och jag kan ju säga att jag inte körde i 110 på motorvägen hem, snarare 70, det var glashalt och man såg inte vägen för all snö.
När jag kom hem igen stupade jag i säng direkt och sov nån timme till, men jag är sjukligt trött idag i alla fall. Ska försöka sova någon timme nu för ikväll kommer sötnosarna hit för en tacoskväll med spel. Det ska bli riktigt mysigt.

Imorgon börjag min första hela jobbvecka sen jag praktiserade i december, heldagar, jag kommer nog vara galet trött så om jag inte skriver så mycket här så vet ni varför!

Hur har er helg varit?
Puss å puss.

Blablabla

Jag e trött, sjuk å antagligen lite full just nu. Inte på mitt bästa humör alltså. Nu ska jag sova halva dagen imorgon för jag ska ta mej fan bli frisk å glad igen. Sluta säger jag bara, de e de enda jag har att säga.

Tjippelitjopp

(I make much sense right now i know...)

Sjukling

Jag ligger hemma i min säng. Förkyld som tusan och helt död. Därför skriver jag inte så mycket här just nu, mest efetrsom jag inte gör något annat än att sova å det kanske inte är så kul för er att läsa om. Men så fort jag blir frisk lovar jag att återkomma med något roligt.

Jag har i alla fall fått ett samtal om att jag får komma på anställningsintervju, tjohoooo! På tisdag gäller det så håll tummarna för mig nu!

Jag får se om jag orkar ta mig till John ikväll för att fira, men om jag sover på dagen kanske jag blir piggare till kvällen? Hoppas kan man ju alltid göra i alla fall.

Puss på er


Livsavgörande

Kvällen har jag spenderat hemma hos min allra bästaste Anna, vi har pratat en massa skit och om en massa viktiga saker också, det är så det brukar vara när vi ses ensamma!
Efter att ha diskuterat hur puckade vi e när det gäller pojkar och fått det bevisat genom att läsa några bevisande exempel i boken Dumpa honom! Har jag kommit fram till ett livsavgörande beslut. Vad tänker jag inte berätta här...haha nu lämnade jag er allt nyfikna va?!?

Nu ska jag stupa i säng, jag har nämligen insett att jag har lite feber och håller på å få en helt igentäppt hals så nu är det bara sova som gäller för min del. Puss puss å puss på er.


Håller på å bli sjuk

Idag vaknade jag på väldigt bra humör, solen sken ute och jag fick med Bettson ut på promenad och sen en onyttig lunch på vårt gamla hak!
Men redan imorse kände jag mig lite snuvig, men trodde de berodde på att det var morgon å jag var trött. Men sen under dagen har det bara blivit värre och värre och nu känner jag mig riktigt hängig. Ni vet när man blir så trött så man knappt orkar hålla uppe huvudet. Jag hoppas på att det bara var för att jag inte sov så himlans bra inatt.

Jag insåg nämligen en sak igår kväll när jag hade gått och lagt mig. Jag såg en reklam på tv och insåg att det är DEN tiden just nu. Jag fattar inte hur vi lyckas. Exakt den här tiden var det förra gången och nu kommer jag inte få reda på något på ungefär två månader, så om jag kände mig maktlös igår är det ingenting om man jämför med hur jag känner mig idag. Jag får helt enkelt vänta snällt och se vad som händer...

Nu vill jag ha middag, jag e superhungrig!

Sol men iskallt

Det är så himlans härligt väder idag. En riktigt härlig vinterdag, blå himmel och sol. Därför ska jag försöka få med Bettson ut på en långprommis, hoppas hon vill det!!!

Annars har jag ingenting inplanerat idag, jag ska söka en himlans massa jobb för de har jag inte gjort på några dagar nu!

Vad ska ni hitta på idag?




Jag blir tokig

Jag blir tokig. JAG BLIR TOKIG. JAAAAAAAAAAAAAAAAAG BLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR TOKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!
Jag är inge bra på sånt här. Jag vet inte hur man gör. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Om jag bara kunde berätta, men de kan jag inte för jag har absolut ingen makt. Suck, vad ska jag göra med mig själv?

Däremot blir jag så himlans glad för just nu är det fler än någonsin som läser min blogg. Det känns lite spännande å gå in å titta hur många de blir varje dag för nu är ni bara fler och fler som hittar hit. Välkomna alla nya=)
Jag ska försöka hitta på  något extra roligt att skriva bara för er skull.

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka stänga av min dumma hjärna ett tag, det behöver den så den inte blir överhettad!
Puss på er alla söta!

En riktigt härlig dag

Imorse gick jag upp tidigt å ringde Frida för att tvinga upp henne ur sängen så vi kunde åka och träna. Sagt och gjort, vi åkte iväg och jag fick vara hennes personliga tränare för en dag eftersom det inte fanns någon instruktör ledig. Det gick himlans bra och vi var båda ganska möra efter dagens pass! Sen åkte iväg och handlade massa god lunchmat, det blev grillad kyckling och massa härliga grönsaker och ett gott mörkt bröd, nyttigt måste det ju vara när man har varit och tränat. Sen kom Bettan och vi gick ut på en härlig promenad i solen med vovvarna. jag hade tänkt att jag skulle ta massa bilder men de glömde jag ju såklart bort. Jag är så dålig på att komma ihåg kameran.

Sen åkte vi iväg och hämtade Flora, Fridas systers dotter. Hon är så himlans söt den lilla plutten. Vi var i Täby centrum och fikade å sen fick hon leka i den galet roliga lilla lekplatsen. Frida smög iväg för att handla några saker och jag å Bettan fick vara extramammor för ett tag. Det gick så bra så, hon hann inte ens märka att Frida var borta!
Hon fick en ny kompis oxå, å blev jättearg när hennes mamma lyfte bort henne för dom skulle gå hem. Hennes kompis kunde ju inte bara lämna henne där.

Det var en riktigt riktigt mysig dag alltså. Tack flickor.

               

Kvalitetstid

Efter en dag på förskola och en bitter söndag åkte jag hem till Frida (eller egentligen till Christian men han var inte där) för lite kvalitetstid. Ibland är det bara så skönt att sitta med en riktigt bra kompis, dricka en kopp kaffe och bara prata. Prata om allt mellan himmel och jord, det behöver inte vara någonting av värde men det kan göra så mycket för humöret. Nu är jag inte alls lika bitter utan glad för en mysig kväll med min F. Sen kom C hem och vi flummade lite och tvingade honom att kolla på Lipstick Jungle, han var väl så där måttligt road men det är sånt man får stå ut med när man hänger med två flickor!

Imorgon ska jag och F upp tidigt för att åka till gymmet, sen blir det en promenad med vovvarna och lunch. Det kommer bli precis vad jag behöver!

Nu är det dags för sängen! Puss på er!





Jag vet vad du gjorde förra sommaren

Ja alltså, du som vet vad jag gjorde förra sommaren, jag är desperat, jag tar vad som helst för att ha någonting att göra å tjäna lite pengar, hook me up=)!

Idag blev jag brutalt väckt av telefonen som ringde, dom ville att jag skulle komma och vicka på förskolan idag igen. Å jag var så himlans nära på att säga nej eftersom jag sov så himlans gott (jag kunde inte somna igår kväll, surpise surprise!) men efter att jag tänkt efter en sekund längre kom jag fram till att de e väl klart som fan att jag ska åka dit eftersom jag absolut inte har något annat för mig och har suttit och varit bitter på mitt liv hela söndagen.
Så jag åkte iväg och det blev en ganska lyckad dag idag eftersom jag slapp vara med minstingarna och fick vara med de lite större som man faktiskt får lite utbyte av! Jag har varit lekledare och organiserat några lekar, mest för min egen skull eftersom jag fortfarande tycker att de e sjukt kul å leka, hehe!
Så fick jag reda på att jag kommer få vara där hela nästa vecka, wohooo heltid nästa vecka, jag kanske kommer få lite stålar i mars ändå!

Ikväll ska jag tvinga min Frida å hänga med mig, jag måste träffa någon och umgås lite, jag tror jag behöver det!

Nej nu ska jag gå å duscha för jag håller på å frysa ihjäl! Puss på er.






Bitter som få

Jag är så jävla bitter idag. På så extremt dåligt humör och vill inte bara sitta hemma själv å vara bitter. Men bitter e vad jag e å tycker att mitt liv e ganska värdelöst just nu. Att vara arbetslös tär mycket på en och humöret har en tendens att falla ganska snabbt.




Min helg

Jag har inte orkat skriva något här nu på ett tag.
Igår var jag BAKIS, galet bakis. Fredagskvällen blev supertrevlig, förfest hemma hos Alexia med alla gullungar å en himlans massa vin. De var mysigt att se Mackan å Alexia igen å alla djuren!!!
Sen åkte vi hem till Peter som hade avskedsfest eftersom han ska åka till Nya Zeeland i ett halvår. Träffade några man inte sett på väldans länge å drack ännu lite mera vin...
Sen åkte jag hem till F, klockan halv fem eller nåt, de va mysigt men dumt. Men jag fick i alla fall lite pussar på alla hjärtans dag! Så mycket sömn blev de  inte natten till igår. Skulle åkt på fest till Madde på kvällen men jag somnade å lyckades sova mig igenom hela lördagkvällen...hehe.
Det var min helg, nu ska jag sätta mig å heja på Sverige i den sista alpina VM-grenen!

Puss på er


               




Ansökningar och ansökningar

Imorse var jag en extremt snäll storasyster och gick upp ur sängen för att skjutsa min lillebror och hans kompis till skolan. Jag är ju bara så himlans snäll ibland alltså!

Sen kollade jag på storslalom, det går ju inte så jättebra för Sverige i det här VMet alltså, men vi får väl se vad Anja kan göra i andra åket.

Nu har jag suttit i två timmar och bara skickat en massa jobbansökningar. Så nu ska de fan bli utdelning, jag börjar bli LITE rastlös, bara LITE!

Nu ska jag äta lunch å sen kolla på andra åket, håll tummarna för Anja nu, hon är så värd att hitta tillbaka till sin storform!

Smirre du är som...

Ikväll har jag minsann varit väldigt väldigt duktig. Jag har installerat mitt nya braiga antivirusprogram och när jag ändå höll på med det har jag rensat datorn på en jäkla massa skit och håller nu på med andra nödvändiga uppdateringar. Men det går så sjukt jävla långsamt för de e något knas med vårt internet så de e bara å sitta å vänta. Medans jag väntar på datorn har jag hunnit med att arkivera hela mitt arbetsliv i en fin liten hemarkiveringsmapp som jag köpt av min kära bror som säljer såna i sitt UF företag. (Jessie, det här kanske är något för dig så att du får koll på ditt liv...hehe). Fast man kan tro att jag bara är en kaosmänniska så har jag förvånansvärt bra koll på alla viktiga papper. Jag har kvar alla mina originalbetyg och mina anställningsbevis/referenser. Smarre är du inte lite stolt över mig nu?

I alla fall, när jag satt och letade genom alla mina viktiga papper så hittade jag ett brev från Julia å Kicki som jag måste fått någon gång i gymnasiet.
Där stod det så här:

Smirre, du är som...
- Ett kinderägg, tre överraskningar i ett!
- Ett grått hårstrå på Julias huvud...speciellt liksom
- En kofösare, du föser ihop oss kossor
- En drog, man blir beroende

Å på framsidan stod det "Top Secret, läses endast av Smirre".

HAHAHAHAHA, så jävla kul att jag hittade det. Normalt att det är skrivet under gymnasiet, hihi!
Sen hittade jag även ett megagulligt kärleksbrev från en pojke jag tyckte väldans mycket om för många år sedan, jag blir så glad på mig själv att jag har sparat sånt!

Nej nu får det bli sängen som det skulle ha blivit för många timmar sedan!



 


Revolutionary road

Det är sällan man verkligen blir tagen av en film tycker jag. Men den här blev jag verkligen tagen av. Kate Winslet och Leonardo Dicaprio är sjukt duktiga skådespelare och dom är väldigt bra med varandra. Jag såg någon intervju där dom sa att om dom skulle göra en film tillsammans igen så skulle det vara något som var långt ifrån Titanic, och det kan man verkligen säga att den här va. Den var hemsk, men riktigt riktigt bra. Det var några stunder i filmen som man verkligen kände att det var på riktigt, det måste ju verkligen betyda att dom lever sig in i sina roller. Jag förstår att Kate är tippad att vinna Oscar för den.
Var beredd på att det inte är en feel good film och gå verkligen inte och se den om du vill må bra, men se den, den är verkligen sevärd.
 


Innan bion var vi och käkade kinamat, jag, Anna och Emi. Det är så mysigt att vara hemma och träffa er mina söta kompisar. Jag har saknat er!

Nu ska jag nog gå och lägga mig och titta på Scrubs, tror jag behöver det efter den där filmen, skratta lite!

Puss på er och god natt!

Hahahaha



Hårdträning

Imorse var jag å tränade med mamma. Det har liksom blivit vår grejj att åka och träna tillsammans. Jag var sjukt opeppad när vi åkte men när jag började så fick jag nån slags adrenalinkick å bara körde på. Så det blev en halvtimme på styrkemaskinerna å en halvtimme på löpband och den andra springgrejjen som jag inte vet vad den kallas. Shit pommes frites vad slut jag var sen, det var första gången som jag verkligen kände hur de brände i alla muskler i hela kroppen. Så jäkla skönt och det gör verkligen att man blir motiverad att fortsätta kämpa. Åre i mars, here I come! Knät känns bara bättre å bättre för varje gång, tjohooo!

Sen åt jag lunch med min kära Bettson på ett nytt café, det blev en supergod kycklingsallad idag. Sen åkte vi till Täby centrum för att möta min mamma för hon är så himlans snäll och ville ge mig ett par nya träningsskor. Detta efter att vi konstaterat att dom som jag har nu har jag fått ärva av mamma å hon köpte dom nog antagligen typ 95 eller 96, det finns liksom inget kvar i dom längre, ingen stötdämpning ingen stoppning ingenting. Så mamma tyckte att jag kunde få ett par nya nu! Jag hittade ett par från Reebok som var både snygga å supersköna så nu är det bara en snygg outfit som fattas för att jag ska vara snygg på gymmer...haha. Det komemr nog aldrig hända eftersom jag blir röd som en tomat när jag tränar, men snyggARE i alla fall=)

Nu ska jag vila lite å sen ska jag in till stan för att gå på bio med Emi!
Puss på er



Mina nya fina träningsskor!


Spelkväll

Jag å Friday har varit hemma hos henne å haft en liten spelkväll. Två flickor och alfapet, de tycker jag e en mysig kväll i alla fall, nörd som jag är, hehe. Mysigt att bara sitta å snacka lite skit å umgås.

Imorgon blir det träning förhoppningsvis om dom inte ringer å vill att jag ska vicka imorgon igen, men jag orkar verkligen inte!! Sen blir det bio med Emi, vi ska se Revolutionary Road med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio, som vi skulle sett förr aveckan men det blev inte av för det hände så mycket annat. Men jag har hört att den ska vara bra å det hoppas jag att den är också!

Sov  nu så gott alla underbara så hörs vi kanske imorgon!
PUSS!

En dag med tvååringar

En låååång dag har det varit på dagis idag, eller förlåt förskolan måste man ju säga nu för tiden. Massa låpnga timmar av blöjbyten å snortorkningar men några guldklimpar finns det alltid, sånna där gosungar som bara vill krypa upp i ens knä å sitta där å mysa hela dagen, synd att man inte riktigt har tid med de när 14 andra galningar står å slåss i det andra rummet. Men jag kan ju säga att jag bara blir mer och mer avskräckt från att jobba på förskola.

Efter jobbet hade jag tänkt att jah skulle vara duktigt och gå å träna för jag hade ganska mycket energi igår när jag slutade, men såklart blev det ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, jag var aptrött och ville bara hem å så blev det, men jag får gå å träna imorgon för då har jag ingenting inplanerat än i alla fall.

Jag å Mongot fick godkänt på vår uppsats, de känns jäkligt skönt men några finjusteringar var vi tydligen tvungna att göra men godkänt har vi. Grattis till oss.

Nu ska jag äta en apelsin å slappa i soffan tills middagen är serverad, charmen med att bo hemma, man behöver inte ställa sig å laga mat själv=)

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Min måndag

Imorse ringde dom från förskolan som jag vickade på förra veckan å ville att jag skulle komma in igen. Men idag skulle jag vara på en annan avdelning nämligen småbarnsavdelningen. Jag åkte dit å tänkte att det kanske skulle bli mysigt att vara lite med de små barnen. Men aj aj aj så fel jag hade. Det var snor och gråtande barn överallt. Det ende jag gjorde hela dagen var att byta blöjor och få barnen att sluta slå på varandra och prata kan dom ju inte göra heller så de e inte direkt så att man får något utbyte. Den mysigaste stunden på hela dagen var när de precis vaknat från vilan, då ville de sitta i knät å bara mysa å kramas lite, varför kan det inte
vara så hela tiden? Jag vill inte jobba med så små barn och nu kommer jag ihåg varför jag valde bort det när jag började plugga! Men imorgon ska jag dit igen, jag behöver ju pengarna och man kan ju alltid hoppas på att dom är lite sötare...

Nu sitter jag nergosad i soffan och ska spendera kvällen framför teven, jag fick sånt enormt chokladsug så jag var tvungen att baka chokladbollar. Så nu ska jag sätta mig och kolla på något bra å äta upp dem, mohahaahaha!






Lite bilder från helgen

I lördags var vi ute och åt middag för att fira Petra som fyllde år. En skitmysig middag på Beirut Café med libanesisk mat och trevligt sällskap. Tänkte att jag skulle visa lite bilder...

               

1. Magda, födelsedagsbarnet Petra och Anna
2. Anna och Linda
3. En av alla tusen smårätter vi fick in
4. Madde
5. Bettson


Lördagkväll

Dagens väder har gjort att min hjärna har varit ur funktion. Det har varit grått och disigt och man har typ inte kunnat se en meter framför sig. Så efter jag ätit lunch med Smarre och Betsson parkerade jag mig i soffan för resten av dagen. Men nu är det dags att aktivera sig igen. Ikväll ska vi nämligen ut och fira Petra som fyllde år i torsdags. Vi ska gå ut och käka libanesisk mat, ska bli supertrevligt!

Det ska även bli andra dagen på min vita helg. Jag kan säga er att det var ett tag sedan jag hade en sådan så jag tyckte att min stackars kropp förtjänade det. Sen har det ju varit en lite jobbig vecka nu också så jag tror att alkohol bara skulle framkalla lite gömd ångest. Men god mat och trevliga vänner tror jag gör susen för humöret.

Igår var vi hemma hos Christian. flickorna drack vin och jag å grabbarna åt glass och skrattade åt fullisarna=) Det var mysigt.

Pratade en snabbis med Denise igår när hon var på väg till Lund, jag blev jätteavundsjuk, jag vill också åka ner och hälsa på, jag saknar allahopa.

Nu måste jag nog kila men hoppas ni får en mysig kväll!

Måste nog amputera

Jag tror jag måste amputera av min högerarm. Jag var å tränade idag å jag måste ha gjort något med min högerarm för den gör skitont å jag kan knappt lyfta den. Jag tog nog i lite för hårt eftersom jag var så peppad, men de går nog över tills imorgon får vi hoppas. För imorgon ska jag vika på en förskola, jag var faktiskt där igår också å barnen är supermysiga. Vi hade en heldag ute i solskenet, åkte skridskor å pulka å stjärtlapp, fan va ont de gör i rumpan ska jag be att få tala om.
Så imorgon blir det en lång dag med massa tokiga ungar, sen kommer jag nog stupa i säng när jag kommer hem.

Godnatt på er nu å sov så sött.

Tänker på er...

Idag har varit en jobbig dag. Full av oro och att inte riktigt veta. Fick ett samtal från en orolig kompis till en annan kompis. Vilket ledde till flera oroliga samtal och slutade med ännu mer oro. När någon man bryr sig om är sjuk mår man själv dåligt. När man inte riktigt vet vad som hände så mår man ännu sämre. Jag tänker på dig å hoppas att allt går bra å du mår bra snart igen! Du är ju min klippa, du får inte må dåligt!

Jag fick även reda på att en annan människa nära mig har det jobbigt. Jag finns här för dig och jag gör allt för dig, de vet du, säg bara till. Jag ställer upp dag som natt!



When in Rome...

Jag har sökt jobb i Rom. Jag satt och kollade på jobb utomlands och så hittade jag ett par som verkade intressanta. Så jag satte mig ner och skrev ett CV på engelska och ett personligt brev och så skickade jag det...till Rom. Tänk om jag skulle jobba i Rom? Vore inte det helt galet kul? Jag har aldrig ens varit i Italien. Men vad gör man inte för att få lite spänning i livet. Man måste ju prova och se om det blir helt underbart, det finns ju faktiskt en möjlighet att det blir det. Om man skulle få det alltså=)
Med ett av de här jobbet så skulle man av familjen som vill ha en Aupair få en egen liten lägenhet i centrala Rom, fickpengar på 80 euro per vecka, egen bil och betald semester. Tänk dig, Rom utanför dörren... ja drömma kan man ju alltid göra...

Godnatt sötnosar!


Måndag

Idag är det måndag, men va spelar det för roll för en arbetslös själ som jag? Varje dag är ju ledig!

Idag har jag varit och tränat med mamma. Jag hade inte alls någon lust och jag kände mig allmänt trött och seg i kroppen, men GUUUUD så skönt det var att komma igång. När jag stretchade efteråt så kände jag hur kroppen bara mjuknade och det kändes skitbra. Alltså ska man orka ta sig iväg och träna även om kroppen skriker att den är alldeles för trött för att göra något för då känns det dubbelt så bra efteråt!

Sen har jag ätit lunch med min kära Bettson på ett urmysigt ställe som jag hittade tack vara min bror. Supergod Ceasar wrap å kaffe å kaka till efterätt. Det känns som om de enda man gör när man e arbetslös är äter och sover, haha!
Sen var vi VÄLDIGT duktiga och körde iväg alla mina sopor från flytten till tippen, det tog bara två veckor att ta sig samman och göra det, men nu är det i alla fall gjort. Sen skänkte jag en stooor sopsäck kläder till Myrorna, hoppas att någon kan få användning av dem istället för att de ska ligga och skräpa i min garderob!

Jag har fått ett litet gig på torsdag, jag ska vika på en förskola, det ska bli spännande, väldigt längesen jag var med så små barn så vi får se hur trött jag kommer vara efter det! Jag kommer väl ramla hem i säng när jag slutar klockan 16.30. Sen har Alexias gulliga mamma erbjudit mig lite jobb på universitet nästa vecka så jag kanske inte kommer att vara helt totalt pank nästa månad i alla fall.
Jag var på middag hemma hos Alexia med hennes föräldrar i lördags det var himlans mysigt, sen blev det en massa vindrickande och skitsnack med brudarna, en riktigt mysig kväll helt enkelt, därför har jag inte orkat skriva något i helgen, jag har mest legat i sängen och kollat på tusen avsnitt av How I met your mother. Om ni inte har sett den serien, SE DEN, det är en order! Jag har legat å skrattat för mig själv hela helgen!

Nej nu ska jag kika in på arbetsförmedlingens hemsida och se om det mot all förmodan har kommit in några jobb värda att söka!

PUSS PÅ ER!

RSS 2.0