Dan före dan

Julklapparna är lackade, skinkan är inköpt, granen e klädd (eller ja ikväll blir den klädd om jag kan få ordning på dom jäkla ljusen) snön ligger vit på marken, Jag är redo för jul! Ska jobba imorgon på dagen mellan 10 och 14 men innan de ska jag hinna med julklappsutdelning och mysmysfrukost med älskling sen blir det hem till familjen för lite klappar å sen iväg till moster å kusiner för julmat å ännu mer klappar!

GOD JUL på er alla underbaringar ute i snöyran!

Vad ska ni göra i jul?

PUSS!!!



Mitt hopp är tänt!

Det snöar i Stockholm, det snöar och det ligger kvar i fina drivor på marken. Det knarrar under fötterna när man går och det är alldeles alledeles UNDERBART! Jag är väldans glad att jag betalade några extra hundralappar för att få grymma sulor på mina skor, här halkas det minsann inte:). Jag älskar första snön, jag blir lycklig då! Snälla snälla snälla snögud, GE MIG EN VIT JUL! Jag skulle göra vad som helst, springa naken ut i snön å göra snöänglar, be på mina bara knän eller VAD SOM HELST. Om jag får en vit jul då kommer jag bli lycklig i själen!
Snart slutar jag jobba då ska ja springa ut å skrika snöskrik!!!!

Imorrn blir det julfest med jobbet, jäääävlar va galet de kan bli, tjohoooo! Jag e laddad!

Nej nu blire stängning av butiken å sen hem till min fina pojke!!!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!



Förkyld och helt slut

Hej alla mina fina läsare som fortfarande hittar in här:)

I helgen var jag i Lund å hälsade på mina gamla kompisar från min tid där nere, gud så kul det var att se alla igen, det blir så långt mellan gångerna, vilket e tråkigt, men de e ju så de blir när man bor i två olika delar av landet.
Nu e jag i alla fall hemma i verkligheten igen, med jobb å allt sånt tråkigt. Å dessutom har jag gått å blivit förkyld IGEN, jag orkar inte. Har redan varit sjuk en gång den här hösten å trodde jag hade det avklarat men NEJ NEJ!!!

I helgen ska jag träffa Emi som varit borta allt för länge i Colombia, gud va kul de ska bli att se henne igen. Massa catching up to do!!!!
Å nästa vecka blir det julfest med jobbet, kan bli galet, hart en känsla av att det kommer bli det, företagsfester brukar bli galna!!!

Vad ska ni hitta på i helgen som kommer?

PUSS på er!!



RSS 2.0