Heeeelt slutkörd



Herregud, jag är sååååååååå trött. En dag med tre stycken föreläsningar på två timmar styck tar kål på en. Min hjärna är så slut att jag knappt kan tänka, jag är för trött för att göra iordning mig för sängen, jag är så trött att jag fastnat här framför datorn och inte orkar förflytta mig. Ni vet den där känslan, att kroppen är så trött som det bara går men ögonen är superpigga, har ni känt den eller är det bara knäppa jag?
Att jag och C såg en sjuuuuukt seg film gjorde ju inte saken bättre och vi höll på att somna båda två, fyyy jag hatar sega filmer.

Eftermiddagen spenderades i telefon med jag tror alla jag känner, först mamma, sen friday, sen lillasyster, sen smarre och sist men absolut inte minst denise.
Jag bestämde mig för att komma hem till stora staden nästa vecka för att få lite smarre och fridaylove, det behöver man ibland för att ladda batterierna!!!
Saknar er!

Nu borde jag lägga mig och läsa boken jag ska ha läst tills imorgon för att vi ska presentera den men jag har bara läst 30 sidor, hmmm...undrar hur bra det kommer att gå...

Nu ska jag sluta prata i sömnen och försöka masa mig över till sängen.

Förresten vill jag bara säga att de e tur att jag har alla sköna människor i klassen som gör det värt att gå dit, APPLE SIGN eller apelsin juice...hahahahahahahaha och nästa vecka blir det Sunekväll med alkohol, hembakade godsaker, chips och dipp, kan det bli bättre=) ni är sååååå bra!

Godnatt, sleep tight don't let the bedbugs bite!


Så var det söndag igen då



Så var det söndag igen, helgen bara försvann, utgång med flickorna i fredags vilket resulterade i en trött Smirre med ont i halsen, så lördagen spenderades i sängen med glass, muffins och film. Skulle varit bowling och middag med töserna men så blev det tyvärr inte så vi får ta det en annan gång!

Idag har jag varit duktig och städat fint i lägenheten tillsammans med A, varit och storhandlat mat för veckan och pluggat, jag är så stolt över mig själv som lyckades ta tag i lite pluggande på en söndag! Sen har vi ätit mysig söndagsmiddag med quinoasallad, MUMS!

Nu sitter jag här och tittar på min obäddade säng och funderar över när jag ska orka bädda den med rena lakan så att jag kan få sova gott inatt, men inte riktigt än, måste hänga lite här först=) man är väldigt bra på att hitta på ursäkter för att inte göra sådant som är tråkigt. Ta plugg till exempel, städa är helt plötsligt sååååå himla kul man kan göra det i flera timmar bara för att slippa öppna böckerna.

Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från de senaste dagarna eftersom jag inte har haft nån lust att skriva någonting här.
Hade workshop i fredags vilket resulterade i en ganska flummig dag, här kommer beviset.

                       


    

1. Jag som Freddie Mercury, likheten är ju slående
2. Gitarrlektion med vår nya privatlärare
3. Trött och flummig Miya efter dramalektion
4. Som sagt...trötta... och FLUMMIGA!
5. Dennis posar för en dramabild
6. Miya och Jessie partar i bubblan
7. Jamma med musikläraren

En dag på stan



Idag har det varit en alldeles perfekt höstdag! Sol ute, sol i sinnet! Jag och brudarna gick ner på stan i Malmö efter grupparbete i skolan och käkade lunch och sen gick vi lite i affärer. Pengar på kontot betyder att man iallafall måste få unna sig något. Idag blev det en stor fin mysig blå kofta och lite bastoppar samt en jättefin lila (?) kofta från Monki och allt för inte alls dyra pengar, jag känner mig väldigt nöjd måste jag säga. Det är galet vad lite nya fina kläder kan göra för humöret!
Sen följde C med mig hem så käkade vi makaroner och köttbullar, väldigt lyxig middag måste jag faktiskt säga. Sen satt vi och "ventilerade" lite, sånt som vi tjejer måste göra ibland=)

Nu har jag ont i ryggen och är supertrött så ska snart lägga mig och titta på tv hade jag tänk, snart börjar ju idol.

Imorgon blir det utgång, det ska bli skojj!!!
TJIPP

Hypad



Med risk för att skriva ett riktigt sjukt smirreinlägg. Men jag tar chansen, alla som läser min blogg vet ju redan att jag e sjuk i huvudet. Jag e helt överhypad nu. Jag tror att jag  bara på några dagar har blivit en nattmänniska istället för en morgonmänniska som jag har varit i hela mitt liv. Idag har jag försökt plugga, läst en sida, somnat, läst några till och somnat igen, vad är det för fel på mig? Men nu när klockan snart e åtta så blir jag minsann pigg och jätteflummig. Pratade med min syster som också var lite flummig så då blir det ju extramycket!!! Jag har absolut ingenting att skriva här men gör det ändå, det måste vara väldigt kul att läsa.
Ska på visning av en hyresrätt nästa vecka, äntligen får man lite respons på allt letande, hoppas att det är något intressant!

Nu ska jag sluta babbla och vara flummig någon annanstans!




Bohemian Raspberry, Dolly Parton och plugg



Efter en morgon av krig med ett visst företag som säljer böcker på internet (jag tänker aldrig mer beställa från er!) är jag på megadåligt humör. Satt i telefonkö i typ 15 minuter för att när jag kommit fram bli bortkopplad, så det var bara att sitta i 15 minuter till och sen råkade den stackars människan som satt på andra sidan telefonen ut för min vrede. Men är det inte befogat när man har väntat nästan en månad för att få sina böcker? Jag menar det är väl mer okej om man beställer vanliga skönlitterära böcker men när man beställer kurslitteratur så förväntar man sig att de ska komma iallafall inom en vecka, men nej nej nu har jag fått vänta med pluggandet i jättemånga veckor och ligger sjukt mycket efter vilket betyder att jag inte kommer att få en ledig stund de närmsta tio åren.
Och dessutom så tycker de att de var extremt generösa när de gav mig ett presentkort på, hör och häpna, 19 kronor! Jag beställde böcker för 1500 men det var väl vääääldigt generöst.

Jaja, så efter att mitt humör var nere på botten insåg jag att jag var tvungen att sätta mig och plugga. JAG ORKAR INTE!
Men nu sitter jag här och käkar Ben & Jerrys Bohemian raspberry, min nya absoluta favvoglass, lyssnar på Dolly Parton, jag har fått en sjuk period med Dolly, älskar hennes låtar, favvo just nu är Coat of many colours den e såååå bra och försöker läsa en 300 sidor lång bok som jag ska läsa tills imorgon. Den var jag för övrigt tvungen att låna av en klasskamrat för att hinna med att läsa till imorrn, grr!

Nu ska jag maila på en lägenhet tjohooo.
Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har.

Plugg, plugg och så lite tjejsnack



Har varit i skolan hela dagen, först föreläsning som jag om jag ska vara ärlig inte lyssnade jätteaktivt på, satt å bråkade med Dennis istället den dumma skåningen som inte gillar stockholmare=)
Sen blev det lite lunch, från pastavagnen såklart och sen plugg med Miya och Carro. koncentrationen var inte direkt på topp så det blev lite pluggande och lite mer tjejsnack och skratt... Vi planerade vår mini roadtrip till Ullared som jag tydligen inte har någon som helst aning om hur man blir när man kommer dit och inser hur mycket man kan handla för lite pengar, känns farligt, men enligt planerna så blir det i alla fall nästa onsdag, ska bli trevligt att åka på en liten utflykt!!!!

Nu ska jag nog gå å fixa lite middag jag är hungrig!

TJIPP!



Förlåt pappa



Jag satt och läste mitt förra inlägg och jag tror att köldskadorna har försämrat min förmåga att stava och uttrycka mig. Förlåt pappa jag vet att täcke stavas med Ä och inte E, och att jag skulle skrivit att jag skulle ta på mig YTTERLIGARE ett par raggsockor. Jag har inte blivit sämre på svenska jag lovar det är bara så att när man har det kallare hemma än vad vi har hemma i huset så fungerar inte hjärnan som den ska=) man skulle ju kunna tro att jag var van efter 22 år i kyla men tydligen inte, man vänjer sig aldrig!
GE MIG VÄRME!

Jag hoppas verkligen att jag inte tabbat mig i detta inlägg!
Nu ska jag gå och sova under mina två duntäcken!
Och så ska jag sluta tjata om att jag är kall. Förlåt.

Godnatt hoppas ni är varmare än jag (förlåt jag var tvungen men nu ska jag sluta!)!
KRAAAAM!


Bor nu mer på Antarktis



Yeees, nu lyckades jag fixa det! Jag är bäst!

GAAAAH! Jessie nu får du komma hit och göra klart ditt jobb. Jag håller på att få köldskador, sitter hemma i lägenheten med två tjocka tröjor, raggsockor, en filt och är på väg att sätta på mig raggsockor, ska det behöva vara så sär när man sitter hemma i sin egen lägenhet? EHH NEJ de ska det inte, så J kom hit nu och slutför ditt jobb som elementfixare, annars kommer du att få ta hand om en stelfrusen Smirre resten av vintern och det kanske inte låter jättelockande. VAVAVA?
Fixa en tång, träna upp händerna och kom hit och fixa det nu=)

Nu ska jag göra kaffe, sätta på mej ytterligare ett lager och bädda ner mej med filtar och tecken, om jag inte skriver något mer här så vet ni varför...


Puckosmirre


Jag hade skrivit ett långt inlägg men så tryckte jag på något och nu ser texten ut så här och allt jag skrivit försvann? Vad har jag gjort nu då? Dumma jäkla datorer.


Plugghäst



Jag är riktigt stolt över mig själv och Carro såklart! Vi har haft pluggdejt idag. Mellan 11 och 15 satt vi och bara pluggade hela tiden, jag lyckades ta mig igenom 70 sidor av boken plus att göra anteckningar så nu känns det som om jag kommit igång. Trist som tusan är det att bara sitta så där men det jag läser är faktiskt väldigt intressant det är ju trots allt lite ungdomspsykologi och det är ju det jag vill läsa. Jobbigt bara att vi ska ha salstenta och inte får ha med oss varken anteckningar eller böcker så man måste lära sig allt utantill, men det ska nog gå bra!

Carro jag måste bara säga att du hade rätt, japp det hade du!
Så nu ska jag göra något åt det!

Nu måste jag äta något, håller på att dö av hunger!

Saknar galningarna!



Mina sjuka små knäppa underbara flickor. Jag saknar er och allt knäppt vi brukar ha för oss. Jag får komma hem snart så får vi hitta på något! Jag viiiilll!!

Smarre, du å jag, å lite galenskap, det låter väl inte helt fel?
Friday jag har inte glömt dig och jag älskar visst dig fortfarande, men du fyllde myndig förra året och då firade jag dig med pompa och ståt och en trasig sak, hehe. Så nu va det brors tur att få ett hedersomnämnande här i bloggen eftersom jag inte kunde vara hemma å fira honom=) När ska vi va galna igen och hitta på sjuka danser till våra låtar?
Bettish, var har du tagit vägen?
Denise din norrlänning, när ska viii ses och ha middag på tullgatans nation, kanske supa mickis under bordet med världens största shots?
Anna, när ska du utmana mig att dricka sambocca tills jag stupar och lämnar dig ensam i baren?
Emi, när ska vi ha ett av våra nattliga samtal barfota på banvallen?

Jag saknar galenskaperna och mest av allt saknar jag er!
PUSS


                 

     



Onyttig lördag



Dagen idag har bestått av pizza, cola å chips. Det känns jättebra att bara ligga i sängen å kolla på film å vara onyttig. Måste nog vara lite mer aktiv imorgon tror jag, hehe.
Har kollat på The holiday ikväll med A, ååå den e så myysig, man blir helt glad när man ser den.
Nu ska jag sova för jag e riktigt trött!
Hörs imorgon.



Hoppas på visselivörr ikväll



Denise min lilla gris, har du äntligen hittat hit?
Nu hoppas jag på lite visselivörr ikväll som utlovat annars kommer jag bli beviken och då vet man aldrig vad som kan hända!!!

Ta de lugnt och gör inget som jag inte skulle göra=)

Tjippelitjipp!






Skärpning



Idag har varit en väldigt intressant dag i skolan. Hade föreläsning med hon som skrivit boken om Alexandramannen vilket var riktigt hemskt men väldigt intressant att lyssna på. Man kan bara inte förstå hur människor kan vara så otroligt korkade att hålle på med sån där skit.
Sen fick vi en uppgift att kolla in nån typ av ungdomssida. Vi gick en på en känd sån portal och uppgav oss för att vara en 16 årig flicka, efter bara några få minuter blev vi erbjudna inte helt okej saker av män, japp MÄN, det var till och med en som ville bestämma träff med oss, hur jäkla sjuk i huvudet får man vara. Ni som har barn i tonårsåldern, speciellt flickor, prata med dom om vad de gör på internet. Det är riktigt jäkla läskigt hur det ser ut på dom här sidorna. Allting och då menar jag ALLTING spelar på sex. Vi såg nästan inga kommentarer eller bilder eller någonting annat som tyder på att man bara pratar med sina vänner. FY säger jag bara. Så såg det inte ut när jag var liten och hängde på sånna sidor. Jag känner mig väldigt gammal just nu, men var fan e det p¨å väg?
SKÄRPNING!



Murvel



Jag känner mig helkonstig. Pigg men trött. Glad och knäpp och meeeegatrött. Helflummig med andra ord.
Ska försöka sova nu istället för att sitta här och skriva massa strunt.
Hoppas att ni har en trevlig kväll!

Godnatt!









En fnittrig men trött Smirre



Oj vad dålig jag har varit på att skriva här. Förlåt, jag lovar jag ska bättra mig!

Igår var vi ute, Jag, J och C. Vi förfestade här och sen gick vi till Wermlands. De va inte jättemycket folk där men de va trevligt ändå...hihi. Förlåt Jessie och Carro att jag var lite distraherad men ni förstår säkert=)

Idag är jag så trött så det är helt galet. Jag tror inte jag har varit så här trött på huuuuuur länge som helst. Jag bara somnar hela tiden så jag känner att det är bra för mig att hålla mig nära sängen idag!

Nu ska jag försöka formulera ett bra meddelande....heehe
Tjipp!



Grannarna från helvetet



Efter en natt av huvudvärk och hög jävla musik är jag lite pissed! Eller inte så lite ganska mycket faktiskt.
Gick och la mig vid tolv, trött som ett as och ville bara sova. Men det gick ju inte. Grannen som precis har flyttat in brevid spelade nån jävla operamusik på högsta volym och dom ovanför körde techno. Det var en jättemysig sova blandning. Men det värsta var nog operan från dom brevid. Precis vid mitt öra på andra sidan väggen misstänker jag att dom har ställt sina högtalare. Jag försökte banka och knacka i väggen tills mina händer gjorde ont. Det är nämligen i porten brevid så jag kan inte gå över och knacka på eftersom jag inte kan portkoden.
Efter mycket om och men lyckades jag iallafall somna. Men vaknade en timme senare av att musiken fortfarande var igång. Så då låg jag vaken till klockan fem när den äntligen slutade. Det var måndagkväll för sjutton gubbar. Jävla idioter!
Sen fick jag migrän och mådde piss. Så de va min dag. Jätteskoj verkligen.

Tjipp!



Du vet vad som händer



Du vet vad som händer om du inte följer med på onsdag. Jag kommer döda DIN ål, så som du gjorde med min. Mohahahahahahahaha! Bara för att du så smart och ställer den på bålet så att den inte får vattkoppor. Men hämden kommer det vet du.

Säg åt mig



Kan någon säga åt mig att man inte ska strunta i att åka och träna och ligga hemma i sängen och äta kanelbulle istället?
Det är dåligt för en, kan någon upplysa mig om det för det verkar som om jag inte fattar det på egen hand. Jag bortförklarar det med att om jag hade varit hemma i Stockholm idag hade jag ätit tårta med lillebror som ju fyller år, alltså har jag ätit kanelbulle för hans skull. Mycket  bra ursäkt måste jag säga! Helt vattentät.

Nu ska jag nog gå och sova, man blir tött av att inte göra någonting...hehe
Nattinatt!







Grattis Lillebror!



Grattis lillebror, idag blir du myndig.
Nu får du gå ut på krogen med dina storasystrar!

Hoppas du får en superbra födelsedag!
Massa kramar från din storasyster!






En arg Smirre



Idag har vi haft mentorträff och min stackars mentor råkade ut för en väldigt arg Smirre. Det blev så att hon fick ta min ilska som jag känner för hela utbildningen. Vi började diskutera hur man kan använda teorier i praktiken och då bara bubblade all vrede jag känt över utbildningen över. Jag går med inriktning grundskolans tidigare år och fritidspedagog och ska denna termin ut på praktik i en trea (förra året var jag i en förskoleklass) men hur ska jag kunna göra detta när vi bara har läst med riktning mot förskola? Observera att jag inte ens har den inriktningen. Hur fasen går det ihop? Sen började vi diskutera i gruppen och det visade sig att det inte bara var jag som kände så. En tjej går med historia som huvudämne och har bara läst om första och andra världskriget och hon har inriktning mot grundskolans tidiga år. Hur ska hon kunna använda det på praktiken? Hon fick till och med formulera sin egen tentafråga för att lärarna hade glömt bort hennes inriktning. Vad säger detta om skolan jag går på? Vi pratade om att vi måste gå ihop oss och gå och prata med dem som har hand om utbildningen, men vad kommer det hjälpa? Det kanske hjälper dom som ska gå efter oss men det kommer ju inte göra någon skillnad här och nu. Det här är sista terminen innan sidoämnen och vi har inte ens läst pedagogik. Jag förstår inte och jag börjar hålla med om kritiken MAH fick förra terminen som uppmärksammades på i media. Det är sjukt och jag hoppas verkligen att regeringen får igenom sitt förslag om att ta bort de dubbla kompetenserna, eller åtminstone inför ett alternativ, att man kan rikta sig mot endast en och fortfarande få jobb.

Ush va arg jag är.


Proppmätt och söndagstrött



Har precis ätit jättegoda citronbiffar med potatis som jag själv lagat, ibland blir man ju stolt över sig själv! Och så fick jag bra betyg av M och A så det blev ju jättelyckat. Nu är jag proppmätt och lite sådär lagom söndagsseg. Så där som man blir när man vet att man ska till skolan imorgon och gå på en tråkig mentorsdag som inte kommer ge så jättemycket, men är det obligatoriskt så är det ju. Ska bli kul att träffa dem från gruppen i alla fall. Men jag ska inte klaga, har ju varit ledig jättemycket på senaste tiden, men nu börjar allvaret med skola nästan hela veckan.

Va på visning förut också, den va jättefin och precis lagom för att bo två i så vi får vällan se! Jag vill flytta och göra det fint och mysigt!

Nu ska jag tända lite ljus och bädda ner mig i sängen och titta på en film just sånt man ska göra under söndagssegheten.

Ha en mysig söndagskväll!


Din filur



Jag var hur trött som helst när jag gick och la mig igår. Somnade på en millisekund och sov hur gott som helst fram till klockan 3 när min telefon ringer. Det var du din filur och full var du också. När hörde jag från dig senast? Jag tror det var april, så det var ju lite kul att höra från dig men de hade varit roligare om de inte var klockan tre på morgonen när jag sover som ett barn.
Men jag blev iallafall klarvaken och vi pratade ett bra tag. Jag kan bara säga en sak, du ÄR sjuk i huvudet, inget snack om saken. Jag har iallafall inte sovit mycket alls inatt men vad gör de? Då sover jag väl bara bättre ikväll!
Du får mig alltid att skratta, även om klockan är mitt i natten.

Nu på förmiddagen har A och jag varit och storhandlat på Willys, sen har vi städat kyl och frys och resten av lägenheten, jättekul jag vet, men nödvändigt när man inte har någon annan som gör det åt en.

I eftermiddag ska jag på visning, jag hoppas verkligen att den är fin, jag vill det!

Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från i onsdags men det vill inte funka att lägga upp (som vanligt i min relation med datorer alltså!)så det får bli någon annan gång när jag orkar!!

Vad gör  ni en söndag som denna?


 

Glad och trött



Du gör mig glad. Tack för att du gör det! Ta fram den den där härliga sidan lite oftare:)

Myskväll med två filmer, kinamat, godis, cola och en underbar vän. Kan det bli bättre? Nej, just nu var det precis vad jag behövde. Jag är glad och kommer sova alldeles superbra inatt.

Jag har sagt det förut men jag tror verkligen att det tål att upprepas, jag har de bästa vännerna man kan tänka sig! Ni gör mig glad allihopa, det spelar ingen roll om ni är 120 mil bort eller precis här där jag är, ni gör alltid mig glad och jag kan alltid lita på er allihop, jag har det bäst!
(Man kan ju tro att jag är lite knäpp i huvudet med mina upp och nedgångar, men alla är väl tillåtna att ha en riktigt dålig dag ibland, som jag hade för några dagar sen. Men med lite hjälp kan man alltid må tipptopp igen!)

Visselivörr som min kära Denise skulle ha sagt!


Visselivörr är allt jag kan säga!




Upside down




I want to turn the whole thing upside down.
I'll find the things they say just can't be found.
I'll share this love I find with everyone.
We'll sing and dance to mother nature's songs.
I don't want this feeling to go away.









Dumma blogg



Nu har jag skrivit inlägg flera gånger å sen när jag ska spara dom försvinner de bara. Ännu ett fall av mina otroliga datorkunskaper. Jag blir tokig!

Just nu sitter jag och väntar på att Carro ska vakna, vi var ute igår så det kan hända att det dröjer några timmar eftersom jag alltid är uppe så himlans tidigt...

Igår va jag och klippte mig, det blev hur fint som helst, tänk vad en liten förändring kan göra för humöret!
Nya kläder och ny frisyr fick iallafall följa med ut och jag kände mig på topp!
Vi åt en lugn middag med öl med på Kalmars nation och satt å snackade massa skit när 30 fulla pojkar kom in och skulle äta lite fyllemat, då var det slut på lugnet men vi hade iallafall något att skratta åt resten av kvällen. W kom fram till mig och skulle säga hej men ramlade istället ihop i en hög på golvet, klockan var 20.00, haha! Det är jättelätt att få upp en lång kille från golvet när alla muskler är avslappnade jag lovar!
Sen blev det schlagerkväll på Helsingkrona och jag och Carro filosoferade över hur många där som egentligen var gay, vi såg många misstänkta=)
Efter lite dans och många öl åkte vi hem till mig och fylleåt efter det att jag hällt makaroner på hela köksgolvet, jag är ju så bra! Jag var iallafall smart nog att dammsuga upp det direkt så jag inte vaknade till ett helvete idag!

Men idag är jag iallafall pigg och glad så vi får se vad som händer...
TJIPP!


Dagen efter en trevlig kväll



Nu är jag något av en människa igen. Jag och Carro har legat och slappat heeeela dagen och nu börjar jag bli mänsklig igen precis lagom till att man ska sova... hehe.

Imorgon har vi föreläsning med en människa som bara inte går att lyssna på, och i fyra timmar också, gaaaaah, jag vill inte...

jag har äääntligen fått pengar idag också så nu ska jag fixa en klipptid, är verkligen i desperat behov av en klippning, kommer säkert få kapa bort halva håret...gaaaah läskigt men vi får vällan se om det blir fint.

Nu ska jag gå och sova.
Pussel



Pissdagen



Jag är bara inte mig själv. Känner mig sur och grinig och ledsen och ingenting går rätt.
Trött på det, jag ska verkligen försöka bli glad.


Inte på topp



Jag kan inte sova. Jag mår inge bra. Jag är ledsen och förvirrad och känner mig ensam. Jag saknar Denise. Jag är inte mig själv.
Jag måste ta tag i det.


Jag vill bo där



Jag har varit på visning idag. Åååå va fin den var. Perfekt för lilla mig. 38 kvm med ett pyttelitet sovrum och stora fönster så det blir jätteljust. Helt nyrenoverad med massa hitech finesser. Jag vill bo där, den är perfekt för mig, perfekt!
Jag vill jag vill jag vill. Det var ett ganska bra utropspris men jag känner på mig att den kommer gå upp. Usch, jag vill vara miljoonär inte fattig student!

Jag J och C har varit duktiga och gjort intervjufrågor idag men efter det blev det bara fikande och lite gå på stan inga intervjuer, det får bli imorgon.
Imorgon ska jag även på kräftskiva med några från klassen det ska bli jätteskojj men det får bli något annat än kräftor för mig igen, vet inte riktigt vad jag ska ta med mig denna gång. Jag skulle vilja göra någon paj men det är inte direkt min starka sida plus att jag inte har någon pajform... Hmmm..jag får tänka på saken!

Nu ska jag kolla på nya One tree hill avsnittet YES!



Nystädat och fint



Nu har jag varit duktig och städat mitt rum, det blev hur fint som helst och nu kan man faktiskt se golvet igen! Det är så skönt när det är rent och snyggt men ändå orkar man inte ta tag i det så ofta som det skulle behövas eller faktiskt hålla det rent lite längre än man gör. Konstigt hur man fungerar.

Lagade middag till mig och A också, nu blev det pastasallad, jag har inte så jättemycket fantasi just nu men gott blev det iallafall. Det är så lätt att bara ha ett antal rätter som man gör om och om igen i brist på något bättre, jag behöver middagstips som inte kostar en förmögenhet! HJÄLP!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kolla lite på tv kanske eftersom jag inte har fått några böcker att plugga med ännu så får det vällan bli så...gud va synd!!!

TJIPP!


Hård dag i skolan



Tjipp alla som läser vad jag har att säga!
Idag mår jag lite bättre än vad jag gjorde igår (hehe) och är lite mer klar i huvudet så nu kanske jag kan formulera ett lite intressantare inlägg.

Kräftskivan i lördags var jättetrevlig men som vanligt så lyckas jag hamna brevid någon som bjuder på snaps, jag köper aldrig egen för att jag vet att jag inte klarar av det men efter en öl eller två så försvinner allt omdöme bara sådär vips och så blir man så där full igen... Så gårdagen spenderades i soffan med Burger King och chips men sånna dagar måste man väl också få ha ibland!!!

Idag har jag varit i skolan hela dagen vilket är en ovanlighet. Vi hade litteraturseminarium som jag lyckades ta mig igenom utan att ha läst boken (Jag är arg på Bokus som är så förbannat seg på att leverera böckerna jag har beställt!)
Så nu är man helt trött och sliten, men jag var beredd på att städa lägenheten nu på eftermiddagen men så när jag kommer hem har A redan gjort det, då får man ju jättedåligt samvete men det var väldans väldans gulligt så nu ska jag väl ta tag i att iallafall städa mitt eget rum.

Imorgon ska jag på visning, får väl se om det var något fint.
Gud vilken dålig svenska jag ghar idag, jag bara babblar, men men finns inget att göra någonting åt.
PUSS

Bakfull



Bakfull och bara tom på ord. Det är min söndag.

Mamma Mia!



Åååå va bra den var! Heeelt underbar feel good film. Den kommer jag se några gånger.
En öl efteråt och nu är jag absolut redo för sängen, jag kommer sova så himlans gott och imorgon förmiddag bär det av till Skanör och kräftskiva imorrn kväll, det ska bli jättetrevligt.
Hoppas att ni alla har en riktig trevlig fredagskväll vad ni nu än har för er.

Natti natti.

Fredaaaaag!



Tjipp!
Nu är det äntligen fredag, inte för att jag gått i skolan jättemycket denna veckan men det känns alltid bra med fredag!
Föreläsningen i skolan var faktiskt intressant och handlade om ungdomskulturer. Äntligen den delen som jag faktiskt är intresserad av, jag vill inte läsa mer om förskolan jag har ju inte ens valt den delen av skolan!

Sen var det lunch med Miya och Emelie vilket var supermysigt att få "catch up" igen, det var alldeles för länge sedan. Fläskfilé med rotfrukter var min fredagslyx! Sen gick jag och Miya och tittade lite i några butiker, panka jag kan ju inte köpa något men man kan ju alltid drömma...

Ikväll ska jag äntligen få se Mamma Mia! Jag har väntat jättelänge på att någon skulle vilja gå med mig eftersom mina onda vänner Friday och Smarre gick och såg den utan mig, jag kommer aldrig förlåta er för det, speciellt inte dig Friday! =) Min musikalvän!
Men Alexia är en riktig kompis som följer med mig och ser den!!!

Nu ska jag gå och sova middag, studentlivet är verkligen hårt, efter att ha suttit på en föreläsning i vad som känns som en evighet måste man vila lite...
Puuss





Smarre var e du?



Jag saknar dina kommentarer och speciellt dina fina dikter, härmed kräver jag att du börjar skriva till mig igen. Annars kommer jag bli ledsen och deprimerad och tvinga dig under pistolhot att komma ner till skånelandet och hälsa på mig. Så nu vet du hur det ligger till.
PLUS=)

Godnatt igen.
Sleep tight, don't let the bedbugs bite!

Myskväll



Jag har haft en riktigt riktigt mysig kväll med världens goaste Carroliten. Ibland är det bara så skönt att sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Det är superhärligt att bara sitta med dig gumman. Tack för dtt du är en så himlans gullig vän!

Imorgon blir det skola igen, får väl se om föreläsningen är intressant men det tror jag den kommer bli.
Godnatt allihopa och sov sött!


Underbara Skåne




Okej jag måste erkänna, Skåne är underbart. Jag kan erkänna det trots att jag e Stockholmare=)
Vi har haft världens mysigaste dag i solen ute på den skånska landsbygden.
Vi har sett Ales stenar och ätit myslunch i hamnen och bara njutit hela dagen lång, laddat batterierna för en skoldag imorgon alltså.
Tack för en superdag flickor och pojken!!
Här kommer lite bilder från dagen!







                              








                          

Phew!



Nu har jag varit på anställningsintervju. Ush jag tycker det är så jobbigt att gå på intervjuer när man måste sälja sig själv, jag är så himlans dålig på det där. Jag är såååå himla bra för jag e såååå himla glad och positiv å blablablabla, men förhoppningsvis gick det bra men det får jag inte veta förrän om två veckor. Jag lovar att berätta hur det gick.
Men nu är det iallafall över och snart ska vi åka på utflykt, kommer bli himlans mysigt tror jag!

Hoppas att alla får en toppen toppen dag!

Kommentarer på mina inlägg



Jag tycker verkligen att det är jättekul när folk kommenterar det jag skriver, det är roligt att höra vad andra har att säga. Men ska man behöva godkänna kommentarerna innan de publiceras för att folk inte ska skriva elaka saker? Lägg av! Skärpning nu, skriver man sådana elaka saker så beror det bara på att man är osäker på sig själv. FY!
Ni som skriver elaka saker kan lika gärna strunta i att kommentera!

Godnatt gott folk!

Tjohoooo!



Idag har jag haft besöksrekord i min blogg, det är galet kul att det är så många som vill läsa allt det onödiga jag skriver här. Jag ska försöka vara lite rolig i fortsättningen så ni vill fortsätta=)

Klockan är nu 18.35 och jag sitter fortfarande i pyjamas. Jag måste säga att jag har haft en mycket produktiv dag. Jag har legat i sängen, ätit mat, legat i sängen och ätit mat. Jag har lyckats organisera mina referenser för intervjun imorgon det är väl det enda nyttiga jag har gjort idag!

Men min kära Jessie är min räddare i nöden. Nu kom hon med förslaget att vi ska turista i Skåne imorgon, wieeeeeeee! En tur på österlen, det låter ju hur mysigt som helst, guuud va glad jag blev för förslaget! Och Carroliten ska också följa med, jag är så glad!
Puss på er snyggingar!






Carroliten och Jessie utanför skolan igår



 


Uttråkad



Jag e så uttråkad så att jag håller på och dö! Är ledig tills på fredag och nu känner jag mig helt handikappad, jag vet inte vad jag ska gööööööööööööra! Klockan e ett och jag har inte ens klätt på mig, haha!
Jag är pank så jag kan inte göra någonting som kostar pengar, jag behöver sällskap NU!




Så har man gjort av med pengar man inte har...



Fyyyy, det är så jäkla dyrt att plugga! CSN snälla, kan ni höja studiebidrag och lån? Hur ska man kunna överleva när man måste köpa böcker för 1400 kronor?? Man måste väl äta också? Eller är det någonting man ska prioritera bort så att man svälter ihjäl innan man kommer ut i arbetslivet? Är det de ni vill? VA VA???
Jag kände att det var lika bra att bara beställa  utan att tänka på det, annars kommer det göra så ont i plånboken senare.

Första dagen i skolan var faktiskt inte så farlig alls, bara lite introduktion och så skulle vi bestämma arbetslag, vilket gick förvånansvärt bra denna gång...undrar vad detta kan bero på? De som är insatta kanske har en aning...
Det var skojj att träffa alla igen och det var nästan ingen som hade hoppat av, jag trodde det skulle vara någon iallafall.

Nu sitter jag och väntar på att A ska komma hem från Spanien, det var så himla längesen jag såg henne så det ska bli jätteskojj att snacka lite skit.
Förresten var Lollo förbi här en sväng idag, det var riktigt skojj att se henne igen, har inte sett henne på typ ett halvår, lite konsitgt när man träffat någon varje dag i flera månader. Kul att du är tillbaka gumman!!!

Och Tutten och Majs nu får ni faktiskt göra slag i saken och komma ner och hälsa på, Majs, du har inte ens sett hur jag bor!


Nu ska jag väl äta nån tråkig pasta med tomatsås eller nåt BLÄH!







Tillbaka till verkligheten


Jupp nu är det dags! Tillbaka till skolan. Otaggad, opeppad, har ingen lust helt enkelt. Jag vill inte plugga, men det känns bra att vi ska göra uppsatsen tillsammans J, det enda som känns bra! Nej men det ska bli skojj att träffa alla igen, undrar bara vilka som kommer att komma tillbaka, det känns som det finns flera stycken som skulle ha kunnat hoppa av, men man vet ju aldrig.
Jag måste försöka komma på om jag verkligen vill gå kvar, kolla alternativen för Dublin och om jag kan komma in överhuvudtaget vilket skulle vara helt underbart men samtidigt konstigt att lämna Lund...Oj nu snurrar mina tankar iväg på massa håll och jag ska sluta babbla.

Förresten, någon som har någon bra musik att tipsa om? Jag håller på att uppdatera min ipod och jag känner att jag behhöver lite gladmusik, har så mycket depp...
Nu ska jag göra iordning mig för att sticka till skolan, jag kanske måste käka lite lunch annars kommer jag ju att hungra ihjäl...
Puss på er!


Jag är bäst!



Jag är bäst så är det bara!
Har sökt ett jobb till hösten, det är allt jag har orkat med, för det var det enda jag hittade som jag tyckte passade mig, och vad har hänt nu om inte, JO, en intervju, jag är grym. Det behöver ju i och för sig inte betyda att jag får det men det känns jäkligt bra att få komma på intervju, det är ju trots allt nästan precis det jag har jobbat med i sommar. YES!

Som ni märker så har jag inte så mycket för mig idag, jag har suttit och klistrat in bilder i album, det är mitt projekt för hösten, varje gång jag har råd ska jag framkalla bilder och fixa med album, det tar lite tid så jag tyckte det lät som att det var ett bra projekt!!! Men guuud va jobbigt det var att sitta och pilla med så nu var jag tvungen att ta en paus och organisera alla bilder på datorn istället, hehe man kommer alltid på bättre saker att göra än det man har bestämt sig för att ta tag i. Mohahaha

Hoppas ni alla har en grym dag!
PUSSS



Bilder från helgen






Jessies grusväg





Jag i kvällssol



Jessie kör bil, med sin gård i bakgrunden


                             

1. Jag och Dennis, oerhört snygga
2. Söta Jessie
3. Dennis och Jessie
4. Jag, lite flull kanske?




Första helgen tillbaka




Nu var det måndag igen då. Men det gör inte så mycket för jag börjar inte i skolan förrän imorgon, hoppas jag i alla fall, om jag har tittat rätt på schemat.

Första i helgen tillbaka var händelserik.
Den dumma Stockholmaren har varit turist ute på den skånska landsbygden, det var spännande och väldigt väldigt mysigt! Var hemma hos Jessie som verkligen, i alla fall med min mått mätt, bor på landet. Först åker man ut bland åkrar och öppna landskap, tills man kommer till en grusväg, sen kör man på den vägen så långt det bara går och sen e man framme. Men guud så mysigt det var där ute, ni bor verkligen jättefint gumman!
Var på kräftskiva med Carro och hennes kompisar ute på landet också, det var en spännande upplevelse att försöka tyda vad ett gäng grötiga skåningar säger, men jag börjar vänja mig=)
Lördagen hade jag och Jessie lite förfest hemma hos mig och sen kom Dennis och hälsade på, det var trevligt! Det blev en sen natt och alla kanske inte mådde jättebra igår (Blinkblink!)

Nu ska jag ut på stan och fixa lite grejor till skolan, det kan ju vara bra att åtminstone ha ett block och en penna...
Puss på alla underbara människor!

Gammal och tydligen mamma

Inte nog med att jag känner mig gammal, nu har jag fått bevis på att jag är det. Tydligen ser jag ut att vara mamma till en 21årig Jessie, kul, jättekul!
Så här var det, jag och Jessie har varit på Ikea och köpt lite saker till min lägenhet, vi står utanför med våra saker på väg till bilen så kommer det fram en kille och vill ställa några frågor om vårat hushåll. Eftersom vi inte hade bråttom så ville vi vara snälla och svara. Det skulle vi ALDRIG ha gjort, iallafall inte om jag hade velat ha mitt självförtroende i behåll.Vi svarar iallafall och efter några frågor inser han att vi inte bor tillsammans och kläcker då ur sig
- Jaha, så du är inte hennes morsa?
Och tittar frågande på mig.
SCHYSST! Nu känner jag mig ju inte precis yngre! Men jag undrar hur gammal han trodde jag var och hur gammal han trodde Jessie var...?



Ser jag ut att vara hennes mamma?




RSS 2.0