Jag lever!

Jag lever!
Jag orkar bara inte blogga just nu, har ingen lust helt enkelt, kanske kommer tillbaka snart, we'll see!

Puss på er

Mys, bus å en himla massa djur!

Nu har jag precis kommit hem från en underbar helg i Skåneland.
Kom ner till underbara Skanör i fredags å har varit där hela helgen. Blev strandbaden i fredags vilket var skojj, dock en väldigt skum lokal och ett väldigt dåligt insläppningssystem.
Vaknade på lördagmorgonen med två vovvar i sängen som ville gå ut på promenad. Satte på mig regnjackan ¨gick ut i regnet. Kom ner till Flommen å insåg att jag verkligen är gammal. Jag blev helt lugn och superavkopplad, det är så himla himla fint där nere. Regnet gjorde det nästan bara mysigare!

Sen har helgen bestått av en himlans massa avkoppling, god mat av vår privata kock marcus, bad i poolen och en väldig massa bus med alla djuren. Fyra hundar och två katter, det blir en himlans massa kelande de.

Igår hann jag och J med en tripp till min gamla hemstad Lund för att träffa Dennis och hans sockersöta flickvän. Det var ett halvår sen jag pratade med honom och det var så himla kul å ses, nu får de inte gå så lång tid igen. Satt på ett fik och bara pratade om allt mellan himmel och jord, mys mys mys!

Jag har varit jätteduktig på att fota på dagarna i skanör men har inte en enda kvällsbild:) så ni får nöja er med de jag har!!!!

Snart är det tillbaka till verkligheten och tillbaka till jobb! Men på fredag blir det gotland med mina fina å en veckas semester, can't wait!
















Längtar!

Om lite mer än en vecka åker jag ner till skånelandet och mina underbaringar som finns där nere, några av dem har jag inte träffat på ett halvår så de ska bli så himla skojj! Det kommer bli en galet kul helg. Gör er redo för lite smirremadness flickor! Nu har ni fått vara utan mig läääänge så nu e de bara att börja ladda:)

Just nu är de bara jobb å jobb å jobb. Hann med en middag med syster, hennes pojkvän och min Smarre ikväll i alla fall. Hemmagjorda hamburgare, med hemmagjorda pommes frites, guacamole och grönsaker, mums! Kaffe å en cigg på de så var kvällen fulländad.
Eftersom jag jobabr 8 timmar om dagen alldeles själv just nu så är jag så sjukt sällskapssjuk när jag slutar. Då är det skönt att bo hemma å komma hem till syster som håller en sällskap. Tur att jag kommer ha Frida som granne när jag flyttar så jag kan gå å knacka på om jag känner mig alldeles för ensam:)

Nej nu måste jag nog sova:)

Puss på er...


Sommarregn

Efter strålande sol och tryckande värme i nästan två veckor så regnar det idag. Jag sitter under en filt med en kopp kaffe å en liten rädd katt på magen å njuter. Ibland är det riktigt skönt med regn. Det känns som att det passar min sinnesstämning idag, skönt att slippa gå ut i solen å vara glad. Perfekt att ligga inne å lyssna på regnet som smattrar mot rutorna.

Har kommit på att jag saknar mina skåningar väldigt mycket just nu, har inte hört något på jäääättelänge, va gör ni?

Nu ska jag snart träffa min Smarre för att äta lunch och prata av mig, efter det känns det nog garanterat bättre!


Så besviken man kan bli...

Lite lessen just nu, fattar inte riktigt vad som hände... nu är du i alla fall borta å vad kan jag göra? Ingenting. Irriterar mig bara lite på att det bekommer mig så mycket.




RSS 2.0