Första advent



Idag masade jag mig upp ur sängen vid elva, jag har blivit en nattuggla som inte kan somna förrän typ vid tre så jag låg och tittade på what happens in Vegas halva natten. Sen på morgonen gick jag upp och städade lägenheten, bytte lakan och fixade jättefint. Sen gick jag till Åhléns och handlade en stjärna att hänga i fönstret i köket och lite ljus och annat fix så nu är det verkligen jättemysigt här hemma. Det gör susen för humöret kan jag säga!
Idag känns det bättre, lite lättare, jag har pratat om det och det känns som att det inte spelar någon roll vad jag bestämmer mig för, för jag har världens bästa människor omkring mig som alltid stöttar mig i alla lägen.

Imorgon börjar en tvåveckors praktikperiod vilket  jag inte ser fram emot, men det kommer nog bli bra ändå, man måste ju vara lite optimistisk:)

Den här veckan är sista veckan som jag bor med A på tullis, på fredag tar hon sitt pick och pack och flyttar ifrån mig. It's the end of an era! Ett och ett halvt år har vi lyckats stå ut med varandra, så det kommer helt klart bli konstigt! Speciellt den tiden som jag kommer bo kvar här utan henne! Tomt!

Nu ska jag kolla lite på tv, hoppas alla har en riktigt mysig första advent!



Ibland så...



Det är inte meningen att göra folk oroliga, verkligen inte. Förlåt. Men det här är någonting jag måste fundera ut på egen hand, jag kan inte bli påverkad av andra utan jag måste hitta rätt själv. Jag har gått vilse och måste hitta tillbaka till den rätta vägen. Hitta tillbaka till mig själv, mitt spralliga, glada själv. Jag är inte så här, jag är inte det, jag vet inte riktigt vad som händer i mig. Låt mig hitta det själv, jag kommer tillbaka, jag gör det.
Tack för att ni är underbara.










Stort beslut



Jag har ett jobbigt beslut att fatta. Det är svårt och tungt och jag blir ledsen av det. Men det funkar inte just nu, jag måste hitta sättet som gör att jag mår bra, för det gör jag inte just nu. Min hjärna är ett enda stort virrvarr av tankar och känslor och ja, jag vet inte vad.

Jag är inte mig själv, har inte varit det på ett tag.



Tom



Jag känner mig bara rätt tom just nu, det är därför jag är tyst. Har ingenting att skriva om. Har det lite tungt just nu, en klump i magen. Hoppas det går över...

Hoppas ni mår bättre.






Vill inte



Jag vill inte åka tillbaka! Jag vill inte! Och anledningen till det är praktiken, den dumma jäkla praktiken, jag hatar den. Innan jag får åka hem nästa gång till jul så är det två långa dumma praktikveckor. Jag kommer bli deprimerad. Det ska bli så skönt nästa år att slippa det, ush va hemskt det låter men det är så jag känner, jag ska väl inte ljuga om det!

Nu måste jag gå och packa ihop mina saker som på ett mycket mystiskt sätt har hamnat över hela huset, man är jäkligt bra på att sprida ut sig bara på några dagar, jag tror att det ligger i våra tjejgener.

Å förresten, jag saknar DIG, jag gör verkligen det.

PUSS




Två världar



Jag har två liv. Två liv som jag verkligen tycker om men ibland är det verkligen förvirrande. Ibland känns det som om man står med en fot i vardera värld. När jag är i Stockholm saknar jag sötnosarna i Lund och när jag är i Lund så saknar jag alla här hemma. Ja Stockholm är fortfarande hemma för mig men det börjar kännas så mer och mer i Lund också. Jag får alltid en liten tomhetskänsla när jag har varit här i några dagar och snart ska åka tillbaka, det är jobbigt för att jag hatar att säga hejdå, jag hatar att inte kunna säga att vi ses imorgon. Men det blir ju lite så att man bygger upp en fantasibild av att är så otroligt bra här eftersom det är det när man inte ser alla så ofta, då tar man ju verkligen vara på de få dagarna man ses, det blir liksom inte en vardag på samma sätt det är när man bor nära varandra.

A, jag älskar verkligen dig så himlans otroligt mycket. Du betyder allt för mig och jag vet inte om jag skulle vara den person jag är utan dig. Vi kan vara ifrån varandra under långa perioder men när vi ses igen så plockar vi bara upp där vi slutade och det är aldrig några problem. Det är verkligen vänskap. Finns det något bättre än att veta att man har en sådan vän? Och det bästa måste verkligen vara att jag vet att jag inte bara har en sådan utan flera stycken. Det är underbart härligt!

Nu sitter jag här i sofan hemma i huset och tittar på min syster som har somnat med en kissekatt på magen och en till på golvet precis brevid, det är ju för gulligt!


Ett oväntat meddelande kan göra en väldigt glad, jag blev väldigt förvånad och väldigt glad!

Godnatt i den mysiga snöiga kvällen, sov så gott alla underbaringar!





Insnöad?



Idag sitter jag hundvakt åt mina kusiners gulliga vovve Jessie, hon har precis blivit opererad och behöver skyddstillsyn hela tiden. Man märker att hon inte riktigt är sig själv eftersom så fort jag inte sitter vid hennes sida så får hon panik och börjar gnälla. Så det är bara att gilla läget och parkera sig i soffan och göra henne till lags, som tur är så e det snöstom ute så det går ändå inte att hitta på så mycket. När vi skulle gå ut på tomten ett tag så fick jag knappt upp dörren för all snö.
Nu sitter jag och ska boka flygbiljett tillbaka till skånelandet men jag vet inte riktigt om jag vågar, fick precis höra att en kompis kompis skulle flyga till norrland och allt är inställt på grund av snön. Jag får väl gå in och läsa tidningarna.

Helgen har i alla fall varit jättemysig, alla gamla godingar som är hemma har jag hunnit med. Lördagkvällen bjöd först på tjejkväll där jag insåg att jag är kär i min Smarre och min Betty, hur kan man vara kär i sina tjejkompisar? Hihi, men de e jag i alla fall. Sen gick vi hem till Smarres pojkväns kompis och fortsatte kvällen med en jäkla massa alkohol och guitarhero. Klockan fem insåg vi att det kanske var läge att call it a night. Träffade en väldans söt pojke oxå, haha! Så gårdagen var allt annat än pigg! Men snälla lillasyster ställde upp och körde sin storasyster till MAX så vi kunde bakisäta lite!!

Ikväll ska jag äta middag med Anna, Emi och Madde, det kommer bli supermysigt!
Nu ska jag ta hand om sjuk hund.
PUSSSS




 

Hej mitt vinterland



Åh, vad jag önskar att det var jul nu. Det skulle bli en alldeles magisk julafton om det hade varit idag. När jag gick upp imorse och drog upp rullgardinen så var hela världen täckt av ett mjukt vitt täcke. Jag tycker alltid det känns som att världen står still när den första snön kommer. Det känns som att alla saktar ner tempot för ett tag, stannar inne framför brasan eller tar på sig skidorna och åker ut på en sväng, Underbart är vad det är, jag älskar den första snön. Det känns som att allt det gråa höstvädret och humöret sveps in i det magiska täcket.

Jag, Smarre och Friday blev inspirerade av snön och åkte iväg för att inhandla lite saker till nyår. Det blev lite saker till dukningen, jag tror att det kommer bli hur fint som helst.
Sen fyndade jag välbehövliga underkläder på rea, ibland ska man verkligen ha flyt!

Inatt låg jag vaken hela natten med megasmärtor i rygg och nacke, jag låg där och vred och vände på mig. Så klockan fem på morgonen när jag satt i fönstret och tittade på snön så fick jag ett välkomnat telefonsamtal, det var konstigt, du kände på dig att det behövdes. Vi pratade länge och om allt mellan himmel och jord, jag blir glad av att prata med dig. Jag blir ledsen av att jag får träffa dig så sällan. Men just nu är jag bara glad att veta att du inte har glömt mig!
Jag säger ju det, den första snön kan vara magisk.

Så vill jag säga ett par ord till min J, ta nu vara på de här dagarna med din sötis. Det kommer kännas bättre sen och jag kommer finnas här om du behöver vara ledsen, för det är tillåtet, det är skönt att få vara det. Du vet att jag tycker om dig min lilla fröken!

Ha nu en riktigt skön lördagskväll, tänd ljus, gör en kopp varm choklad och sätt dig och titta på snön!







En dag i kylan



Idag har jag varit inne i storstaden för att se om jag kunde hitta något fint, hälsade på lite på gamla jobbet för att inse att det nästan inte finns någon kvar längre så de blev inte så mycket skitsnack som det brukar bli när jag e där och säger hej. Jag köpte i alla fall ett par efterlängtade ullsulor till mina stövlar så nu slipper fötterna bli till isbitar när jag är ute och knatar i vinterkylan!!!

I Stockholm är det idag sjuuuuukt kallt, jag är inte alls van vid att det är så himlans kallt, så det var bara att rota fram min mysiga boomerangjacka för att få lite värme, gud vad jag har saknat min mysiga jacka. Var inne på Boomerang för att kolla på en ny, jag har kommit på att jag har haft min i åtta år, ÅTTA år, det är helt sjukt och den är fortfarande fin. Jag bestämde mig för att jag nog ska investera i en ny eftersom den som sagt håller länge så är den helt klart de tusenlappar som den faktiskt kostar. Jag får sälja min stora mega jacka på blocket så kanske jag har råd att köpa en ny!

Ikväll blir det antagligen bio med alla godingar, om vi lyckas få några biljetter, Madagaskar 2 ska det förhoppningsvis bli men eftersom den har premiär idag så är det lite svårt att få biljetter. Annars blir det nog filmmys i soffan istället antar jag!

Nu ska jag gå iväg och försöka organisera upp kvällen lite!
Hoppas ni får en underbar kväll i kylan!
PUSSSS



Godnatt!


Godnatt alla underbaringar. Nu ska jag gå å lägga mig i min jättejättesköna säng och sova hur länge som helst för imorgon behöver jag minsann inte passa någon tid. Jag kan sova precis hur länge jag vill. Sen ska jag hälsa på gamla jobbet och se om detr är någon man känner kvar där och titta på en klänning som jag vill ha, inte för att jag vet hur jag ska kunna köpa den utan pengar men det blir nog bra på något sätt=)

Godnatt på er igen.
Sleep tight, don't let the bedbugs bite!
PUSS






Smirre i storstaden



Nu är lilla jag i Stockholm. Hemma hos mammsen och pappsen och syskonen och katterna, det är mysigt att vara hemma lite. Just nu håller mamma på att laga god mat till mig, det luktar mums här, det blir fläskfilé tror jag minsann! Ibland måste man ju skämmas bort lite och äta finare mat än köttbullar och makaroner!

För övrigt så är jag inte speciellt pigg idag, var ute igår, förfest på Tullis och sen VG's, det var riktigt trevligt men jag tror jag blev lite full. Ramlade när jag var ute och slog upp halva knät så nu är det svullet och blått, det ser inte jättefint ut måste jag säga. Men men det är smällar man få ta om man vill ha skojj, hehe. Sen tog jag och D hand om en liten ynklig flicka som inte mådde jättebra, trösta lite och natta henne var vad vi fick göra, men sen sov hon i alla fall hela natten och verkade lite gladare när hon vaknade. Då blev det härlig bakisfrukost med pizza...mohahaha, när man är bakis får man äta absolut vad som helst.

Nu ska jag nog lägga mig i soffan med en av mina murvlar på magen och tittta lite på tv, och bara njuta av att varra hemma!!!

Hoppas ni får en trevlig kväll!
PUSS



Snart får Smirre träffa sin Smarre




And the rain keeps falling down



Det känns som att det har regnat i två veckor nu. Det känns nästan som att det inte finns något slut på regnet, jag blir galen. Regnet påverkar humöret också. Det känns som om att man bara vill ligga inne å mysa, inte gå utanför dörren, ut i kylan och bli blöt. Jag vill ligga under täcket med tända ljus och njuta av värmen. Eller åka till en varm paradisö och bo i en bungalow från stranden. Imorgon ska jag i alla fall åka hem till storstaden och träffa alla! Äta mammas mat och njuta lite, en minisemester helt enkelt, det ska bli mysigt. Och så ska jag mysa med mina små katter som jag saknar jättemycket!

Ikväll blir det i alla fall utgång, så det ska bli riktigt skojj.
Nu ska jag gå och packa!

TJIPP!




Nordpolen here I come



Eftersom min söta vän Jessie nästan har lovat att ge mig mitt första bidrag till min "Hitta den enda högerhänta isbjörnen expedition" så tänkte jag nu be alla mina superdupermegapowerGULLIGA läsare att följa i hennes fotspår! En liten donation bara så jag kan följa mitt kall här i livet, snälla, rara, söta megagulliga ni! Det är faktiskt ett viktigt uppdrag att hitta denna isbjörn, han kanske lever helt ensam och övergiven och kanske....kanske...verkligen behöver en Smirre som räddar honom.
Tänk på honom nu va!






The soundtrack of MY life



Alltså, är det bara jag som är knäpp eller känns det ibland som att när ni sätter på en låt på ipoden och går omkring på stan så blir låten liksom soundtracket till din alldeles egna film? Låten passar liksom perfekt in med i vilken takt du går, å¨vilket humör du har just då...Eller?!? Snälla säg att det inte bara är jag som är helt knäpp i huvudet.

Imorse när jag stod å väntade på bussen så hände nånting skumt. Jag stod där i godan ro och väntade på bussen och var arg på det sjukt hemska vädret. Så gick det förbi en gubbe i typ 60 -års åldern, han granskade mig från topp till tå och så gick han förbi igen och gjorde samma sak och sen IGEN. Sen kom han fram till mig å tittade på mig igen, jag tog ur mina hörlurar och skulle kolla vad han ville då säger han : "Får man lov att bjuda fröken på någonting gott?" och så blinkade han till mig på ett sånt där snuskigt, äckligt gubbvis. FY, va äcklig han va, ush! Ungefär som när D skrattar sitt äckliga gubbskratt!

Konstig dag man har haft då!
Nu ska jag laga köttbullar och makaroner!




Pilates for dummies



HAHA, jag har verkligen hittat rätt. Pilates for dummies, det är min nya grej. Jag har idag laddat ner en pilatesvideo och haft en liten egen lektion här hemma i min ensamhet. Fy fan va jobbigt det var för mina stackars otränade muskler, jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon, men det är väl bara skönt antar jag eftersom man då känner att man har gjort något. Men videon,  jag måste säga att jag tycker den var skitbra för puckon som jag för där förklarar de både hur man ska göra och hur man INTE ska göra, det kan liksom inte gå fel! Nu skulle jag vilja gå ut på en promenad eftersom jag fick massa energi men jag tycker det är lite läskigt att gå ut i mörker och kyla.
 
Ska kolla lite på tv istället. Trevlig kväll!






Underbaringar



Idag har varit ytterligare en dag av föreläsningstråkeri och häng i skolan. Jag och J fick i alla fall näst intill klar vår projektplan för uppsatsen så nu är det bara att tuta och köra.
Sen skulle vi gå och låna en diktafon till våra planerade intervjuer och gick till uthyrningsrummet och frågade killen där "Vi vill boka en sån där grej som man spelar in intervjuer med" och fnissade väldigt mycket eftersom vi själva tyckte att vi var skitroliga, men tråkmånsen som stod där tyckte absolut inte vi var speciellt kuliga och svarade bara tillbaka att det fanns ingen ledig när vi ville ha den. SURPUPPA! Ha lite humor damn it!

Sen var det värderingsövningar med vår klass, ja vår klass bestod under den här lektionen av åtta stycken tappra själar som stod ut med hålet på tre timmar. Jag tycker att vi ska ge oss själva en klapp på axeln för att vi har varit så duktiga idag!

Tack mina små underbaringar för att ni gör det värt att gå till skolan!
Så vill jag ge en speciell bamsepuss till min lilla C, för du e underbar, glöm aldrig de och låt inte dummingar förstöra ditt spralliga jag!

Nu ska jag äta lax å potatis, MUMS!


Nationsutgång och bråk med uteliggare



Hej alla söndagströtta filurer.
Idag är jag trött, riktigt trött, det blev ganska sent och framförallt en del alkohol igår, Josse den lilla dummingen bjöd på tequilashots natten lång så det blev en del måste jag säga. Så idag mår man ju som man förtjänar, men det var en riktigt trevlig kväll.
Däremot så slutade den riktigt konstigt. Jag, Dennis och Josse stod utanför ett hamburgerställe å käkade pommes frites och hoppades på att det skulle sluta regna. Vi stod där å snackade skit å va allmänt fulla, så helt plötsligt kommer det en uteliggare och vill börja snacka med oss. Han ville ta i hand med Dennise vilket han inte var jättesugen på och då small det. Gubben blev sjukt jävla förbannad å började skrika att D var en dålig människa som absolut inte skulle kunna bli lärara å bla bla bla, han stod riktigt nära honom å verkligen bara muckade. Jag å Josse blev skitsura men D bara stod där helt superlugn och tog allt, tog upp telefonen och ringde polisen, inte mer med det. Jag var verkligen imponerad av att han kunde hålla sig så jäkla lugn, det kunde ju inte vi brudar. Bra gjort!
Sen gick jag hem och ramlade i säng för att på morgonen vakna upp av en oförskämt pigg Jessie so mobbade mig hela morgonen för att jag såg ut som ett vrak och stank sprit. Bara för att det för en gångs skull var ombytta roller ditt mongo!
Men som plåster på såren bjöd lilla fröken på en lyxfrukost med nybakta frallor och lussebullar, MUMS, så var nästan allt förlåtet...mohahaha.

Imorgon är det tillbaka till skolan då, men snart blir det hem till stockholm för att hälsa på alla som jag saknar!!! På torsdag kommer jag och gör stan osäker igen!!!



Här kommer lite biler från lördagskvällen


                   

         




Lördagsladdad!



Jag är pigg, glad och sjukt sugen på fest ikväll! Jag var hemma igår med A och kollade på idol och käkade chips som ni säkert redan vet om ni läste mitt förra inlägg! Så  nu är det all in ikväll. Det blir nation med galningarna och det ska bli skojj!
Va nere på stan tidigare idag i ösregnet och skulle bara kolla lite och köpa en ny deo eftersom jag har fått för mig att min vanliga luktar svett, jag tror inte att det är så egentligen men man måste noh byta ibland, så nu har jag i alla fall köpt en ny, tänkte att ni kanske ville veta det=)
Men såklart så slutade de med att jag inte bara ko hem med det jag hade planerat att jag skulle inhandla vilket var deo och värmeljus, det blev också ett fint linne och ett par örhängen! Den här gången ska jag komma ihåg att behålla plastplupparna eftersom jag förbrukar örhängen som en galning, jag tappar dom bara hela tiden! Tur att de är billiga på H&M!!!

Nu ska jag diska lite å fixa naglarna å sen blir det en lång härlig dusch! Sen ikväll då ska vi göra stan osäker!
Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!


Chips till middag



Har precis kollat på idol å druckit en öl. Min middag idag bestod av blåbärspaj vid fyrasnåret och chips till idol, en mycket hälsosam kost om jag får säga mitt! E de fredag så e de!

Nu ska jag gå och lägga mig å sova, eller kanske kolla på the hills som jag har fastnat i=)

Puss å gonatt!



Ett gäng 12 -åringar på högskolan



Idag har vi varit i skolan hela dagen. Dagen började med en föreläsning som var så jäkla tråkig att vi inte hörde ett ord av vad hon sa eftersom hon babblade om något helt annat än det hon egentligen skulle prata om. Bland annat något om att hon trodde att hon var en räv... undrar om hon var hög eller nåt? HAHA. I kaffepausen så stack jag, J å D å satt å hängde å snackade massa skit istället, det kändes som det var mycket mer givande än en jäkla föreläsning man inte fattade något av.
Sen på eftermiddagen var det redovisning av vår uppgift demokratiskt arbete, det gick bra men det var inte jätteskoj att sitta och lyssna på. Men sen när lektionen var slut så började kaoset. Några började bråka om arbetslagsindelningen och så blev det kaos. Alla satt typ och skrek åt varandra och höll på att tönta sig, vi i mitt arbetslag är ganska nöjda med situationen och satt bara tysta. Det är roligt att ett gäng vuxna människor ska hålla på å bråka som tolvåringar, herregud, nu är det väl dags att skärpa till sig!!!

Efter skolan skulle vi ta tåget tillbaka till Lund och sitter å flummar som vanligt en ferdagseftermiddag efter klassbråk! Vi sitter å pratar om Jessies vandring och att en ren hade ätit upp hennes mat som hon glömt utanför tältet. Så frågade jag om hon verkligen hade sett renen och hur hon kunde veta att det var renen och inte nån annan hungrig varelse, varpå gulle C säger : Men renar, finns dom ens på riktigt?
HAHAHAHAHAHAHAHA, du är bara för söt ibland när du pratar innan du tänker!!! Hon tänkte på jultomten, gullunge!!
Sen blev det espressohouse med C för lite fredagslyx, chokladmuffins och blåbärspaj, MUMS!
Så fixade jag och D äntligen gästkort till honom så nu blir det äntligen nation igen och inte nåt himlans Herkules!

Nu ska jag gå å mysa lite!

Ha en trevlig fredagkväll!!!


Myskväll med grisen!



Nu har Jessie precis gått hem. Vi har haft en myseftermiddag med tända ljus, femhundra som jag verkligen krossade henne i. Tur i spel, otur i kärlek haha! Sen åt vi en supergod middag bestående av fläskfilé med, champinjon/paprika sås och pasta, det var verkligen supergott!!!

Annars har de inte hänt jätemycket idag förutom att inredningsarkitekten har varit här för att se hur hon ska styla lägenheten inför visningarna, det tog väl ungefär 10 minuter och det är vad jag har lyckats göra idag! Mitt liv är verkligen spännande ibland=)

Nu ska jag nog fundera på att gå å lägga mig å kanske kolla klart på filmen som jag somnade till igårkväll!

PUSS!!!



Vad ska jag göra idag?



Jag skulle praktiserat idag men det blev inte så, så vad ska jag nu hitta på? Jag funderade på om jag kanske skulle ta en tur på stan och kolla på lite julklappar men det vill jag inte göra för jag vill göra det i december när allt julmys har kommit fram. Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra förutom att gå och handla mat och vänta på att Jessie ska komma hit i eftermiddag...

Idag har jag även fått en enorm egoboost så den tänker jag leva på ett tag=)

Ha en trevlig dag



Förvirring i Malmö



Idag har vi varit på central fältdag i Malmö, först fick vi lyssna på en journalist om hur man kan använda massmedierna och framförallt tidningarna i skolan, hur man kan skriva en artikel och massa anna intressant information. Ett stort plus var också att vi blev bjudna på frukost med fralla och kaffe samt lasange till lunch, mycket trevligt måste jag säga.

Sen efter lunch skulle vi till en skola i Rosengård och lyssna på hur man förbereder flyktingar som inte talar svenska för att komma in i den svenska skolan och lära sig svenska. Jag, Carro och Emelie skulle köra dit och en viss liten korv sa att hon hittade, men NEJ NEJ det gjorde hon inte. Vi irrade först runt i Malmö och försökte hitta Rosengård, vilket resulterade i att den dumma Stockholmaren som typ aldrig har kört i Malmö annat än till vår skola fick gå på SIN känsla och den stämde bättre än dom som faktiskt kan något om denna stad. Har man bra lokalsinne så har man=)

Sen när vi väl kom till Rosengård så hittade vi inte den nedrans skolan. Vi stannade massa människor på gatan för att vi skulle kunna fråga, alla var verkligen HUUUUR trevliga som helst och förklarade vägen, det var bara de att det verkade som att inte hade nån aning om var den låg men ville vara snälla och hjälpa oss. Efter ytterligare många minuters förvirring kunde vi äntligen gå in i skolan och lyssna på den tråkiga föreläsningen. Det var intressant men tråkigt upplagt!

Det var sammanfattningen av min mycket långa dag, hehe.
Jag mår bättre idag i alla fall för alla er som blev lite oroliga för min skull. Det är ingen fara, sånt där går över och det vet jag att det gör, det är bara väldigt jobbigt när man är mitt inne i det.

Nu ska jag gå och försöka rota längst inne i kylen och kanske hitta något bortglömt som man kan tillaga!

Tjipp så länge!




Panikångest



Den här känslan har jag haft förut. Det var 2005 i Dublin. Det var bland de värsta jag nånsin varit med om och nu känner jag samma känsla igen. Jag kan inte andas, jag har panik, jag vill bara falla ihop i en hög och gråta. Jag känner mig helt maktlös, jag kan inte längre kontrollera situationen, den är ohållbar.
Tror jag behöver sömn...nu...ja...andas...sova...vakna...andas och försöka lösa det, just nu kan jag inte...vill bara sova.

Godnatt, vi hörs imorgon.







 

Lite extrapengar



YEES! Jag la upp böcker från gamla kurser till försäljning igår och har idag fått massa svar så det innebär att jag kommer få lite välbehövliga extrapengar den här månaden, TJOHOOOOO!

Idag har jag varit i skolan hela dagen och vi har varit väldigt effektiva och lyckats med konststycket att göra klart hela vår redovisning plus att ha massa extratid och hänga innan föreläsningen, detta enbart för att vi är så underbart effektiva, tack gruppen!!

Sen väntade jag och Jessie på tåget på stationen och unnade oss en dyr kaffe på espressohouse!
För er som undrar så slöt vi fred idag, jag insåg att hon kanske inte är så dum i alla fall, hon kan vara ganska snäll ibland, när hon vill, min lilla gris!
Sen när vi skulle gå på tåget så går vi där och snackar lite skit och är allmänt förvirrade så jag glömde köpa en biljett men eftersom jag är så underbart söt och gullig så fick jag slippa bli avkastad, HEHE!

Nu ska jag ta och laga lite mat till min mage som skriker på mig!



Bara för att jag e såååå söt, hehehehe.



OND är vad du är OND!



Bara för att göra det lite mer offentligt, jag och Jessie har nu sagt upp bekantskapen med varandra. Hon har bevisat för mig att hon inte är en riktig vän genom att lämna mig ensam på MSN med mina knäppa funderingar och ingen att ta ut det på. Därför är hon nu struken ur mitt testamente och mina dammråttor kommer nu att hamna hos någon mer kapabel att ta hand om dom.

- Smirre 081110








Mongomuppen



Helluuuuuli! Efter en ondskefull eftermiddag bestående av ilska och irritation är jag nu personlkighetsförändrad. Säg hej till MONGOMUPPEN SMIRRE! Jag e flummmmmmmmig och övertrött och sjuk i huvudet helt enkelt. Jag är uttråkad, jag vill typ gå ut och festa eller nåt, det skulle vara skojj, ett sätt att bara glömma bort allt det där jobbiga som vi fick veta att vi har i skolan de närmsta veckorna. LALALALALALA, jag strejkar, det är så min hjärna fungerar under stress, jag blir avslagen och tänker inte alls på skolan utan vill bara ha kul. Jessie, Carro kan vi inte bara skita i skolan och dra iväg till en varm solig ö och dricka paraplydrinkar tills kursen är över? KOM IGEN DÅ!!!! JAG VILL!!!!
Nu ska jag vara tyst och hoppas på att mina medbrottslingar tar mitt förslag på allvar!!

PUSSSSSSSSSSSSSSSS!



Känns inte de här lite mer lockande än plugg?




Jävla pungråtta!



Fan jävla skit helvete FAAAAN! Jag hatar den här nya kursen efter en föreläsning och en genomgång av kursen. Vi har en examinering på FREDAG, detta endast en vecka efter vår MEGAstora tenta där man skulle ha läst typ 8 böcker. Hur snällt är det? Kan man inte få andas åtminstone en liten stund mellan kurserna? Dessutom finns det absolut INGEN tid för oss att förbereda redovisningen eftersom vi har obligatorisk fältdag på onsdag och på torsdag ska jag till praktiken. Så det blir till att sitta imorgon före och efter föreläsningen för att ha någonting överhuvudtaget att presentera.
Och så är jag irriterad som fan på några jobbiga människor i klassen, ett litet TACK är det enda jag begär, inte en ond blick å ett irriterat grymt, nu får det bli skärpning, eftersom jag inte får något tillbaka så är det slut på snälla Smiire SLUT, hör ni det!

Ett litet glädjeämne i allt detta mörker är i alla fall att SuperJessie och SuperSmirre fick godkänt på artikeln som vi skrev, YEEES alltså, fy fan va bra vi är!!! Nu ska vi bara göra nästa del ännu grymmare!





Schnuffi, vi e så bra!



En stormig dag



Idag när jag vaknade tänkte jag att jag skulle gå ut på en långpromenad för jag kände verkligen att jag behövde röra på mig, så jag tittade ut genom fönstret och det var väldigt grått och trist men det regnade i alla fall inte så jag bestämde mig för att gå ut! När jag hade kommit en bit in i stads parken började det ÖSREGNA och STORMA, jag tog typ ett steg framåt och 80 bakåt för det blåste så hårt men eftersom jag hade tagit mig ut så gav jag inte upp, nej nej, jag var ute och gick i 40 minuter. Nu är jag en iskall och blöt isbit så jag tror jag måste hoppa in i duschen för att tina lite!!!

PUSS!




En blöt trasselsudd



Idag är det din dag pappsen!



Grattis på fars dag pappa! Hoppas du har det trevligt i Milano!!!






Jag vill ha den!



Halloj på er alla söndagströtta människor.
Igår va jag ute å spelade biljard med massa människor å drack en massa öl, jag va inte speciellt bra på biljarden men jag lyckades sätta ett vinnande skott (säger man så i biljard?!?) men sen förstörde jag min braighet med att sätta vår egen boll i nästa spel så att vi förlorade, sorry Plexi!
Sen satt vi i MUF's lilla lokal och drack en massa sprit och lyssnade på gamla klassiker, det var trevligt!
Sen gick jag och en av Mackans kompisar till Herkules men de va inge skojj så de blev de pommes frites och hem till sängen för min del! Men idag mår jag sjukt bra och är jättepigg så de känns bra=)

Imorse var jag på en lägenhetsvisning, å den var bara såååååå himla fin, så himla mickisig!!! Där vill jag bo!
Hoppas hoppas!
Ska på en till i efetrmiddag så vi får väl se var det leder!!!

Nej nu ska jag slappa lite, för jag får det utan att känna dåligt samvete för att jag inte pluggar HAHA!
TJIPP!


Ipodmess



Nu har jag suttit i flera timmar och försökt organisera min IPOD, det har hänt någonting konstigt. Alla mina playlists har blandats och jag blir GALEN! Det är liksom 1700 låtar som har hamnat på fel ställen så det är inte så jäkla lätt att fixa det. Kan man inte anställa någon som kan komma hit och fixa till det och göra nya fina playlists till mig? Någon som kan ta betalt i form av en öl kanske? Någon frivillig? Vore verkligen jättesnällt=)

Ikväll blir et biljard och utgång med Alexia, eftersom jag log och sov hela dagen/kvällen igår så känner jag att jag måste hitta på något skojj=)

Vad ska du hitta på ikväll?

TJIPP


Biljard med Mackansnackan å Plexi



Eftertenta och onda grannar gjorde mig lamslagen



Efter att ha sovit i typ lite mer än 12 timmar så känner jag mig äntligen som en människa igen. Natten till igår var nog en av de absolut värsta i mitt liv. Jag gick och la mig tidigt för att jag visste att jag skulle upp aptidigt för att göra tenta. Jag fick väl sova någon timme innan dom jävla idioterna ovanför kom hem och skulle ha efterfest. Klockan 04.00 gick jag upp och knackade på och försökte snällt förklara att jag hade tenta imorgon, eller ja om bara fyra timmar faktiskt. Då skrattade dom mig rakt i ansiktet, stängde dörren och höjde musiken. Hur FAN kan man vara så fruktansvärt respektlös? Det är helt ofattbart. Jag kan tycka att det är jobbigt när folk har förfest men det är ändå så otroligt mycket lättare att acceptera eftersom de faktiskt går iväg innan klockan blir för mycket. Men att ha efterfest på en torsdag, till, vänta nu här, nu kommer det bästa KLOCKAN 7 på morgonen, jag mötte dem i trappuppgången när jag var på väg till skolan!
Klockan fem på morgonen bestämde jag mig för att ringa polisen bara för att få veta att de inte kunde göra något. Så när jag skulle masa mig upp för att gå till skolan var jag allt annan än glad kan jag säga.
Som tur var tror jag faktiskt att tentan gick okej, annars hade jag nog skjutit någon.

Efter tentan åkte jag å Dennis å käkade thai för att bli lite glada igen!
Sen var det visning för min del och senare på kvällen var det meningen att jag skulle gå på tentafest, men det gick inte jag var totalt död och fungerade inte som människa så det var bara sängen som gällde, och nu efter 12 timmars sömn känner jag äntligen som mig själv igen.
Lördagsmorgonen har bestått av städning och tvättning så nu är det i alla fall mysigt här!!!

Den stora pluggdagen



Idag sattes alla våra kunskaper på prov i vår stora förhöra på alla begrepp dag. I början gick det lite knackigt men efter ett tag började det faktiskt fastna, mycket tack vare sjuka förklaringar å miljarders upprepningar.
Emelie å jag satt mellan 10.00-17.00 och bara pluggade begrepp hela tiden så om det inte sitter nu så kommer de aldrig göra det. Om jag pluggar mer nu kommer min hjärna bli överhettad och då kommer jag inte komma ihåg någonting alls imorgon. Så nu får det vara nog för idag, ska bara kolla genom avhandlingen en sista gång så att jag kommer ihåg den också.
Imorrn gäller det så håll tummarna för mig!

Var på visning idag också, den var fin men ingen WOWfaktor direkt, jag vet inte riktigt om den kompenserade för att den ändå ligger en bit ut! Ska på några till men nu börjar det verkligen bli lite på riktigt. Mäklaren kommer hit nästa vecka och sen ska A lägga ut den för visningar GAAAH!

Nu ska jag bara slappa och låta hjärnan vila!

PUSS

Plugg, plugg, visning och thaimat!



Helluli alla mina läsare som kommer tillbaka dag efter dag, nu har jag haft rekord igen och de tycker jag är skitskojj, inte för att jag förstår varför folk vill läsa mina knäppa inlägg men jag tycker det är skitskojj! TACK TACK!!!

Idag har varit en sjukt effektiv dag av pluggande, har suttit från 10-17 och bara pluggat men det känns ändå inte som att jag har lärt mig något, det känns lixom aldrig som att det går in, jag fattar inte hur jag ska kunna klara den här tentan GAAAAAH!

Sen var jag på lägenhetsvisning i ett sjukt fint hus som låg jättecentralt, synd bara att lägenheten verkligen var urusel! Så himla tråkigt annars hade den verkligen varit något för mig. Men jag ska på en imorgon oxå så vi får hoppas att den är bättre för nu börjar det verkligen närma sig akut!
Efter en lång dag av pluggandet gick jag, Emelie och Carro och käkade thaimat och satt å snackade skit i flera timmar bara för att få tänka på något annat än plugg för en stund!
Imorrn så ska vi ha stor förhörsdag för att vi se om vi kanske ändå kan någonting. Jag hoppas verkligen det eftersom tentan e på fredag hehe.

Nu ska jag fortsätta kolla på greys anatomy!

PUSSSSSSSSSSSS




Mina pluggkompisar



Mysteriet med morötterna



Idag har jag varit duktig. Jag, Carro och Emelie har suttit och pluggat fram till klockan sex. Okej vi var kanske inte supereffektiva men det jag har ändå fått en hel del gjort. Det känns lite jobbigt med avhandlingen bara, jag vet inte riktigt hur jag ska komma igenom den, den är sjukt konstig och tråkig att läsa, så fort jag börjar så börjar jag tänka på annat, typ hmmm, undrar vad jag ska hitta på i helgen.
Men men imorgon blir det nya krafttag så nu ska ni se att jag ska klara den här jäklans tentan!

Jag har precis ätit middag, det blev rester från min mumsiga middag igår, men när jag värmde maten blev allt varmt förutom morötterna! Hur kunde det hända? Dom va ju minst av alla, varför blev det så jag fattar inte? Har morötter något magiskt i sig som gör att de inte blir varma i micron? Kan någon förklara för mig för jag fattar inte.
Okej pluggandet gör mig mer sjuk i huvudet än vanligt så fram till och med fredag får ni kära läsare räkna med sådana här konstiga funderingar från mig. Jag säger ju att jag börjar tänka på annat så fort jag slår upp avhandlingen=)

Okej fine, nu ska jag väl sätta mig och försöka läsa den nedrans boken.

Smarre idag förtjänar jag väl lite beröm eftersom jag har varit så duktig? Kom igen då din snåla jävel! *PUSS*



Nu får det vara nog!



Nu får det vara nog, jag vill inte plugga mer, jag strejkar! Kan inte min hjärna bara magiskt ta in allt som jag behöver ta in utan att jag behöver göra något överhuvudtaget!
JAG VILL INTE! Det är såååååå tråkigt. Jag vill göra nåt kul, jag är uttråkad!

Fine, nu ska jag iväg och träffa Carro för att plugga, det är så mitt liv ser ut just nu, plugg plugg å tråk tråk!
Hoppas ni hittar på nåt superskojj idag!


Jag e ju bara så bra



Ibland överträffar jag mig själv. Idag har jag lagat en riktigt lätt men sjuuukt god middag till mig själv. Det blev pannbiffar med potatis å löksky, det var galet gott!
Här e mitt alldeles egna recept hehe

Pannbiffar
Köttfärs
Massa vitlök
Basilika
1 ägg
Saft från citron
Kryddor of your choice

Blanda allt, gör biffar, stek!

Sky
Vatten
Soja
Purjolök
Kryddor of your choice

Stek purjolöken häll på vatten å soja, krydda, KLAR!

Potatis

Koka potatisen tills den e klar! HAHA!

Jag tror jag ska skriva en egen kokbok, de blir inga mått i den eftersom jag kör på känsla, mohahahaha!


Helgen i bilder



Här kommer lite bilder från helgens bravader













1. Onda människor härmar min konstiga vana
2. J och C är så sexiga! (Haha där fick du J)
3. Jag och D försöker vara lite söta så kommer monstret i bakgrunden och förstör
4. Jag o Björn



Min mage försöker säga något till mig



Jag tror det pågår ett krig i min mage idag. Den kurrar helt galet mycket hela tiden, det låter som ett åskväder eller nåt, det är mycket spännande men jag skulle gärna vilja veta vad det är den försöker säga till mig.

Idag har jag varit väldigt duktig och åkt hela vägen in till skolan för att låna en jävla avhandling, det är bara det att nu tycker jag att jag har varit duktig så istället för att sätta mig och läsa hamnade jag framför datorn, det kanske inte var ett mina bästa beslut!

När jag stod utanför konstaterade jag en sak, systemetkassen är den absolut vanligaste påsen som folk använder för att sätta på cykelsadeln, japp av alla hade som hade påsar på sadeln var säkert 80% systemetkassar. Jag tänkte bara att ni kanske ville veta det, jag tror att det beror på den perfekta storleken på påsen, den är inte för stor och inte för liten utan alldeles svenskt lagom!
Onödigt fakta, I love it!

Nu ska jag väl plugga rå!

Söndag igen? Hur gick de till?



Guuuud de e helt galet hur trött jag har varit idag, jag har typ legat i sängen hela dagen å bara somnat hela tiden, min kropp har varit ur funktion hela dagen. Så har jag jätteont i svanskotan också, jag har ingen aning om vad jag gjort, började göra ont igår kväll och nu kan jag nästan inte ens sitta, undrar va fan de e som hänt?!?!?!

Dennis kom förbi ett tag å vi satt å snackade lite skit, det är ungefär det enda jag har gjort idag förutom ätit pizza å grönsaker med dipp, hehe!

Tänkte att jag skulle lägga upp lite foton från igår men de gick ju inte eftersom den dumma kameran har slut på batterier så det får bli imorgon!

Nu ska jag tillbaka till sängen för det gör sjukt ont när jag sitter här!
GODNATT!



Mys med Mysen



Idag har jag städat lite å fixat hemma. Sen tände jag massa ljus å la mig i sängen med Mysen på magen å gosade jättelänge! Bästa laddningen för en partykväll.
Lollo dök upp så där bara från ingenstans också så hon kanske hänger på ikväll, det skulle vara skojj!

Lyssnar på Foo Fighters, åå jag har glömt hur grymma dom e!

Nu måste jag äta något för jag är galet hungrig!

Gud vilket onödigt inlägg HAHA där fick ni!

RSS 2.0