Hjärnan är på semester

Jag är som sagt på gotland på semester och tyvärr verkar det även som att min hjärna har gått på semester, det finns ingenting där inne, ingenting vettigt, eller inte vettigt för den delen att skriva om. Jag får liksomingen inspiration till något roligt ämne att skriva om här ute på landet. Det enda jag har för mig är ju sol, bad och äta god mat. Det är underbart men jag måste tyvärr göra mina trogna 8 läsare besvikna just nu. Om ni har något roligt ämne som jag kan diskutera just tell me så kanske min hjärna aktiverar sig igen!!


Jag måste bara lägga ut den här dikten som min kära Smarre skrev som kommentar på mitt förra inlägg, den är underbar precis som du=)

Och ja alla som läser, vi är inte normala och vi har aldrig påstått det!




 

~The dikt of all dikts~

Snart ska vi åka till Kreta,
där kommer vi vara fett heta.
Smirre kommer bada i poolen,
och Smarre kommer sitta i solen.

Smirre är körd,
för nu kommer alla veta att hon är störd.
Smarre ska berätta om Smirres äventyr,
men bara de hon avskyr.

Carro, Jessi & Smarre kommer ha värsta festen,
Smirre kommer hångla med prästen.
Den här dikten har spårat ur,
men Smirre blev nog inte sur.


Smarre you're going down!!

Friday å jag, vi ska snart krossa dig, tro inte att du går säker någonstans, dödsstöten kommer när du minst anar det!
Mohahahahahahahahaah
Love you anyway pussssss


Sol, bad och lata dagar

Nu är jag äntligen på mitt älskade Gotland och vilken härlig välkomst man fick sen, sol och värme vilket inte är en självklarhet i gammla Svedala längre. Tyvärr så är jag ju inte helt kry och vågade inte bada idag men kanske imorrn! Jo imorrn blir det nog ett dopp om det här härliga vädret håller i sig! Ni som känner mig bra vet ju att jag egentligen är en fisk och hör hemma i vattnet, jag undrar hur många timmar jag egentligen spenderade på land när vi var i Grekland förra sommaren, kanske 1 om dan=)
E lite ledsen över att Smarre å Friday inte kunde komma med som planerat men det får bli en annan gång. Saknar er redan darlings!








Jag i mitt rätta element

Svenssonfasoner

Nu får det vara slut! Strumpor i sandaler eller flipflops, det får man bara INTE ha. Det borde finnas en lag som förbjuder detta. Hur kan en människa som har lite vett i skallen tycka att det är snyggt att ha tubsockor i sandaler,VEM? Det är omöjligt! Det gör ont i mina ögon när jag ser någon gå runt så. Enda gången det är okej är väl när man är ute och campar och hela familjen har likadana prassliga träningsoveraller å likadana sandaler med strumpor i. NEJ det är inte ens okej då men de e den bilden jag får upp i huvudet när jag tänker på det. Jag såg precis en kille gå förbi med kavajbyxor, flipflops och just det, STRUMPOR, svarta tubsockor för att vara exakt i ett bar ljusblåa flipflops, sjukt sexigt måste jag säga, haha!
Så sluta med sånna där fasoner nu!

Hur lyckas man?

Alltså ibland har man sånna där riktiga klantskalledagar. En sån där dag när allt, ALLT bara går fel. Idag har jag en sån dag, det händer mig ganska ofta nu för tiden, undrar vad det kan bero på?

Jag skulle fylla på kaffemaskinen på jobbet så hällde jag chokladpulver i espressofacket och tvärtom, när jag insåg mitt misstag så var jag ju tvungen att gräva ut allt för att hälla i nytt, suck! På tunnelbanan på väg till jobbet tappade jag ut hela min väska så stod jag där och svor för mig själv, det är ju så himla roligt när sånt händer tidigt på morgonen för man blir så himla glad när man inser att det bara kommer fortsätta!
Nu skulle jag ta på handkräm på händerna då ramlar de jäkla locket av å halva flaskan sprutade ut. Hur kan det vara så här? Har jag gjort någonting för att förtjäna det här? Varför kommer allt på samma gång heeeela tiden?
Och inte nog med att den här dagen har börjat såhär, igår kväll när jag skulle fylla på diskmaskinen så tappade jag ett glas som krossades in i diskmaskinen, över hela köksgolvet och i min hand, det var blod och glassplitter överallt (ni vet sånna där ikeaglas som går i mljarders miljarders småbitar och hamnar överallt). Så nu sitter jag här med plåster på hela handen och tycker synd om mig själv. Jag lovar att min vita tvätt som jag la in imorse har hamnat med en röd strumpa så att allt har blivit rosa, vi kan väl bara göra slusatsen att så KOMMER det vara, för det är ju faktiskt bara en sån dag.
Jag lovar att uppdatera med ytterligare klantigheter eftersom att det kommer hända!
Jag kanske har krossat en spegel eller något, sju års olycka eller vad är det?







Här kommer en bild på mina älskade små skåningar, I miss u guys!

Idag är det synd om mig!

Jag e sjuuuuuuk, när jag vaknade imorse märkte jag att jag har apont i halsen och att jag e på väg att bli förkyld. Buhuuuuu de e jättesynd om mig idag som måste sitta på jobbet å lida i tio timmar. Hoppas att jag smittar alla andra som jobbar här...hehehe.
Någon som kan ge mig ett bra tips på hur man får bort halsont på bara ett ögonblick? Kom igeeen!
Nu ska jag fortsätta mitt lidande!

En heeeeelt vanlig dag på jobbet...hehe

Så här ser det ut när två vuxna människor sitter på varsitt jobb och mailar till varandra...vi har jättemycket viktigt för oss jag lovar!!!


Anna:
Är du uttråkad? Vill du ta lite av mitt jobb?

Smirre: Hahaha ja absolut hand it over and i fix=)

Anna: Du kan få komma hit och massera mina axlar :) och sen fötterna....

Smirre: Shit va du e snäll, får jag verkligen göra de?

Anna: Hmmm om du betalar mig 1000 kr i timmen så kan du få det, men säg det inte till Carro, då skulle hon bli avundsjuk...


Smirre:
Jag känner mej så speciell å utvald nu, blir nästan tårögd


Anna:
Såja såja...du ska inte vara blyg och ödmjuk, du har kämpat hårt och länge för det här. Var tacksam istället och stolt över dig själv.


Smirre:
Jag vill tacka alla som har stöttat mej genom denna svåra tid nu när jag äntliigen uppnått mitt mål


Anna:
nu tittade alla konstigt på mig för att jag började skratta högt. du e härlig :)


Smirre:
Jobbar du på bra eller?=)


Anna:
Eeeeeeehhhhh...ja det där ingår i mina arbetsuppgifter!


Smirre:
Jasså och hur då exakt om jag får fråga?


Anna:
Det är hemlighetsstämplat tyvärr. Om jag berättar måste jag döda dig sen.


Smirre:
Hhahaahaha mig kan du aldrig döda!


Anna:
Haha vi kommer typ vakna mitt i natten och typ börja cat fightas med varandra och skrika..


Smirre:
Åsså kommer framor ringa polisen för hon tror att de e nån som gör inbrott i huset så kommer vi hamna i fängelse båda två...


Anna:
Va misslyckat, vi får nog säga till dom andra att vi inte förljer med till gotland för vi kommer sitta i fängelse under tiden, sen kommer vi säkert försöka få cigg i fängelset och då kommer dom tro att vi är knarkare och får åka till ett fängelse i thailand där alla kissar på golvet! Jag vill inte!


Smirre:
Jag tror att vi kanske måste försöka komma på ett sätt att rymma innan dom skickar oss till thailand för när vi e där tror jag att det är kört...


Anna:
Vi gör som i lejonkungen när Timon o Pumba ska distrahera hyenorna!


Smirre:
Hmmm...smart undrar bara vilka vi ska hitta som kan göra den undanmanövern medan vi försvinner...?


Anna:
Vi frågar Smarre o Bettan, vad har man annars vänner till?


Smirre:
Jaaaa gud vilken bra idé dee ju klart att dom ställer upp för oss, de gör dom alltid!!








Ehh...å vem e du?

Min goda vän A och jag diskuterade vad man skulle kunna skriva om för roligt ämne idag, fantasin har inte hunnit vakna till ordentligt ännu men det kommer säkert något bra under dagen, brukar vara så för mig eftersom jag har en tendens att bli övertrött sådär på eftermiddagen när man bara sitter och väntar på att få släppas ut i friheten.

Vi har i alla fall pratat om varför vi svenskar e så jäkla stela och tråkiga mot människor vi inte känner. Om någon sätter sig brevid en på tunnelbanan tittar vi bara på den personen med förakt och undrar varför människan var tvungen att sätta sig på just den där platsen när hela vagnen är full av andra platser, om det hände utomlands skulle man bara säga god morgon eler godmiddag eller vilken tid på dygnet det nu råkar vara och framförallt vara artig och le! Vi är dom som pratar mest om vädret i hela världen, betyder det att vi är extremt besatta av vädret eller bara att vi absolut inte har något annat att säga till varandra? Antagligen det sistnämda.
Jag tycker att från och med nu ska vi alla börja säga hej och le mot människor omkring oss. Vad förlorar man på att vara trevlig lixom? Jag kan förstå att man på morgonen inte orkar vara trevlig mot människor för de orkar inte jag, men då e jag inte ens trevlig mot mina bästa vänner (smarre de e sååå kul å reta dig på morgonen för du blir så himlans arg=). Men det här är ju något som alltid händer i Sverige. Skärpning nu! Människor är inte farliga, det är ju riktigt skojj att hitta nya människor att ha konstiga diskussioner med! Jag lovar!
PUSSSS


Timon

Okej, vi har väl alla förstått vid det här laget att jag kanske (men bara kanske!) e lite knäpp! Förra veckan bestämde jag och Anna att vi skulle åka till Afrika och hämta hem en lejonunge var. Nu har jag hittat ett nytt djur som jag vill ha i min alldeles egna djurpark. EN SURIKAT!
Jajjemen, det vill jag ha, dom e ju så söta åsså håller dom vakt över en på natten så att det inte kommer några rovdjur och dödar mig, undrar hur han kommer reagera på min lejonunge... Timon ska han heta, allt jag behöver nu är bara en Pumba så e cirkeln sluten, men jag vet inte om jag är speciellt sugen på att ta hem ett svin...jag måste nog fundera över det här ett tag.
Om det är någon som vet var jag kan hitta en surikat så får ni säga till =)
Kram







Hur ska man bära sig åt?

Nu har jag varit å ätit lunch, idag blev de thaimat som jag ääälskar! Men nu håller jag på att brinna upp i munnen för de va så jäklans starkt, försöker hinka i mig vatten för att det ska försvinna men de funkar inte, allt som händer e att jag måste gå på toa hela tiden!

Eftersom jag har lite för mycket tid att slå ihjäl på jobbet så funderar man ju en hel del, och som vanligt ploppar det upp en del konstiga tankar i Smirres huvud.
Just nu handlar det mest om killar, sånna där jobbiga människor som vi tjejer aldrig kommer att förstå oss på. Jag menar det måste ju vara mycket lättare att förstå sig på oss...eller?!? Hehe...det kan väl diskuteras men relationer är i vilket fall alltid svåra.
Jag kommer ihåg när man var ung och dum och livet ändå var lite lättare, man kunde kasta sig in i saker utan att tänka på konsekvenserna. Nu när man e gammal och vis (?) måste det finnas så mycket eftertanke och allt man gör ska analyseras in i minsta detalj, varför måste det vara så? Kan man inte bara få stänga av allt de där som pågår inne i huvudet och våga chansa? Man kan ju inte gå runt och vara rädd för att något kanske ska gå fel eller att man blir ledsen och väldigt sårad, hur ska man då kunna vinna något?
Det är så otroligt lätt så här när man sitter och filosoferar men hur ska man kunna genomföra det i praktiken? Man måste komma bort från den där tanken om att kärlek och relationer alltid ska vara så lätta och perfekta, ett bra förhållande kräver massa energi, man måste jobba på det hela tiden och man måste våga chansa, kompromissa och bråka, är inte det viktigt? Ska man rymma så fort man stöter på svårigheter kommer man ju aldrig så långt att man faktiskt har det där bra förhålladet. För en relation där man inte vågar säga ifrån eller ta upp saker som är jobbiga är väl ingen bra relation? Att våga lita på varandra så pass mycket att man faktiskt kan prata om allt, det är väl även ens bästa vän och jag vet inte, men jag pratar i allaf all med mina vänner om det mesta...

Kan någon lära mig att våga chansa? Du din dummer har förstört mig, jag vill lita på människor igen. Men hur, jag vet inte hur jag ska kunna göra det?


Underbara älskade vänner!

Hur skulle jag klara mig utan er mina underbara vänner? Jag skulle aldrig ha klarat mig igenom alla jobbiga stunder, killproblem, kompisproblem, föräldra problem...
Ni är de bästaste vännerna en flicka som jag kan tänka sig. Jag får vara mitt flummiga jag, mitt lessna jag, mitt galna jag, mitt superglada jag, mitt övertrötta jag och ni står ut med mig! Men det bästa av allt är att vi ALLTID ALLTID har så jäkla kul tillsammans. Man får aldrig skratta så mycket som man gör när man e med er!
 Tack för att ni är så otroligt underbara, jag älskar er allihopa mer än ni nånsin kan tänka er även om jag inte säger det tillräckligt ofta!
PUSS!






















Stålkvinnan!

Jupp, de e vad jag har haft idag på jobbet, eller fortfarande har för den delen! Därför har jag å Smarre underh¨ållit oss med diverse roliga test på internet. Man kan hitta så mycket sjuka grejer där!
Vi har bland annat fastställt att jag e liiiite smartare än Smarre (hahaha) i ett IQ test på illustrerad vetenskaps hemsida! Jag har även kommit fram till att jag är 71% Stålmannen, 40,1 % fjortis och 24 år gammal enligt vuxenpoängen, hur det går ihop med fjortisskalan fröstår jag inte riktigt, jag som e så mogen och ansvarig och aldrig gör något dumt...
Jag fick även 260 poäng i testet som avgör hur brudig man e...Smarre fick bara 190, undrar vad det säger om mig, eller om henne för den delen!
Jag skriver 39 ord i minuten och har en reflextid på 0,25 sek mot Smarres 0,26, alltså jag e ju bara så mycket bättre än dig gumman! (Känner på mig att jag kommer åka på en smäll ikväll för den kommentaren)
I en av våra intelligentare diskussioner har vi också kommit fram till att vi nog har en riktigt bra chans att hem varsitt Nobelpris, jag ska ta litteratur (ehh såklart!) och vad hon ska ta är inte riktigt fastställt om det existerar!

Nu har jag lovat att istället för att äta upp min hand av uttråkning, ta ett finger så jag kan hålla i ölen ikväll och slippa dricka med världens längsta sugrör!

Hoppas ni får en alldeles underbar fredagkväll!
Puss

Jag e inte så ond som du tror Smarre!

Du är 28% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!

Ett test från testportalen.se



Mysterium

Alltså, jag har alltid undrat över en sak. Det är verkligen förbryllande och jag kan inte förstå vad som händer. Strumpor och tvättmaskiner. Man stoppar in ett PAR strumpor som ser likadana ut med samma roliga figur på (jag köper bara roliga strumpor, annars e de ju ingen mening å ha dem=) sen när man plockar ur tvätten så finns det bara EN kvar. Hur? Vart tar den vägen? Varför försvinner bara en, aldrig två, eller gör det de, är det bara för att hela paret försvinner så man märker det inte? Jag kan förstå att de försvinner när man bor hemme och det är många i familjen, vi har tex en låda hemma hos mina föräldrar där vi lägger alla udda strumpor i hopp om att vi någon gång ska hitta maken. men det gör vi ALDRIG! Men när jag nu bor själv, jag tvättar själv, jag stoppar i maskinen, jag plockar ur den och gissa vad? Jo, strumpjävlarna försvinner ändå. Min teori är att det finns ett strumpuniversum. Som ett paradis dit alla strumpor bara ska ta sig. Men tyvärr så är det bara en strumpa ur paret som kan ta sig dit från varje maskin så då får den andra snällt ligga kvar, användas igen (med en annan udda strumpa såklart) och kanske kanske få komma till paradiset under nästa tvätt. Men har den riktigt stor otur som jag tyvärr befarar att de flesta har så slängs man i en soppåse och hamnar i helvetet istället.
Livet som strumpa måste helt enkelt vara fullt av rivalitet och bråk i tvättmaskinerna runt om i världen. Vem tar sig till paradiset och vem hamnar i helvetet?

Dagens äventyr

Idag är jag nybörjare igen! Jag sitter på det andra kontoret och ska lära mig hur det funkar här (totalt onödigt eftersom det är exakt likadant som på det andra förutom att man ska slå in en kod.)
Min lärare för dagen är ingen mindre än Smarre!
Eftersom vi har sååååå himla mycket att göra på jobbet tänkte vi ta en sväng ut för att ta en cigg. När vi står där ute kommer vääääärldens sötaste hund förbi. Vi var ju bara tvungna att fråga vad det var för ras. Då säger matte att det är en Kinesisk nakenhund med päls. Hmm...tänkte Smarre å jag, en kinesisk nakenhund med päls, det har vi aldrig sett förut. Den kallas tydligen för powderpuff (supersött namn by the way!) och är vit och fluffig och jättesöt. Förr i tiden brukade man slå ihjäl de hundar som föddes med päls för man ansåg att de var missbildade. Hur kan man vilja slå ihjäl en sån underbart gullig liten sak?
Den som vi träffade var bara fyra månader gammal och vi fick hjälpa matte att uppfostra henne. Man kan alltid hitta spännande saker att göra en torsdag när man egentligen ska jobba!!!











Längtar...

Sitter här på kontoret och bara längtar tills vi ska åka iväg på äventyr till Kreta.
När man ser dessa bilder från Zakynthos förra året så vill man ju bara iväg NU!



                                                                                                                       













Lejon

Jag å Anna ska åka till Afrika å hämta hem varsitt lejon. Det har vi bestämt. Anna fixar allt vi behöver för att fånga en lejonunge å jag bokar flygbiljetterna. En alldeles egen Simba, de ska jag ha, så kan Annas heta Nala åsså kan dom bli kära å få egna ungar. Fyyyyy va bra det kommer bli!

Onödigt fakta 1


Alla isbjörnar e vänsterhänta

När jag döptes fick jag en alldeles egen isbjörn av min gudfar, den va vit å mjuk å större än vad jag var. Den hänger med mig fortfarande idag fast den kanske inte är riktigt lika vit. Därför har jag en alldeles speciell relation med isbjörnar så när jag läste det här så började jag fundera.

Hur i all sin dar har man kunnat ta reda på att ALLA isbjörnar e vänsterhänta, dom använder ju inte "händerna" dom går ju för sjutton på 4 ben eller har jag bara drömt alltihop? E jag knäpp?
Är det någon forskare som har suttit och observerat isbjörnar för att sedan göra den stora sammanställningen att ALLA isbjörnar faktiskt är vänsterhänta. Och har han kollat alla isbjörnar som finns i hela världen (okej de kanske inte är så många för dom finns ju faktiskt bara på ett ställe) men iallafall har han tittat på ALLA, hur kan han vara så säker på de?
Jag tror att det åtminstone finns en isbjörn som e högerhänt. Det måste det finnas.
Mitt nya mål i livet blir från och med nu att till varje pris hitta en isbjörn som är högerhänt! Jag ska försöka hitta någon som kan sponsra mina eskapader på nordpolen...hmm...Canada Goose kanske? Snälla?








You made my day!

Det finns underbara människor på denna jord, det gör det verkligen och ibland bara så där helt omedvetet säger dom precis en sån sak som man verkligen verkligen behöver höra! Så jäklans bra timing!
You made my day!


Ett svart tomt hål

Idag är en sån där dag. En dag när hjärnan liksom aldrig vill vakna, som om huvudet sover vidare fast kroppen är vaken. Det är en ganska konstig känsla. Jag sitter här på jobbet och försöker hitta på något att fördriva tiden med eftersom jag sitter inspärrad i en liten träbur i tio timmar, men det går inte, det är bara svart.
Jag vill gå hem till min säng, dra täcket över huvet och somna om och vakna till en ny dag där hjärnan fungerar som den ska igen. Jag vill åka på äventyr och slippa sitta på min rumpa hela dygnet, jag e en rastlös människa och därför stänger min hjärna av när den inte får göra alla konstiga saker som den brukar göra i vanliga fall.
Tjipp

Galen katt tant!

Jag kommer bli det, en sån där konstig tant som bor i en lägenhet med 48 katter.
Idag när jag åkte till jobbet så satt det en reklamskylt för Stockholms katthem på tunnelbanan. Det är en bild på en jättesöt kattunge och så står det något i stil med "Om katten kunde tala så skulle han säga det här" så har dom skrivitt en liten berättelse ur kattens eget perspektiv, om hur han blev utslängd ur sitt eget hem för att hans matte skaffade en hund, hur han låg under balkongen hela natten å ropade på sin matte som aldrig kom och hur han sedan blev sparkad och fortfarande lever med men från skadorna.
Snacka om att gå rakt in i mitt hjärta, jag började nästan gråta sådär på tunnelbanan, allt jag vill göra just nu är bara att åka till det där katthemmet och ta med mig alla hem! Undrar vad de två jag har skulle säga då...
Så om du har möjlighet, rädda en katt!
www.katthemmet.nu/

En riktig vän

Ja, Smarre e allt en riktigt riktigt bra vän. Inte nog med att hon kommer med Piggelin på lunchrasten utan hon är även min privata underhållare på jobbet. Idag har vi kommit fram till att hon ska bli tunnelbanestationsuppropare och att jag ska bli kondomtestare. Jag ser en mycket ljus framtid för oss båda med massa pengar på banken och varsitt mansion.
Nu blir jag nästan gråtfärdig, jag fick precis ett råd som räddade min kväll från henne, vad ska man säga? Det finns inga ord.

Som ni nog förstått vid det här laget så e Smirre å Smarre ganska tajta å gör allt tillsammans. Vi ska bland annat åka till Kreta tillsammans i slutet av sommaren. Låt oss hoppas att vi slipper jordbävningar å monsunregn så att vi kan koncentrera oss på den egentliga uppgiften; ATT INTE GÖRA NÅGONTING ALLS (med en drink i handen såklart)! Jessie och Carro är säkert ett superbt kompliment till vår semester!

Nu ska jag gå rond för att sedan äntligen få komma ut från detta hemska ställe!
Kram å Kyss!

De här vill jag bli när jag blir stor...

  •  Flaggstångsknoppsrengörare, huuuuur nödvändigt kan det vara att jobba som detta? Fast jag skulle nog vilja jobba med det bara för att irritera alla andra när man ska berätta vad man jobbar med. Undrar om man hissar upp sig själv som en flagga...hmmm...

  • Kondomtestare, undrar om man måste vara kille å väldigt...hmm....ja ni förstår... för att få jobba med detta? Vad testar man på? En banan? En gurka? Jag vill veta...


  • Deodorantkontrolluktare, ja, de e sant det finns ett jobb som heter så. Man står och luktar i folks armhålor för att se vad effekten av deodoranten blir... Undrar om man blir hög av de jobbet?!? Har man något luktsinne kvar? Man borde få bra betalt för detta=)



Halloj världen!

Hej hopp å välkommen till min nya blogg.
Vad ska skrivas här då kan man ju undra... jag har ingen aning, är man uttråkad på jobbet så är man!
En helt vanlig dag på jobbet för mig består av att sitta och stirra, en eller två gånger per dag kanske telefonen ringer å då blir man hur glad som helst för att man har någonting att göra men sen, tillbaka till stirrandet.
Fast man blir väldigt kreativ när det gäller att hitta på saker att göra, idag har jag löst disneykorsord, spelat stress på nätet (
www.spelo.se är en mycket bra sida för uttråkade människor på jobbet.) och tvingat min goda vän Smarre komma över å äta lunch med mig. Smarre kan man alltid lita på, hon köpte piggelin till efterrätt! Hon är nog ungefär lika uttråkad som jag eftersom vi har samma jobb HAHA!

Jahaja, nu har jag inget mer vettigt att säga, eller det har jag ju inte haft överhuvudtaget men mer kommer det bli ska du se!



RSS 2.0