Sommar å sol

Underbara svenska sommar. Finns det något som är mer härligt än svensk sommar när den visar sig från sin bästa sida? Synd bara att jag jobbar så mycket och inte kan njuta till fullo.

Som ni kanske har märkt har jag inte jättemycket ork för bloggande just nu, men jag lovar att komma tillbaka snart. Ha tålamod...



En fredagskväll i solen

Sitter här lite småtipsy på rosévin å undrar varför jag sitter hemma en fredakväll när jag e ledig imorrn. Normalt sett hade jag varit ute å gjort stan osäker men eftersom de e löningshelg, vilket betyder gaaaaalet mycket folk ute på stan å jag inte pallar vara bakis å trött som jag alltid e på mina lediga dagar så får det vara hemmakväll idag. Jag har grillat god middag med mina favvisar och lillebror min. Snackat en himlans massa skit och druckit lite rosé.
Jag vet att jag kommer ångra att jag inte hittade på nåt skojj ikväll eftersom jag sen ska jobba sex dagar i sträck, suck, men det e ju nice att vara lite pigg på en ledig dag, det var längesen...hehe. Å efter onsdagens/torsdagens bravader så tror jag att jag ska ta de lite lugnt...

Nu ska jag kolla på almost famous som går på ettan å somna lite skönt hög på livet, solen och vin.

Hoppas ni har en mysig kväll!



Eftersom jag ändå inte kan sova...

Eftersom jag inte är ett dugg trött ännu och håller på å säkerhetskopierar alla mina bilder så kan jag ju lika gärna dela med mig av några från midsommar redan nu...

Om ni inte vet det så firades midsommar på ett riktigt svenskt sätt ute i Stockholms skärgård. Emi och Christoffer var värdparet för kvällen och vi bjöds på middag, kubb och en massa trevligheter. En riktigt lyckad kväll blev det...











Dagen efter blev det bakishäng i solen i väntan på att kunna köra tillbaka till "staden"...




En sån där dag där bara allt går fel...

Idag vaknade jag upp på fel sida, jag kände redan från den sekund jag slog upp ögonen att den här dagen kommer bli riktigt usel. Mitt humör var nere på botten och jag kände inte riktigt igen mig själv.

Det är underligt hur en liten sak som hela tiden finns i tankarna kan påverka resten av en själv så himla mycket.
Jag mår så bra just nu, jag är tillfreds med mitt liv och känner mig lycklig men det finns en liten detalj som hela tiden ligger där under och gnager. Jag vet inte hur jag ska hantera det för jag vet inte riktigt vad det är. Men idag bubblade den där jobbiga känslan upp till ytan och tog över hela mitt jag. Ingenting har känts kul, jag kom till jobbet och kände bara att jag inte ville vara där. Jag blev irriterad på min underbara kollega för att hon var så munter, och ingenting ville bita på den där dumma känslan.

Det spelar liksom ingen roll vad någon annan säger när man inte ens själv kan komma underfund med vad det egentligen är som gnager.
Har ni någonsin känt den där känslan att man blir irriterad på sig själv för att man är så grinig? Det blir som en ond cirkel och man blir bara mer och mer irriterad. Jag försöker hela tiden vara glad och inte låta det gå ut över alla andra i min närhet men ibland så är det bara så svårt. Ibland känner jag att jag bara vill dra täcket över huvudet och stanna där tills allting känns bra igen... Kan man inte få stänga av hjärnan för en stund för att få vila? Få sova en hel natt genom utan att behöva grubbla... Slippa vakna klockan fem på morgonen för att hjärnan helt enkelt inte vill stänga av...

Åh, ibland kan jag bli tokig på mig själv och mitt grubbleri... Jag vet ju att det kommer passera, men det skulle vara så skönt om det bara kunde göra de NU!

Imorgon ska jag gå och träna för att få ut lite av all den dumma energin och fylla på med endorfiner, jag tror att det kan vara precis vad jag behöver och så lovar jag att jag ska försöka komma ihåg att lägga upp lite bilder från midsommar!


Fantastiska underbara människa

Varför varför varför?????
Kan någon förklara för mig varför jag träffar den mest perfekta människan åsså bor han långt långt borta? Hur kan det vara rättvist? Han klarar till och med av mig och mina dräggfulla kompisar som skickar ett fyllemejl där jag förklarar min kärlek till honom...fjortissmirre träffar en mogen man som inte blir livrädd och springer när mitt sanna knäppa mongojag kommer fram, åsså bor han miljontals mil bort. What the hell liksom? Nu kommer jag ju aldrig kunna släppa honom, måste han vara så otroligt gullig? Jag tror jag måste komma på en bra ursäkt att åka till Holland=)
Smarre ställ upp nu å ta den där utbytesterminen där så jag har en bra anledning;)

Kvällen har jag spenderat med mina underbaringar, Frida å Smarre. Frida bjöd på middag, foccacia å kladdkaka med glass å annanas...kan man ha det bättre? Efter en hormonell cp vecka med myyycket tårar å instabilitet känner jag mig äntligen lugn igen, tänk vilken inverkan underbaringar kan ha på en... Nu laddar jag för midsommar och en riktigt härlig helg, jag tror den här sommaren kan bli riktigt bra...bara vi får lite sommarväder hit till Stockholm så kan det nog bli jättebra!!

Nu ska jag försöka varva ner och gå å lägga mig eftersom jag ska öppna imorgon!
Puss på er allihopa!




 

Håller jag på att växa upp?

Jag tror jag håller på å bli gammal på riktigt. Jag har blivit vis på bara några dagar=). Gammal och vis. Jajjemen, de e jag!


Lite uppmuntran


Jag e lite lessen just nu och behöver få gråta ut lite, men mitt bland alla tårar visade en kompis de här för mig, det är såååå himla roligt och det går inte att inte skratta!
(Kolla in den stora pandans reaktion)






Jobbe?

Står här på jobbet igen, det kändes inte alls nå kul att vara tvungen att gå hit när solen äntligen visar sig i Stockholm efter många dagars regn! Men jäklar, jag e on fire idag! Har sålt för massa tusenlappar sen jag kom hit klockan 16, i alla fall mer än dubblat summan som var när jag kom, tjohhooo jag e så bra idag alltså!

Igår kväll va jag inne i stan med Emi å tog e "ett glas vin", yeah right, de blev inte ett de blev tre glas å en drink. så vid halv ett kom lillasyster och plockade upp sina något tipsy storasyster. Men gud va mysigt vi hade!

Ikväll ska jag få komma å kolla på Fridas vovves nya valpisar som har kommit IDAG! Hundvalpar kan ju vara det absolut sötaste som finns å de ska bli så himlans mysigt!!!

Nu ska jag sälja mer under min sista timme. Hörs säkert senare, pussiluss!


Here's another one!

1. Hur gammal är du om fem år? 29 HJÄLP!
2. Vem var den sista du träffade? Min lillasyster och min lillebror som var inne å hälsade på mig på jobbet=)
3. Hur lång är du? 178
4. Vilken var den senaste film du sett? Zack & Miri make a porno som jag sa i den förra onödiga listan, hehe
5. Vem ringde du senast? Min kära Emelie kollega på mitt riktiga jobb eftersom jag behövde hjälp med en kassafråga!
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Nåt om att jag kan vara ledig en helg i juli för att åka ner till skåneland som jag skickade till Alexia!
7. Vad är dagens planer?Jobbar till 19, sen hoppas jag att någon av mina kära vänner kan förbarma sig över mig!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Nära kompisar ringer jag mycket hellre till men om de handlar om en söt pojke eller nånting sånt då e jag nog mer än smsare eftersom jag e lite feg när de kommer till sånt!
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta!
10. När såg du senast din mamma? Igår kväll när hon sa god natt!
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa som havet
12. När vaknade du idag? 08.00
13. Har du någon gång hittat en katt? Jag har ju själv två katter men de kanske inte gills. En gång var det två små pluttkattungar som rymde hem till oss så då fick vi leta reda på husse och matte!
14. Vilken är din favoritplats? Gotland, sudret för att vara exakt. Gärna nere vid raukarna i kvällsolen med härliga kompisar, en grill och ett glas rosé, paradiset!
15. Vilken plats föredrar du minst? Öhh...jag har absolut ingen aning...
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag vet faktiskt inte, allt är jäkligt oklart just nu. Men jag hoppas att jag har gjort allt jag vill göra medan jag fortfarande är ung å dum!
17. Vad skrämde dig som barn? Jag var faktiskt jävligt orädd som barn men något jag var sjukt rädd för var åkattraktioner som berg å dalbanor å sånt, de tog ända tills jag var 13 innan jag släppte det, men nu åker jag precis vad som helst!
18. Vem fick dig att skratta senast? Det var säkert Frida!
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, tyvärr!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Laptop ofcourse!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med, gärna en av pappas gamla slitna t-shirtar!
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Faktiskt inte, däremot en gång på bakfyllan!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota i gräset!
26. Är du social? Jag är social om jag känner mig bekväm, har däremot sjukt svårt för ytliga människor och blir lätt tillbakadragen i sådana sällskap!
27. Vilken är din favoritglass? Daimstruten har alltid varit en av mina favvisar! Åsså hägendaas hallonsorbet, mums!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Om man ska tänka osmart så skulle jag bjuda alla mina nära å kära på en grym resa, men annars kanske investera dem i en lägenhet eller ett hur eller nåt:)
29. Tycker du om kinamat? Mums!
30. Tycker du om kaffe? Jajjemen, blev beroende den dagen jag började plugga på högskolan!
31. Vad dricker du till frukost? Apelsinjuice
32. Sover du på någon särskild sida? Japp på vänster sida, har alltid sovit på höger men för några månader sedan bytte jag bara sådär...konstigt!
33. Kan du spela poker? Nej å jag tycker verkligen de är sjukt trist!
34. Tycker du om att mysa? Oh my god, vem gör inte de?
35. Är du en beroendemänniska? Ja tyvärr, därför håller jag mig borta från så mycket beroendeframkallande saker som möjligt. Rökningen blev jag fast vid direkt.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja jag känner en tjej som heter Hanna som fyller år på min dag, fy!
37. Vill du ha barn? Jag e kluven på den frågan...med rätt person kanske, men jag är tveksam! Bonusbarn e nog min grej;) 
38. Kan du några andra språk än svenska? Well YES! 
39. Har du någonsin åkt ambulans? Faktiskt inte
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet, havet HAVET!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken? Nej, men med sentimentalt värde. Ett guldhalsband min mamma designat till mig!
43. Har du någon gång testat narkotika?Nope aldrig å de e jag stolt över!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ahlgrens campingvagnar!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jävlar va svårt, alla mina kompisar e sjukt roliga jue! Det där lät ju väldigt diplomatiskt men alla e ju roliga i olika sammanhang.
46. Välj ett ärr på din kropp? Jag har tre stora ärr på insidan av armen som jag fick av min gamla katt Moses när jag råkade lägga mig på honom i sömnen så han försökte klösa sig loss.
47. Vad har du för ringsignal? Helt vanlig ringeliringsignal, e så trött på låtarna! Betyder de att jag är gammal?
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Mamma e duktig på att spara sånt så de tror jag absolut
49. Flirtar du mycket? Folk säger att jag gör det fast det är verkligen inte medvetet för jag har ingen aning om hur man gör!
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Jag har ingen profilbild men bilderna i headern e från olika fester å en från kreta i somras!
51. Kan du byta olja på bilen? Klart jag kan de e väl inte så jäkla svårt?
52. Har du fått fortkörningsböter? Jag har otroligt nog klarat mig från det, men en dag måste det nog komma!!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Håller just nu på med För kärleks skull, sista boken i Lotta Thells serie om sitt liv. Verkligen läsvärda måste jag säga!
54. Läser du dagstidningen? Ja, jag försöker i alla fall göra de varje dag men ibland så hinner man ju inte!
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej!
56. Dansar du i bilen? Om jag gör!!!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? NRJ tror jag bestämt det var!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Namnet på mattab jag hittat till min nya lägenhet
59. När var du i kyrkan senast? Det var nog när jag tog studenten för 5 år sedan, kyrkor e inte min grejj!
60. Vilka personer utmanar du? Dom som behöver något att pyssla med på tråkiga jobbet!


Rastlösheten har tagit över

Nu har rastlösheten tagit över mig. Därför kommer ni nu få genomlida sådana här jobbiga listor som man bara göra när man är så uttråkad att ingenting annat funkar! Den här har jag snott från kusin Jill
Enjoy!


Tio första
Första bästa kompis: Natalie
Första bil: Jag skulle fått en MG när jag tog körkort men pappsen sålde den två veckor innan jag klarade körkortet, sjukt taskigt!
Första kärlek: De va absolut min Kalle
Första husdjur: katten Ronja som tröttnade på min familj å flyttade hem till en gammal tant istället!
Första semester: Herregud, jag har absolut ingen aning. Men utan föräldrar var det i alla fall Spanien med Alexia!
Första jobb: Jobbade som cafeteriatjej under Danderyds OS när jag var 12 men det var inte för pengar utan för att jag skulle få hänga med Matte som jag var galet kär i just då:)
Första köpta skiva: Shit pommes frites, jag tror faktiskt att den första jag köpte själv var Tommy Nilsson.
Första riktiga kärlek: Det var ju Kalle dårå, galet kär var jag!
Första piercing: E alldeles för rädd för att pierca mig, öronen e de enda jag lyckats med!
Första konsert: Antagligen Mora träsk, haha!

Nio senaste:
Senaste alkoholdrycken: Skumpa sörru, vad annars? Mohaha.
Senaste bilfärd: Körde hem från Friday igårkväll!
Senaste filmen du såg: Zack and Miri make a porno, sjukt rolig!!!
Senaste ringda telefonsamtal: Ringde Line på mitt riktiga jobb för hon undrade över något
Senaste bubbelbadet: Har absolut ingen aning!
Senaste spelade cd: James Morrison songs for you truth for me, gotta love it!
Senaste kyss: Med skitungen som aldrig svarar förra lördagen!
Senaste gången du grät: Nu kommer ju folk undra, men igårkväll!
Senaste måltiden: 2 mackor med skinka imorse!

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Dejtat å dejtat, vet inte om jag någonsin har dejtat. Men haft en bästa kompis som man börjat tycka om har ju hänt!
Blivit arresterad: Nej de har jag inte lyckats med ännu i alla fall...hehe
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja, ush!
Fastnat med blicken i någons urringning?: Jajjemen!
Fått ditt hjärta krossat: Tyvärr alldeles för många gånger! Jag har ju en förmåga att falla för bad guys!
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej de tror jag inte, varför vill man göra det? Just då i det ögonblicket menar man det väl...
Haft ett one night stand: Ehh nej nej absoluuuuut inte... mohahaha
Busringt till någon: Det gjorde jag ofta när jag var liten=) sjukt kul! 

Sex saker du gjort idag:
1. Pratat skit om Frida med hennes lillasyster på Bussen;)
2. Tvingat syster att komma hit och hålla mig sällskap
3. Sålt ett halsband och ett par byxor
4. Fått höra att jag är vacker:)
5. Försökt hindra håret från att bli "Monica i vänner lockigt" i det dumma regnet
6. Tagit en morgoncigg med Friday

Fem favoritsaker utan rangordning:
1. Min dator (min bebis)
2. Mina bästaste katter
3. Mina underbara vänner (e de en sak?)
4. Min nya fina mobil´
5. MIn säng, den skönaste som finns!

Tre val:
Blått eller rött? Blått
Sommar eller vinter? Sommar, sommar SOMMAR!
Choklad eller chips? Hmm...choklad tror jag

Två saker att göra innan du dör:
1. Hoppa fallskärm, helst på Nya Zeeland
2. Bli kvitt min rädsla för ormar!

En sak du ångrar:
Att jag ibland inte tar för mig tillräckligt mycket och blir lite passiv, jag måste lära mig att visa framfötterna när det är något jag vill ha!


Rastlösheten gör mig galen

Idag står jag i vår butik i Mörby centrum från 10-19 alldeles själv. Ni som känner mig, tycker ni att det verkar som en bra idé när jag är så här sjuuuuukt rastlös? Jag vill ut å hoppa å leka, jag vill dansa, jag vill ha kuuuuuul, inte stå instängd i en jävla butik med ingen att prata med. Jag blir fullständigt tokig, fullständigt! Dessutom blir jag röksugen HELA tiden bara för att jag vet att jag inte KAN gå ut. Såklart.
Någon som vill festa med mig ikväll? Snälla? Jag vill!

Å sen om det finns någon därute som har några riktigt bra tips på hur man kan fördriva tiden på jobbet, ge mig!

Kommer säkert fler inlägg idag=)

Pussiluss

Sex on fire





Jag är beroende av den här låten, det är helt sjukt, jag kan lyssna på den hur många gånger som helst å jag tröttnar inte!!! Jag vill åka till huktsfred å se dem spela, jag vill, jag vill, jag vill!!




Going crazy

Jag blir galen. Jag är nog världens mest otåliga människa. Jag hatar att vänta, de e de värsta jag vet och det är kanske inte alltid så bra för mig själv. Det kan få oanade konsekvenser. Men jag vill inte vänta, låt mig inte göra de för då blir jag tokig!!!

Nu måste jag verkligen sova men de går bara inte. Jag kan inte stänga av min dumma hjärna å somna. Dumma dumma huvud.

Men jag säger väl god natt ändå då...



Uppe med tuppen

Klockan är bara 09.15 och jag har redan varit uppe i två timmar. Jag har hunnit med att städa, tvätta, duscha och äta frukost. Det känns skönt att koma igång eftersom gårdagen spenderades i soffan framför tv:n med studentmottagningsrester och godis. Känns som att jag ska gå ut och ta en långpromenad va!

Idag ska jag gå å rösta och det hoppas jag verkligen att ni alla gör ( ni som får då alltså) de e viktigt att gå dit och rösta!!!

Fredagen blev i varje fall riktigt lyckad. Världens gladaste lillebror sprang ut från DAGY med sina kompisar för att mötas av minst lika glada familjer och vänner. Det blev mycket kramande å hoppande från studenternas sida.
Jag och min syster klädde på oss regnställ och ponchos för att kunna åka flak i 6 graders väder. Med grym musik, studsande studenter och en himlans massa öl gick det faktiskt att stå ut trots kylan å de blev väldigt väldigt lyckat! Lillebror var verkligen på g och shakade som en galning!

Sen blev det mottagning med släkt och vänner. Det serverades god mat och en himlans massa champagne. Senare på kvällen blev det fest med alla brors, systers och mina kompisar. Pappa var på hugget å fick stå på bordet i en lambo=). När alla syskonen M hade gått å lagt sig insåg folket att det kanske var dags att åka hem=9











Grattis lillebror!

Njut av dagen nu brorsan, sen börjar verkligheten=)



Glad glad glaaad!

Idag har jag jobbat, bråkat med 3 å fått en splitterny grym mobil för dom har varit så dumma mot mig, det känns så bra att vinna ibland!!!
Sen har det varit studentmottagning för min kusse som tog studenten idag. Grattis kusin! Det var himlans trevligt med massa god mat som syster fixat å tårtor som jag hjälpte henne med halva natten igår. Riktigt riktigt trevligt!

Sen när jag kom hem å satte på datorn hittade jag en riktigt trevlig överraskning=) så nu är jag så där töntigt fnittrigt glad:)

Imorgon är det brors tur att ta det stora steget ut i livet. Så då blir det flakåkning (snälla gud ge mig sol å värme!) mottagning åsså fest med mina goa syskon å alla våra underbara vänner hela natten!! Å som grädden på moset så är jag ledig i tre dagar. Just nu är mitt liv underbart=)

Bokat Santorini har jag och min F gjort oxå, sol, bad och underbart lata dagar. Jag längtar!

Puss puss å puss på alla!!!!


Någon som vill hjälpa mig?

Jag vill hitta en person i Holland, jag har försökt å försökt men de gåååår inte. Jag vill ha hans nummer eller email, vafan ska inte allt gå att få tag på på internet? De går ju att få tag på bild å hans gamla adress men det som är relevant hittar jag inte, darn it.
Jag är ingen creepy stalker jag lovar, jag har bara lyckats tappa bort numret. Suck!
HJÄLP MIG!!!!

=)

RSS 2.0