Skärp er nu!

Okej jag kanske inte e jätterolig på min blogg, men ni e ju några som läser i alla fall... kan ni inte bara kommentera lite;) kom igen! Annars e de inget roligt att skriva!

Idag e jag på skithumör! Har mensvärk, ont i nacken, ryggen å armen, ja fy fan va de e synd om mig eller hur? Men jag hatar de, ush, de e så orättvist! Å T, jag ska aldrig mer sova med dig din himla "väckamittinattnavingenanledning" människa! E så irriterad idag, märks de eller?

Å såklart träffade jag precis mitt ex, mitt dumma jävla ex, som jag verkligen inte ville träffa idag av alla dagar! Jag hatar världen idag! Gör mig glad någon!


Rörd

Jag är helt rörd över alla fina gratulationer jag har fått idag och i lördags. I lördags hade vi födelsedagskalas hemma hos mig å de blev verkligen superlyckat. Jag har världens finaste vänner som gav mig så otroligt fina presenter, å ett alldeles underbart firande! Å idag har jag blivit ännu mer bortskämd med fina saker, tårta å en himlans massa gratulationer från alla underbara!
TACK TACK och TACK, jag blir helt rörd för att ni e så fina. Jag har världens bästa vänner å familj! Ni är underbara allihop!

Hoppas ni har haft en härlig måndag för det kan jag tala om att jag har haft!

PUSS!



Fredag, äntligen!

De e fredag å jag e ledig i helgen, de e min första lediga helg på nästan två månader, eller okej jag var ledig en helg för två veckor sen men då låg jag hemma i min säng å va dödssjuk så de räknas inte!
Så idag blir det fredagsmys med mina fina flickor, hembakad pizza, idol å twilight, kan det bli bättre?
Å imorgon då smäller det! På måndag fyller jag år, så de ska bli kalas imorrn. Det blir faktiskt kalas/inflyttningsfest, jag flyttade ju in för snart två månader sedan så de e dags att fira!!!

Vad ska ni göra i helgen?

Puss å kram



Orka

Hej hej hallå!

My god va länge sedan de va jag skrev något här... Så här kommer väl en liten uppdatering.
Har varit sjuk i 300 dagar men nu e jag äntligen frisk! Har liksom egentligen absolut ingenting att skriva om... mitt liv är inte så spännande att jag har något smaskigt att berätta!

Står just nu på jobbet, klockan e 13.30 å de e officiell mammafikningstime. På caféet utanför jobbet sitter det enbart mammor med barnvagnar och skrikande ungar... Jag blir bara mer och mer säker på att jag aldrig någonsin kommer skaffa barn! ALDRIG!
Mina fötter värker för mina tofflor e i vällingby, jag e trött å på dåligt humör, då blir det så här! BitterSmirre! Ikväll ska jag hem, laga mat, lägga mig i soffan å bara softa!

Kul inlägg va:)

Puss på er





Fixarfrasse!

Idag slutade jag tidigt å har varit sjukt effektiv. En vända till IKEA där jag köpte ett bord, en lampa, en pläd å lite ljus å sånt. Sen var jag hemma hos mamma å pappa å målade mina hyllor som SKA upp i helgen. Sen hämtade jag mamma som kom hem mfrån gotland å sen när jag kom hem hade jag sån himla överskottsenergi så jag städade hela lägenheten, diskade, dammsög å skurade! Fy vad jag känner mig duktig nu! Nu kan jag sova med gott samvete! De e så skönt när man får en sån där kick å gör ALLT man bara gått å skjutit på. Nu har jag ju liksom resten av veckan att göra roliga saker på istället för att bara städa å diska å sånt tråkigt!

Som ni kanske märker så har jag ingen dator på jobbet längre, den pajjade efter två dagar, fy faan! Så ni ser mig inte här så ofta längre... känner helt enkelt att jag har roligare saker för mig än att sitta här å skriva en massa strunt, hehe! Men som ni vet så kommer det fler inlägg när jag e uttråkad å inte har något annat att göra!!

Nu ska jag sluta babbla å gå å lägga mig, lång arbetsdag imorrn!

Puss å puss



RSS 2.0