Första advent

Idag är det första advent, shit pommes frites. Hur kan det gå så fort? Jag tyckte nyss att det var sommar å nu är det snart jul... herregud!
Idag är jag hemma å myser med pojken, vi ska snart gå ner och handla för att baka lussebullar, tjohooo! Ska bara vinna slaget om att baka in russin i degen eller inte, jag röstar för inte JAG HATAR RUSSIN! Sen ikväll ska vi på middag hem till mina föräldrar med alla syskonen och respektive, herregud hur ska det här gå? Min pappa kommer göra bort mig som vanligt, det slår aldrig fel!

Vad har ni gjort i helgen finingar?
PUSS

Hej världen!

Jag har inte varit inne på internet på många dagar... har inget internet hemma just nu å hemma hos T blir det aldrig något internetande;) så jag har inte kunnat skriva något på ett tag men nu står jag å tråkar på jobbet så nu tänkte jag skriva några rader!

I helgen var jag ute på Mr T's land å träffade hans föräldrar, shit pommes frites, kan ni tro det? JAG träffa föräldrar, det var SJUKT läskigt. Men det gick bra, väldigt bra faktiskt, tror dom gillade mig lite i alla fall! Bortskämd blev jag också, med fika å äppelpaj när vi kom ut, trerättersmiddag med parma/melon till förrätt, entrecote å potatisgratäng till varmrätt å pannacotta med skogshallon till efterrätt... sjukt gott! Sen sov vi som små barn (eller okej Tobbe sov som ett barn men snarkade som en gris å jag låg vaken å slog på honom!) så vaknade vi tidigt på morgonen av att himmelen var rosaröd i soluppgången, snacka om romantiskt, synd bara att jag inte är en romantiker!

Kom tillbaka till civilisationen harmonisk och glad, gick (efter mycket om och men med felbokade biljetter å kort som inte medgavs) på bio med mina sötaste flickor och såg NEW MOON! Äntligen äntligen fick vi se vår Edward och hunken Jacob, my god vilken kropp den killen har! Synd bara att det finns så JÄVLA MÅNGA IDIOTER i detta land som inte kan hålla käften i drygt två timmar utan sitter å snackar under hela JÄVLA filmen. Jag tror det var tyst i salongen i ungefär 10 minuter! Varför gör man så? Jag fattar inte, har inte era föräldrar uppfostrat er rätt eller vad är det frågan om?
Bra va den i alla fall, längtar tills jag får se den igen hemma i min egen soffa utan alla hormonstinna tonåringar!

Jaja, nog babblat om min helg, det är ju ändå onsdag idag! Vad händer? Hur kan tiden gå så fort, det är ju snart första advent, tyckte nyss att det var sommar!

Idag har jag bokat biljetter till LUND! Nästa torsdag kommer jag ner så gör er redo skåningar för nu kommer den dumma stockholmaren å invaderar! Ska bli sjukt skojj att komma ner å hälsa på igen! Saknar er som tusan!!!


Nu ska jag sluta babbla! Hoppas ni har en mysig onsdagskväll! Puss på er!



Ung och arbetslös

Som sagt har jag inte speciellt mycket att göra på jobbet idag så jag står och läser artiklar på aftonbladet just nu och ramlade över den här om ung arbetslöshet i Eskilstuna. Det är jättehemskt att så många går arbetslösa i Sverige idag och jag ska vara väldigt väldigt glad att jag har ett jobb och ännu mer glad för att jag har ett heltidsjobb. Men när jag läser den här artikeln blir jag lite mörkrädd. En tjej på 26 år som ALDRIG har jobbat (förutom ett sommarjobb för 10 år sedan), hur är det möjligt? Vi har inte haft lågkonjuktur i 10 år... vi har inte varit nere i den onda spiralen som vi sitter i i så många år... 10 år, det är jättelång tid. Något jobb måste man väl lyckas få på 10 år? Ett vik? Extrajobb? Kanske är jag lyckligt lottad som har lyckats få jobb i mina dagar men jag har så svårt att förstå att man går arbetslös i 10 år. Eskilstuna kanske är den stad i Sverige där det är högst arbetslöshet, men vågar man komma med ett litet förslag då? Flytta, kanske? Efter 10 år kanske det är dags att fundera över om man bor på rätt ställe?
Jag kommer säkert bli slaktad för mina åsikter, men någon typ av jobb borde man väl lyckas få på 10 år?

Vad säger ni?



Freecard

Okej... nu kommer ett töntigt inlägg. Jag har aldrig varit en sån där tjej som blivit kär i pojkband eller någon annan kändis förut. Okej att man har gillat några mycket men inte så där galet.
Men nu, 24 år gammal har de hänt!!! Jag är kär i Edward från Twilightsagan, han e mitt FREECARD, tyvärr Tobbe men i den här frågan har du inget att säga till om. Om jag skulle träffa Edward skulle jag vara otrogen! Tur att han inte finns på riktigt alltså;) de e ju inte Rob som spelar honom jag vill ha utan det är Edward! Snart kommer nya filmen, wiiiiiiiiiiii! Lääängtar!

Jaja, nog tjatat om min drömprins nu!
Idag e min helvetesdag på jobbet, jobbar heldag SJÄLV. 10-19 utan lunch eller rast eller nåt över huvudtaget, så jäääävla segt. Tur att min Frida harbörjat jobba i Mörby igen så att hon kan komma hit å vakta en stund så att jag får gå ut å ta en cigg!!! Tror dessutom att det kommer bli en riktigt seg dag, brukar inte vara några problem alls att sälja i den här butiken men det har knappt varit några inne alls idag så har bara en känsla av att det kommer gå riktit riktigt låååååångsamt!

Vad har ni för er idag? Nån som hittar på något skojj?
Nu ska jag väl jobba rå...

PUSS






Illa till mods

Vaknade på fel sida imorse... jag hatar sådana dagar. Var sur och grinig redan när jag slog upp ögonen. Vad beror det på? Har man drömt något som man e sur över när man vaknar? Jag tycker inte de känns normalt å vakna på dåligt humör...
Rymde från sötnosen så fort jag kunde eftersom jag inte kände mig speciellt trevlig så nu sitter jag hemma hos mamma å pappa i min ensamhet å surar. Ska bo hemma i huset i helgen för familjen e borta å mina små kissekatter måste ju få lite kärlek, men de e bara mysigt, skönt att komma hem ibland även om jag trivs som allra bäst på egen hand.

Har fått reda på en rolig som angående mitt jobb idag också, något som verkligen muntrade upp mig, de e inte alltid man får höra HUR bra man är, men nu finns det svart på vitt hur jävla grym jag är! Löneförhöjning ska jag minsann ha nu!

Jaja, nu ska jag åka iväg och handla lite mat till mig å finaste ikväll och hälsa på Emelie på jobbet!
Måste komma ut ur huset och komm över min dåliga dag!



Gulliga ni!

Va söta ni är som blir så glada förm in skull!!! Jag e också himlans glad ska ni veta, både för att jag har världens finaste vänner och världens finaste pojkvän. Tänk bara idag fick jag pannkakor till frukost av min bejbi å lunch med mina töser, kan man ha det bättre?

Igår fick pojken träffa min Smarre, det är ett hårt test, men jag tror att han lyckades väldigt bra, hehe, nu kan han andas ut:) men fler blir det som vill träffa honom, alla är så galet nyfikna, de kommer de kommer, lugna ner er:).

Jag har inget internet hemma hos mig eftersom jag inte tagit tag i att beställa det för jag har haft mobilt bredband men nu gick det ut så jag sitter utan internet, shit va handikappad man e utan de! Så nu utnyttjar jag Tobbeliten för internet å tvättmaskin, va ska man annars ha sin man till? HEHE.
Det här blev ett konstigt inlägg men men så e de ibland!

Puss



Löjligt lycklig

Det är väl bara att erkänna. Jag e kär, galet, tokigt, underbart kär! Å vet ni vad det bästa är? Jo, de e att han känner precis likadant! De senaste dagarna har jag gått runt som ett fån med världens största leende på läpparna som inte verkar vilja försvinna. Igår hade jag världens mysigaste kväll med MIN pojke, jag ville aldrig att den skulle ta slut. Så nu vet ni... Den ständiga singeln har gått å stadgat sig... sjukt, jag har inte riktigt fattat det än. Men en sak e jag alldeles säker på å de e att jag e riktigt löjligt lycklig just nu!

PUSS!



Myshelg!

Helluuu allihopa!
Just nu sitter jag i soffan hemma hos mina föräldrar å pillar på min dator som Mr T har ordnat så fint med Windows 7. Nu mår den jättebra, e snabb å fri från dåligheter!!! Jag måste bara vänja mig vid att det ser lite annorlunda ut än Vista, men det går väl fort antar jag!

Jag har haft världens mysigaste helg med pojken, middag å vin i fredags å datafixande å film igårkväll. Väldigt lugnt men väldigt väldigt mysigt! Å nu e de slappdag i soffan med systeryster och middag hemma hos mammsen å pappsen eftersom de e fars dag idag!
Vad säger man till pappa på fars dag? Grattis på fars dag? Trevlig fars dag? Det låter ju konstigt... men vad ska man säga?

Jaja, nu ska jag återgå till att pilla på min fina dator:)

Förresten så e de en stor dag idag...hihi!

Puss



Va ska man göra ikväll då?

Ja då va de fredag igen då, å en hel helgs ledighet framför sig... men jag har ingen aning om vad jag ska göra. Absolut ingen aning. Så brukade det vara för mig en gång i tiden, planerade aldrig för jag tyckte/tycker att de e skitjobbigt å planera, har aldrig riktigt klarat av det. Men de senaste månaderna har jag alltid haft något inplanerat... men den här helgen e helt tom... va ska jag göra, hjälp!
Å dessutom verkar alla vara helt upptagna eller bortresta eller va fasiken dom nu gör... buhuuu.
Hoppas att Mr T vill hänga lite med mig:) om inte så tvingar jag honom, det brukar funka!

Vad ska ni göra i helgen? Är det ingen som har ett bra tips på vad man hitta på ensam på sin lediga helg? Jag vill göra något mysigt... kanske ska typ baka bullar eller nåt...hmm...?!?

Nu ska jag återvända till min dag på jobbet, med gamla tanter å allt!





Trött

Faaaaan va jag e trött, men jag orkar inte gå å tvätta bort sminket, borsta tänderna... de känns som världens projekt. Blääeeee!

Nej, jag trodde jag skulle orka skriva men de gör ja fan inte!
Gonatt!


RSS 2.0