Ledig tjohooo!

Nu har jag två hela dagars ledighet framför mig. Wohooo äntligen lite ledighet. Två hela dagar det är ju lyx!
Imorgon är det valborg å de ska firas. Det blir grillning å kubb i solen hemma hos mig. Om det blir sol, det ska det i alla fall bli enligt SMHI. så jag ska njuta hela dagen. Men först blir det tandläkaren på morgonen för att få min dom om visdomstanden måste bort. Å med min vanliga tur så kommer det ju såklart bli så, speciellt eftersom jag ska dit på valborg...alla som känner mig kommer väl ihåg vad som hände för exakt ett år sen...jajjemen framtanden åkte ut, så det är ju klart att det kommer hända något i år igen.

Nu ska jag kolla lite tv å bara chilla, fy va skönt det ska bli!!!




What to do?

Okej, med tanke på vilka som läser min blogg så kanske det här är den absolut dummaste frågan att ställa här, men jag gör det i alla fall.
Jag har beslutsångest. Ska jag åka till Lund över valborg? Jag får låna pappas bil men om jag ska köra helt ensam eftersom jag antagligen inte kan få med mej någon så kommer jag inte ha ett korvöre kvar att leva för på hela maj månad? Är det värt att köra ner imorgonkväll å tillbaka på fredag helt själv? GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Jag kan inte bestämma mej...jag vill ju ner...men jag vill ju inte vara pank resten av månaden...

Fy fan va svårt...hjälp!



Ledsen ledsen ledsen

Jag e bara så himla ledsen idag, så jäkla jäkla ledsen. Jag vill inte känna så här på min lediga dag när solen skiner å fåglarna kvittrar. Jag vill vara glad, jag vill hitta på något roligt. Men istället sitter jag bara här helt ledsen...

Världens piss dag!


Glad

Dagen på jobbet idag gick jäkligt snabbt, mest för att det hela tidn kändes som att jag hade något att göra fast de inte va så...jag plockade med lite grejjer, snackade mycket med kunderna som var inne å lyckades få tiden att gå helt enkelt. Riktigt skönt att slippa stå och bara sega!

Efter jobbet plockade pappa upp mej för vi skulle kolla på en hyresrätt här ute i Danderyd. Den va mysig men de känns inget vidare jag vill ju förkorta min restid till jobbet lite och om jag skulle bo där skulle jag inte förändra den något alls.
Så den var helt enkelt ingenting för mig.
Men sen när vi kom hem satt jag å pratade med pappsen en stund om lägenheten jag kollade på i söndags å vi kom fram till att det nog blir ett bud i alla fall... men jag ska verkligen inte få upp förhoppningarna för det verkar vara många intresserade, men hoppas kan man ju alltid göra!

Nu måste jag snart gå å lägga mig, ska upp å öppna butiken imorgon. Det blir mycket att göra imorgon eftersom vi har fått mycket nya varor, men de e alltid skojj å ha något att göra!!

Måste bara säga igen att ag vill ner till Lund på valborg, ingen som vill ge mig tågbiljetter? Snälla kom igen då?

Crybaby

Nu är det den tiden i månaden igen...sitter å kollar på Oprah å idag har hon med talangfulla barn. Såg precis ett klipp på en liten kille som har blivit mobbad i hela sitt liv å gick in på britains got talent å krossade...tror du inte att jag började gråta? Johooo då, de gjorde jag, sån e jag!

Snart ska jag iväg till jobbet, vad ska ni hitta på idag då?







Jaha...

Jag har inget smart att sätta som rubrik...sorry.

Jobba jobba jobbbaaaaa! Det är hårt att vara en arbetande kvinna. Speciellt efter att ha varit en jävligt slapp student ganska länge. Men idag fick jag sluta tidigt så då blev de pizza med mina flickor.

Så fick jag reda på att jag e ledig över valborg. Jag vill till Lund!!!!!!

Måste springa. Puss!

Äckelapa

Idag har jag jobbat, det har verkligen inte funnits ett piss att göra å vi har sålt för 1500 kronor...ehh inte så jävla bra va...vi får verkligen hoppas att det kommer gå bättre!
Stod i alla fall ensam i butiken idag efter att Emelie har gått hem. Så kommer de in en gammal tant som bara går runt å pillar på allt ALLT så står hon där å kollar på nån tröja, å så helt plötsligt lägger hon av världens jävla dunderfjärt å låtsas som absolut ingenting, jag kunde ju inte göra annat än att börja asgarva...jag försökte gömma det för henne men de gick nog inte så bra...oops!

De va min dag, hur va er?

Förresten, lägenheten va asgrym, stor inglasad balkong å en takterass precis utanför dörren...kan de bli bättre?

Pussiluss

Tant Smirre

När gick jag å la mig klockan 23.30 en lördagkväll? Det kan jag inte ens komma ihåg. Men så var i alla fall fallet, somnade 23.30, vaknade pigg och helt utvilad vid halv nio. Skönt för nu hinner jag gå en långprommis och gå på lägenhetsvisning innan jag ska iväg till jobbet.
Jag och Emelie har kommit fram till att efter idag har vi jobbat 60 timmar den här veckan å då började vi i tisdags...phew...det är inte så konstigt att jag har känt mig lite stressad över att jag inte har något liv längre, men nu nästa vecka börjar vi gå efter vårt riktiga schema så då kommer det nog kännas lite lugnare!!!

Om jag inte skriver här lika mycket längre får ni ha tålamod, men jag är inte hemma så mycket...

Hoppas ni haft en mysig helg!



Värstingveckan

Den här veckan har jag börjat på mitt nya jobb å jävlar va stressigt de har varit. Jag har inte gjort något annat än jobbat, ätit, sovit å jobbat. Vi har byggt upp en hel butik från scratch på bara tre dagar, fatta va vi har jobbat. Å så tar de nästan 1,5 timme för mig att ta mig dit och hem. Tjohooo, mitt liv är verkligen över. Till alla er som jag brukade hänga med: Det var trevligt att känna er, vi ses väl någon gång nästa år....suck vad har jag gett mig in på?
Tur att jobbet verklgen är skojj och att jag jobbar med världens underbaraste tjej. Hur skulle jag annars överleva?

Nu ska jag ramla i säng för imorrn ska jag jobba igen!

Jag skriver igen så fort jag har tid, vilket kanske är någon gång nästa år...vem vet.

Puss på er.



Idag

Idga har jag, Frida och Christian varit på utflykt till Vaxholm. Pojken fick köra hoj å vi fick åka bil. Det blev supergod pizza på uteservering och glass hemma hos Christians pappa. Riktigt mysigt. Imorgon börjag min verklighet, nya jobbet. Ska bli jätteskojj men det är klart att jag är lite nervös! Önska mig nu lycka till!







Anna fyller gammal

Idag fyller min Anna 24 år! GRATTIS min älskling! Och hennes dag firades igår med middag och spelkväll hemma hos hennes föräldrar. En supergod tacomiddag och såklart tårta och champange! Riktigt ritigt mysigt!


Den fina tårtan som Frida har designat. Jag har gjort innehållet!!!











Påskkalas

Efter lördagens mys på Skansen med Frida blev det påskfest hemma hos mig. Lite trevliga människor och lite dricka. Det var trevligt till en början men sen spårade det. Lite tjafs, lite tårar, lite spårade fyllon som gjorde vääääldigt skumma saker... alla element för en fjortisfest.










Vår mysiga dag i solen

Igår morse vaknade jag och Frida upp till en helt fantastisk dag. Det var strålande solsken och sommarvarmt. Vi satt i morgonsolen ute på min tomt och funderade på vad vi skulle kunna hitta på att göra. Så kom Frida på den bra idén att vi skulle åka till Skansen å kolla på de nya björnungarna som precis kommit. Sagt och gjort, till Skansen bar det av.

Det blev en alldeles underbar dag. Vi strosade runt i värmen och kollade på allt från lemurer och surikater till älgar och kossor. Åt sockervadd på påskmarknaden, å köpte heliumballonger till Fridas syskon. Vi fick dock inte se skymten av björnungarna efetrsom dom fortfarande var trötta och inte riktigt velat koma ut ur sitt ide än, men det gör ingenting, vi fick se en massa gulliga djur som vi ville ta med hem!
Om det är något man kan konstatera så är det att vi absolut forfarande har barnasinnet kvar, det är väl helt underbart!

Sen på kvällen blev det en ganska spårad fjortisfest hemma hos mig  men det får jag berätta om imorgon för nu är jag jättetrött och ska alldeles strax sova!

Hoppas att ni också har haft en riktigt riktigt härlig påsk i det härliga vädret!
God natt!















Doctors orders

Enligt doktorns order så måste lilla jag lägga om min kost för att slippa få ont vissa dagar i månaden. Och för att slippa denna olidliga smärta så ska jag verkligen bli duktig. Därför har jag ikväll lagat mat som är godkänd av farbror doktor. Så nu jäklar ska jag bli kvitt det här! Det är bara att kämpa på eftersom om det ger resultat kommer jag må himlans mycket bättre!
Riktigt gott blev det oxå!




Couscous/bulgur/quinoa sallad med paprika, rödlök och persilja. Tzatziki och basilikabiffar! Mums!


Nu ska jag skjutsa mamma till Bromma flygplats för att sedan åka vidare till Arlanda och plocka upp min lilla gris som kommer hem från Umeå. Sen blir det antagligen filmkväll hos anna! Hoppas ni får en mysig kväll!





Barfota utan strumpor och skor...

Av någon konstig anledning har jag haft den låten i huvudet hela dagen, kanske för att det verkligen känns som sommar just nu! Solen skiner dagarna i ända, kvällarna e längre och ljusare och mitt humör är tipp topp!
Idag har jag varit på långpromenad med Bettan och hennes systers pojkväns hund Skorpan som vi verkligen inte tror heter Skorpan utan egentligen Napoleon eftersom det är vad han lystrar till.
Ätit lunch med flickorna i vårsolen och sen hängt med Bettan och hennes hund Ronja på balkongen i solen med en välbehövlig kopp kaffe. Det var lite kallt i blåsten men så fort man satt i solen var det alldeles underbart!

Jag älskar solen och jagh älskar Sverige på våren!








Mongon

Kvällen har jag spenderat med tre mongon, tre övertrötta mongon. Vi spelade blokus och dom andra var dumma för jag fick alltid vara sist så jag förlorade, inte schysst alltså. Nästa gång ska jag börja varje gång!

Idag har jag även varit hos läkaren och fått konstaterat att jag är missbildad. Jajjemen de e jag å de e bara å leva med det=)

Skrivit avtal med nya jobbet har jag även klarat av under dagen och det känns riktigt bra. På tisdag nu efter påsk ska jag börja i nya affären, ska bli så himlans kul. Och imorrn ska jag kolla på en lägenhet. Tjohoo, det går  bra nu!

Nu e de sova som gäller. Natti natt!

Lite funderingar...

Idag när jag satt på tunnelbanan på väg ut till Nacka satt jag å kollade på alla människor. Det är så roligt att sitta å kolla vad alla har på sig den här årstiden, när det både är kallt på morgonen/kvällen å riktigt varmt på dagarna. På tunnelbanan kunde man se allt ifrån flipflops och shorts till gåsjacka och Uggs. Jag kom på en sak, är det vi infödda nordbor som tycker det blir varmt och plockar fram shortsen så fort solen tittar fram? Är det dom som kommer från lite varmare länder som tycker det fortfarande är kallt? Eller är det bara någon sorts coolhetsgrej att fortfarande ha vinterjackan på när det är 15 grader varmt? Varför inte bara ta på sig en tröja och en lite tunnare jacka? Som jag, då kan man ju bara ta av eller sätta på sig jackan om det blir för kallt eller varmt?

Tänkte bara dela med mig av mina konstiga funderingar...





Det blir bara värre

Ja, efter fredagens bravader kan jag med all säkerhet konstatera att jag är gammal. Headbangningen som resulterade i nackont har nu gått över till nackspärr. Jag är helt låst nu och kan nästan inte röra huvudet alls. Herregud, det är inte lätt när det är svårt!



Ärkepuckon

Fredag klockan 00.00

Smirre:
- Kommer du ihåg i gymnasiet när vi hade headbangat så mycket att vi båda hade nackspärr?

Kicki:
- Hahahaha, ja det kommer jag ihåg. Det ska vi inte göra om.


Tre minuter senare...



Ont i nacken idag? Jajjemen, men man får väl skylla sig själv...





Smarre blir äldre

Igår var det fredag, och i torsdags fyllde min Smarre 24 år. Alttså var vi ju tvungna å fira att hon numer är en gammal tant. Det gjorde vi på det allra bästaste sättet. Med en massa gamla underbaringar, en del vin och en massa nostalgitrippar. En alldeles perfekt kväll som blev superlyckad. Lite sång, lite dans och en himlans massa gamla minnen. När jag, Smarre och Kicksterr ses så blir det alltid som att vi var tillbaka på gymnasiet. Det kan gå hur lång tid som helst utan att vi ses men vi plockar alltid upp precis där vi lämnade det. Natalie var också med vilket var hur kul som helst. Mina alldeles egna små blondisar.


Jag och födelsedagsbarnet




Kvällens eskapader











Heltidare = lägenhet = sant?

Idag fick jag beskedet! Jag jobbar från och med nästa vecka heltid i klädbutik!!! Tjohooooooooo! Ska bli så himla himla kul å börja jobba!!! Men det kommer nog bli ganska tufft å jobba heltid när man glidit runt som en lyxlirare i nästan tre månader! Men gud så kul det ska bli! Det känns riktigt riktigt bra!

Å jobba heltid betyder börja leta lägenhet! Ännu bättre! Jag vill hitta en fin liten lägenhet som kan bli min alldeles egna!
Kan den här dagen bli bättre?
Tråkjobb med köer så in i ***vete imorse, tråkdag med massa vilsekörningar. Men en riktigt mysig eftermiddag med Bettson. Köpte två par jeans vilket jag verkligen behövde eftersom alla mina e trasiga, träning med Friday å sen middag med henne å pojken. Ett riktigt bra slut på en riktigt bra dag!

Nu ska jag minsann sova för imorgon blir det jobb jobb jobb.
Å imorrn tror jag visst att en liten gris fyller år också, smyggrattis till dig i förskott=)

Puss puss på alla mina älsklingar!

RSS 2.0