Nu flyttar jag!

Haha nu tror ni säkert att jag ska flytta IGEN, men nej de ska jag inte. Jag trivs så bra där jag bor just nu!

Men så här är det, jag flyttar mn blogg. Har tröttnat på blogg.se och flyttar nu till en mycket bättre plats. Hoppas att ni följer med mig dit och fortsätter läsa om mina roliga å tråkiga äventyr.
Min nya adress är

glavare.se/mickis

Den är just nu under konstruktion och kommer bli mycket finare så fort jag (eller jag kanske ska säga Tobbe) har tid!

Välkommen att följa med!

Kram Smirre






Gokväll

Nu ligger jag i soffan å kollar på Tobbe när han spelar tv-spel, sjukt tråkigt men jag orkar verkligen inte flytta på mig. Jag e galet trött, sov knappt något inatt å så har jag jobbat å tränat med mina favoritpojkar. Dom e bra på å pusha på mig så jag e helt slut när jag kommer hem. Men man känner ju i alla fall att man verkligen har gjort något.

Som ni märker har jag en liten ny design, den e bara tillfällig, blogg.se ville inte göra som jag ville så jag blev arg å gav upp for now, man kanske inte ska hålla på å göra om designen på bloggen när man e skittrött å tjurig för då är det ju klart att ingenting går som man vill att det ska. Men den e i alla fall liiiite vårfin:) eller vad säger ni?

Nej, nu ska jag fan ta å lägga mig i sängen å kolla på LOST, jäääklar vad jag har väntat å nu e den äntligen här, sista säsongen! Undrar hur dom ska klara av att reda ut alla frågetecken... spännande!!

God natt å sov så gott alla sötnosar!



Nu händer det grejjer

Min kära man har börjat blogga för en sportsida om Formel 1 å när jag suttit å läst hans blogginlägg så har jag själv blivit sugen på att komma igång igen. Å sen så har jag en liten Smarre som sitter i Holland å undrar vad vi har för oss här hemma så då kan de ju vara en riktigt bra idé att starta upp min lilla blogg igen.
De kommer hända grejjer här men de berättar jag inget om än så länge!
Så nu ska jag verkligen försöka skriva om roliga ämnen, lägga upp lite bilder igen för min kamera är återfunnen tjohoooo å andra kuliga saker.
Glöm inte å kommentera annars e de inge kul:)

Puss på er


RSS 2.0