Illa till mods

Jag har en dum känsla i magen som inte vill försvinna. Jag tror den försöker säga mig något men jag vill inte förstå. Jag vill inte tro att människor är elaka, jag vill inte det. Men ibland så kanske det bara är att inse att människor inte alltid är dom man tror att dom är. Jag måste sluta måla upp en fantasibild av vissa personer, sluta tro att de kommer ändras när det aldrig händer något. I vissa fall kanske man måste släppa taget. Om det är något jag har lärt mig genom åren så är det att man ska umgås med människor som man mår bra av och inte sådana som får en att känna sig illa till mods. Man glider ifrån varandra, det är något jag måste lära mig att acceptera. Man kan inte leva på det som varit hur länge som helst, det måste byggas på. Fler minnen, fler saker. Det är svårt, så jävla svårt men jag tror att man i slutändan kommer må bättre av det än att ha den där gnagande känslan i magen. Bara för att man har kännt varandra länge betyder de inte att man växer åt samma håll, man kanske tappar varandra ett tag för att sedan hitta tillbaka, det är kanske så man måste göra när man har så olika liv.

Gud, jag känner att jag bara babblar, men det är så mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu att jag va tvungen att skriva av mig. Ni fattar säkert ingenting av de jag skriver men jag var tvungen att ordbajsa lite=)

Sov så gott, puss!



GREAT NEWS!

Vill ni veta en hemlis?



Säkert?


E ni verkligen säkra på att ni vill veta?



Hmm...kanske inte...de e väl ingen som kan vara intresserad av mina braiga nyheter...



Men jag måste berätta...


...JAG ÄR MED LÄGENHET!!!!!
Idag blev det klart. Från och med den första september bor jag i en etta på 34 kvadrat med världens största balkong, två minuter till tunnelbanan, en sekund till min F, åtta trappor upp, förstahandskontrakt. WOHOOOOOOOOOOO!!! Jag e så glad, så glad så himlans himlans GLAAAD!!!
Jag ska göra den så fin så fin, piffa å puffa å fixa å göra den till min alldesles egna lilla borg! Min första egna lägenhet. Ingen annan å ta hänsyn till. Mina färgval, mina möbler, allt bara mitt! Det kommer bli alldeles perfekt!!!











Shopping!

Den här veckan har jag fått mitt liv tillbaka=)
Jag har slutat tidigt eller börjat ganska sent å imorrn e jag ledig tjohooo! Så imorgon förmiddag ska jag klippa mig å slinga håret. Jag kommer bli så jääkla snygg alltså...hoppas jag i alla fall. Å idag efter jobbet gick jag på stan å shoppade lite så jag är på toppenhumör!!! Å snart kommer min Smarre hit!

Tänkte bara skriva ett kort hej!
Pussiluss



Tråksmirre

Anledningen till dålig uppdatering här just nu är för att mitt liv har stått stilla. Har jobbat hela helgen och därför inte haft så himla mycket mer för mig. Igår var det kalas för min farbror som fyllde 50. Det var mycket trevligt, satt å snackade skit med släkten och drack lite vin. Sånt gillar jag.

Idag var första dagen sen jag började på nya jobbet som jag skulle få sluta riktigt tidigt. Klockan två skulle jag fått gå, jag hade storslagna planer med shopping i stan. Men nej nej så blev det ju såklart inte för då ringde dom ju såklart från den andra butiken å behövde mej. Så det var bara att bita i det sura äpplet, åka till mörby å ställa sig där å jobba. Dock klarade jag mej undan ganska bra å fick sluta vid fyra i alla fall. Så då blev det middag med betsson å lite mys i solen.
Sen kollade jag på en hyresrätt...jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Den var inte äcklig å inte ful...men den var riktigt konstigt planerad, dom hade gett köket, badrummet å klädkammaren så mycket plats så att det inte fanns så mycket kvar till själva rummet...fördelen var väl att det var en riktigt stor balkong å schysst hyra. men jag fick ingen sån där "här känns det som att jag kan se mig själv bo" känsla...
jag måste nog sova på saken tror jag så får vi se hur jag känner imorrn. Får ta å diskutera det med min kära kollega också, hon är bra på att se de bra i saker=)

Nu ska jag hålla syster sällskap medan hon bakar!
Puss på er!

Babysteps

Varning för fylleinlägg å felstavningar=)

Okej, jag e full. Jag å Bettson skulle ta en afterwork som förvandlades till fyra om inte fler. Sen blev jag flull å va tvungen å ringa min söta lillebror så han kunde betala taxi hem till mej eftersom de var fel på tunnelbanan å den inte gick, pinsamt men hem kom jag i alla fall.

Jag har även märkt att jag fortfarande har DET. Jajjemen, fast jag kände mej ful å äcklig idag så har jag fortfarande det, det känns alltid skönt å veta.

Sen blev jag verkligen överraskad. DU ringde. Ja de gjorde du. Du sa att du å brorsan köpt en stuga å ska rennovera den tillsammans, därför blir du kvar lite längre än du trott. Men du ringde, du hörde av dig å det är ett stort steg. Okej kanske inte för alla men i den här relationen så betyder det mycket. Jag blev glad i alla fall. Ni får tro att jag är naiv å jävligt blåögd. Tro vad ni vill, döm om ni behöver det. Men det här är något jag måste gå igenom för att veta säkert. Finns det något så finns det något, gör de inte de så gör de inte de men då  vet jag säkert. Låt mej ta reda på de själv. Låt mej ta smällen om den kommer, jag klarar det. Tro mig, jag vet vad jag ger mig in på. Jag är inte dum i huvudet men de sista som överger en är hoppet. Låt mig få tro, låt mig få hoppas å finns där för mej om det går åt skogen de är allt jag begär. Men fram för allt låt mig få upptäcka det själv. Om inte annat så är de det jag behöver för att kunna gå vidare...

Puss å gonatt från fyllesmirre.

Du gör mig glad

Idag efter jobbet plockade min fina Smarre upp mig i mörby. Vi satte oss vid ösbysjön å bara hängde en stund. Pratade en himlans massa strunt, sånt som en tjej som jag verkligen behöver ibland.
Jag är så himlans glad att jag har henne, min Smarre. Jag hoppas verkligen att alla har en egen Smarre. Ni vet en sån kompis man kan berätta ALLT för, hur pinsamt eller förnedrande det än känns att berätta det. Man blir inte dömd, man blir inte utskrattad utan man får bara lite sympati eller ett par kloka ord. Vi har våra ups and downs. Vi kan irritera oss till döds på varandra men om de är något jag alltid kan vara säker på så är det att hon ALLTID ställer upp för mig när jag behöver det. ALLTID. Även om vi inte alltid kan ses eller om vi är lite småirriterade på varandra. Vi ställer alltid upp för varandra, i vått å torrt. Så hoppas jag att det alltid kommer vara för det är ovärderligt.
Jag ska ju också nämna att jag inte bara har Smarre, jag har en hel drös med underbara människor runt omkring mig. Och det är jag otroligt otroligt glad för. Ni ska veta att ni betyder allt för mig. Utan er skulle jag bli galen!

Hoppas att alla har sån tur som jag har.

Så var du tillbaka då...

Jaha...så sitter man i samma situation som exakt den här tiden förra året å året innan de. Fy fan va jobbigt de. De e så svårt å hålla känslorna i styr, de går inte. Jag vet inte hur jag ska hantera dem. Jag saknar dig, jag vill vara med dig men samtidigt så kan jag inte lita på dig för fem öre, vad är det som säger att du inte kommer göra exakt samma sak åter igen? Min hjärna säger att jag kan lita på att du kommer göra exakt samma sak igen men mitt hjärta säger en helt annan sak... E de nu man ska hoppa? Eller är det så att man ska spela säkert för att slippa bli sårad? Inget av alternativen låter som en bra idé. Jag kan ju inte göra annat än att vänta å hoppas på att den här gången kanske det kan bli annorlunda...men antagligen inte. Jag har ställt mer krav, jag har lagt alla korten på bordet. Nu är det upp till dig min vän. Visa vad det är du vill. Jag kan ta det om det inte är som jag vill men framförallt vill jag veta. Jag vill veta för att kunna gå vidare om det inte blir som jag hoppas å jag vill veta för jag tror de e bättre för mig. Så snälla berätta för mig.








Det finns hopp

Idag har jag haft en toppendag, och gud vad jag behövde det efter gårdagen.

Eftersom jag skulle till tandläkaren vid halv fyra idag så började jag inte jobba förrän vid fem. Så dagen idag har spenderat med mina favoriter. Alla av dom faktiskt.

Det blev morgonpromenad med Frida och vovvarna, sen åkte vi till gymmet å va duktiga. Efterr det träffade vi Bettson och lillasyster för mysig lunch på torget.
Sen var det såklart tandläkaren, jag har inga hål, wiii!
Sen jobb i tre timmar å sen myspys med min Smarre, jag har verkligen fått alla mina underbaringar. Det gör susen för humöret kan jag be att få tala om.

När jag stod på jobbet ringde det en skamsen chef å sa till mig att det kommer en liten tös till mig imorgon bitti när jag ska öppna för att provjobba! Så tji fick dom. Komma med svansen mellan benen å inse att dom gjort bort sig. Jag tror inte ni förstår hur bra det känns! En seger för mig å E!

Nu ska jag sova väldigt väldigt gott!

P.S FAN, Marlena gick vidare jag som inte ville att hon skulle det...Darn it!


Arg, besviken och bara jävligt ledsen

Jag kan ju börja med att säga att jag nu officiellt hatar min blogg. Jag kan inte lägga upp saker längre så mina sista tre inlägg har bara försvunnit någonstans i internetrymden...känns ju kul...
Så skyll på blogg.se å inte på mig för att ni inte får veta något om mig just nu.

Sen tänkte jag bara berätta lite om hur jag har det just nu.
Hur glad jag borde vara för mitt nya jobb å min härligt underbara kollega E. Hur ledsen å besviken jag faktiskt är på de högre "makterna" på kontoret...
Människor som inte tar någon hänsyn till de viktigaste de har, sina medarbetare. De personer som står i butiken långa dagar å sliter för att få butiken att gå bra, för att gå runt. Uppmuntra dem, hjälp dom, gör allt för att få situationen att fungera...Kasta inte skit på oss. Nonchalera oss inte utan bry er och lyssna på våra förslag, som för övrigt ALLTID är bättre.
Hur kan man som arbetsgivare säga:

- Men ni har ju inga barn eller familjer att tänka på så ni kan ju lika gärna jobba sex dagar i veckan, det spelar ju ingen roll!

Det där är tyvärr ett exakt citat...Å de knäckte mig något. Jag blev plötsligt en liten flicka igen, en som kände sig jävligt liten och obetydlig. Så jävla arg men framför allt så jävla jävla ledsen.

Men nu får det bli ändring på saker och ting. Lyssna på oss eller så slutar vi båda två. Vad ska ni göra då? Hur ska ni klara er då? Vem har ni då? Ingen. Förutom er själva å era dumma jävla idéer.



Snygg e jag ju oxå...

Idag gjorde jag något dumt...jag köpte puffiluffer till några småpojkar, jag brukar inte göra de men han bad så himla snällt å jag skulle ändå in på pressbyrån. Så när jag gav dom till honom så sa han åååå tack guuuuud va snäll du e. Så när jag gick därifrån hörde jag dom säga:

- Faaan vilken schysst brud asså hon va ju skitsnäll, å faaaaan va snygg hon va rå.


Hahaha, undrar om dom bara sa de för å va snäll mot en gammal tant som jag eller om dom verkligen tyckte de:). Spelar roll, de e alltid skojj å höra!!!

Puss på er.

Men äääälskling

Mitt käraste mongo skrev i ett inlägg på sin blogg att hon saknar mig å att hon vill att jag ska krama kom henne å säga men älskling så att hon vet att allt e bra med världen... När jag läste det fick jag en uppenbarelse...eller jag insåg åtminstone att de e min fras. Jag använder den hela tiden å när hon sa de så kom jag verkligen på det. Jag använder den hela tiden. Xet kanske är dags att komma på något att alternera med...

Men äääääälskling, vad har du gjort nu då?

Men ääälskling, sluta va så orolig.

Men äääälskling, nu får du väl ge dig.

Men äääälskling, de e väl ingen fara?

Men ääälskling nu e du väl knäpp?


Hmm...uppenbarelse va de ja...

Valborgshelgen

Så var helgen slut då...fast det var den ju i och för sig redan i lördags för mig eftersom jag jobbade både lördag å söndag. Men torsdag å fredag var jag ledig.

Valborgsmässoafton blev väldigt väldigt lyckad trots att det inte blev en tripp ner till skånelandet. Dagen började med rosévin i solen med min Bettson å min bror å hans kompis Måns som kom hem från skolan där dom haft mösspåtagning. Dom ska ju ta studenten ni i juni de små pluttarna:).
Sen ramlade det in mer folk och grillen tändes. Christoffer å hans kompis blev grillmasters å fick grilla till alla. Det blev verkligen supermumsigt. Syster hade gjort supergoda såser och jag stod för färskpotatissallad. Efter det blev det kubb och såklart så vann mitt lag, eftersom jag e bäst på kubb!
Det blev även en himlans massa öl och vin under natten så man mådde ju som man förtjänade på fredagen, men det var det verkligen värt för jag had en jättehärlig kväll.

På fredagen bakade Frida å syster rabarberpaj som vi mumsade i oss till Så ska det låta! Syster å Frida dom e allt bra å ha ibland.

Lite bilder från valborg då:)







RSS 2.0